Kac mg kullanıyorsun bide doktor tavsiyesiylemi başladın?Evet canım ben Şubat ayından beri kullanıyorum. Ancak bu ay doktora gittiğimde tipini değiştirdi. Kan değerlerine göre bazen farklı tiplerini öneriyorlar. Ideal başlama zamanı bebişi düşündüğün zamanın 3 ay önce başlanmasıymış.
Valla bugun olmazsam yapıcam zaten. Ağrım komple gitti şuanValla hala devam ediyor cnm evet gidip geliyordu Ben 4 gun geciktiginde erken gebelik testi aldim hemen cikti ikinci cizgi cok net eger adetlerin duzenliyse hemen bi test al. Derim bosu bosuna sitrese sokma kendini
Canım ben 6 yıldır bekliyorum bebişi ama o ısrarla gelmiyo insallah sen benim gibi olmadan ilk ayında hamile kalırsın çok zor sürec beklemekAy kızlar ben ilk defa2 aydır çalışmalarabaşladım. 27 yaşında anca hazır hissettim şimdi bebek kendini hazır hissediyomu onu düşünüyorum. Hiç bu açıdan bakmamışım :O
Hani hep deriz ya "27 yaşında anne olcam" falan,hoooop güm işte şimdi kara kara düşünürsün Çağlacım...
Peki benim gibi yumurtlama gününde deneyen var mı ? Haydi yahu beraber hamile kalalımmmmm ( helecanlandııımm )
Bebisssss oo bebissssss insallahhhhhhhhh :)Valla bugun olmazsam yapıcam zaten. Ağrım komple gitti şuannoluyor ya bünye manyaklaştı
Gebelik takvimi yapmamışınnn :)Aynen cnm umitsiz olma illa belirti olmasi sart degil mesela herkezin ilk belirtisi gogusleriynis ama bnmkilerde bise olmadi bi uclarinda elleyince acima oldu Oda Ben kontrol etmesem anlamazdim
Canimm meraklanirsin yaparsinn tamam ama oyle aglamakta nedirrr kendini neden uzersinnn erken yanii :)
Ayyyy. Vallahi söyleye söylece olacakBebisssss oo bebissssss insallahhhhhhhhh :)
Ben doktora gitmeden önce foliktrio kullanıyordum. Günde 3 tane içiliyor. Ama doktor hormon testlerini yaptıktan sonra ona gerek yok, değerlerin normal folik1 al dedi. Şimdi onu içiyorum.Kac mg kullanıyorsun bide doktor tavsiyesiylemi başladın?
Bende folibol kullandım 2 ay ama 1,5 aydır içmiyodum. 4mg. Şimdi yine başladım.Sizinkiler kaç mg canlars?
Bende folibol kullandım 2 ay ama 1,5 aydır içmiyodum. 4mg. Şimdi yine başladım.Sizinkiler kaç mg canlars?
Bnmki 5mg mış. Kahvaltıdan sonra içiyorum400mcg benimki. Günlük 1 tablet.
Evet kızınız varmış dimi hatlwrı karıştırmadıysam.. Bnde hemen yaş farkı hesaplamasını yaptım 4 yaşında kızım olur dedm 32 iken.cicida ilk hamileliğimde seninle aynı yaştaydım. Zaman ne çabuk geçmiş. İnsallah hamilesindir, gün içinde güzel haberlerini yazarsın
Aynen ben de böyleyim, her ay tıkır tıkır 28 günde olan vucüt iki aydır 32 günlere çıkmıştı. Bu ay 25. Gün pembelikler cüce kahverengilikler başladı. Dün akşamdan beri hiç bişi yok. Son bir saattir kasıklarım ağrıo. Bünyem hata veriyor galibaValla bugun olmazsam yapıcam zaten. Ağrım komple gitti şuannoluyor ya bünye manyaklaştı
O ney oluyor cnmGebelik takvimi yapmamışınnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?