Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Cnm bahçeşehirdeyim beylikdüzü bahçelievler Bakırköy Ataköy Çevresi Acıbadem veya medicana yı düşünüyorum ama doktor araştırmaktayım

Merhaba hanımlar öncelikle benim adetim 3 gün geçti adet günü test yaptım silik bi çizgi ve göğüslerim açımaya başlamıştı sık idrara çıkmaya başladım ahaa dedim şaka gibi ben hamıleyım bu sabah testi tekrarladım koyulaşmasını beklerken gene aynı siliklikte hatta adet gününden daha silik bi testle karsılaştım hiç üşenmedim gittim bir başka eczaneden başka marka aldım ondada silik kafamda gebelik var ama galiba ters giden bişeler vat diye düşnmeye başladım hemen hastaneye koştum tabi siz dahil eşimdahi kimse bilmiyor herkese süpris yapcam hesapta ulturason fotosuyla neyse kanı verdim beklemeye başladım ve sonuç 0,35 negatif yıkıldım resim suan adetim hala gelmedi sinir bi şekilde beklemedeim moralman alt üst oldum hakkınızı helal edin siz okumasanızda yılllar sonra bu yazıları benim gibi en ufak umut ışığı arayanlar noktasına virgülüne kadar tekrar tekrar okuycak ben öyle yapıyorum çünki bidaha asla idrar testi yapmıcam çok yanıltıcı oluyolar idrar testi güvenilir değil kesinlikle

Sadem öncelikle üzücü bir tecrübe olmuş
Ztren tecrübeler güldürerek öğretmiyorlar malesef
Ben böyle bşrsey yaşamamak için bekliyorum ve daima şüphe dutuyorum işte.
Açıkçası adet olmayı bekliyorum ama anlık hayal kurmakta güzel oluyor :)
Çünkü düzenli çocuk çalışması yapamıyoruz işten dolayı,bu yüzden doğaya allaha bıraktım.
Bu aylarda hrpimizin regli leri gecikti,bence bende hamile değilim,kendime senin bu teceübenden sonra 3 gün daha veriyorum hatta.
İdrar testlerini hiç sevmem,yanıltıcı çoğu. o yüzden kan testini tercih ediyorum bende.çhakkımızda hayırlısı oldisun bı dahaki ay çalışırz bizde bize bişey olmasın

aminnn canım yıkıldım resmen bıraktım bıdahı ay yapmıcam test falan sinir manyağı oldum değişik bişeyim ya asıp kesiyorum biraz uzaklaşmak istiyorum hem eşim hem benim için ii olcak yedim adamı ne zamandır sıkıldı oda anlıyorum artık

Kaderde israrcılık birşeyi değiştirmiyor malesef. Sunulan neyse onunla mutlu olmayı bilmeliyiz.
Bu atı kocana ayır,kucagında uyu yemek yap yürüyüş yapın. Olacak olandan zaten kaçamayacağiz. Sadece allah en hayırlı haliyli versn

ii dileklerin için çoook saol hala adet olmadım o beni korkutuyor rabbime sığındım inş kötü bişe çıkmaz biran önce adet olurum

Kizlar 75.86 pozitif çıktı değerim normal mi bilmiyorum hamileyim inanmıyorum hepinize çok teşekkür ediyorum :) Rabbim tez vakit tüm isteyenlere inş
Çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı forumdaki tüm güzel anne adaylarına inş

Ben de kendimi tanitiyim. 14 aylık evliyim, yaş 26, 3 aydır korunmuyoruz. Şuanda da regl dönemimdeyim. Bat 9 Eylül çook var. Ama bu ay için çalışmaları yoğunlaştırıcam umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…