Gerçekten arızalandık sanırımAynen ben de böyleyim, her ay tıkır tıkır 28 günde olan vucüt iki aydır 32 günlere çıkmıştı. Bu ay 25. Gün pembelikler cüce kahverengilikler başladı. Dün akşamdan beri hiç bişi yok. Son bir saattir kasıklarım ağrıo. Bünyem hata veriyor galiba
Hani hamilelerin yazısının altında çıkıyor ya.O ney oluyor cnm
Erken gebelik testi al cnmValla bugun olmazsam yapıcam zaten. Ağrım komple gitti şuannoluyor ya bünye manyaklaştı
Yapamadimki nasil oluyor beceriksiz anne olcam sanrmHani hamilelerin yazısının altında çıkıyor ya.
Erkene gerek yokki 5 gün geçti canımErken gebelik testi al cnm
Aynen öyle canım. O zaman da ikinci çocuğun derdine düşüyorsun.Evet kızınız varmış dimi hatlwrı karıştırmadıysam.. Bnde hemen yaş farkı hesaplamasını yaptım 4 yaşında kızım olur dedm 32 iken.
Hayatta amaç ve plan bitmiyor kiAynen öyle canım. O zaman da ikinci çocuğun derdine düşüyorsun.
bende pazartesi verdim kan...sali gunu tekrar gitcem..hayirlisi bakalimKac cikti cnm degern bende bugun kan vercem ikinciye bakalim yukseldimi hepimizm hakkinda hayirlsii olsun insallah
Hosgeldinn aramizaa canimcimmm :)bu topik sana da ugurlu gelirr tez zamanda karnin dolar insallahla saglikli bebisinlee :) folik asit kullaniyorsun degil mi canimm :)
Kizlar 75.86 pozitif çıktı değerim normal mi bilmiyorum hamileyim inanmıyorum hepinize çok teşekkür ediyorum :) Rabbim tez vakit tüm isteyenlere inş
Benim ki 5 mg canimmBende folibol kullandım 2 ay ama 1,5 aydır içmiyodum. 4mg. Şimdi yine başladım.Sizinkiler kaç mg canlars?
Benim ki 5 mg canimm
Cok sevindim hayirli olsuuuunnnnnKizlar 75.86 pozitif çıktı değerim normal mi bilmiyorum hamileyim inanmıyorum hepinize çok teşekkür ediyorum :) Rabbim tez vakit tüm isteyenlere inş
O karın ağrısı hamilelik heyacanındanGerçekten arızalandık sanırım
Bnm karnım öyle ağrıyacak ve geçecek.
Sanki majezik almışım gibi yok oldu,hayret.
Şimdi sağ gösterip sol vuran bi bünye ile karşı karşıyayız. Bakalım nolucak bu kez sahnede :))))
Hayırlı olsunAy Cnm çok heycanlıyım inanamıyorum çok teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere yaşatır inş bu heycanı şimdi ikinci adıma geldim doktor ve hastahane araştıracağım
Kesin hamilesinO karın ağrısı hamilelik heyacanındanSen adet filan olmıycan çünkü hamilesiiiinnn...
Yaptım Cnm :) çok yeni daha umarım tutunur bebeğim ve bi sorun çıkmaz Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu topik herkese şans getirir inşHayırlı olsunHemen takvimi yapta takip edelim seni de
Kesinlikle aynı benim de öyle karnımda ağrı başlar. Aynı gün de kırmızılar gelirdi. Ne zaman ki bebek için çalışmalar başladı bünye sapıttı. Hayırlısı bakalım. Şimdi de sol kasığımda ve kuyruk sokumumda bir ağrı var. Lekeler tamamen kayboldu.Gerçekten arızalandık sanırım
Bnm karnım öyle ağrıyacak ve geçecek.
Sanki majezik almışım gibi yok oldu,hayret.
Şimdi sağ gösterip sol vuran bi bünye ile karşı karşıyayız. Bakalım nolucak bu kez sahnede :))))
Fatoş ya umutlanmak istemiyorum da hakkaten bu şiddetli ağrı nasıl kayboldu ya. Bence 3 gün sonra adet olurum ben yaO karın ağrısı hamilelik heyacanındanSen adet filan olmıycan çünkü hamilesiiiinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?