Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kızlar günaydın uyanır uyanmaz testimi yaptım basit gebelik testlerinden yine benzer durum doğru düzgün gözükmeyen ikinci çizgi var gibi yok gibi

Eklentiler

• image.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 48
Merhabalar 8 aylık bir beklesyis sonrasında rabbim bana da nasip etti iki gün onceki kan degerleim sizce nasıl bgun tekrar kan istedi değerlere bakicak yükselme olması lazım iki kat inşallah bi sorun çıkmaz ocak ayında kimyasal gebelik yasadim korkuyorum inşallah bu sorunsuz olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Eklentiler

• IMAG2558.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 48
Adet gecikmesinin kaçıncı günü bu canım? Bu değerde kimyasal oluyo mu? Epey iyi değer. Bugün 1500 falan olması lazım ki keseyi bile görürsün bu değerle. Gayet iyi bi değer. Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah :)

Kızlar günaydın uyanır uyanmaz testimi yaptım basit gebelik testlerinden yine benzer durum doğru düzgün gözükmeyen ikinci çizgi var gibi yok gibi
Günaydın canım. Hamilesiiiiin :) benimki de aynen böyleydi inan bana :) bu şekildeyken betam 209 falan çıktı benim. Hatta 6 gün sonra falan tekrar yaptım yine de çok belirgin çizgi çıkmadı biliyo musun? Garipsiyorum hala. Ama ikinci testten 4 gün sonra falan keseyi gördüm :) ayrıca hiçbirini sabah çişiyle yapmadım ben. Yine de çıktı :)

Maaşşallah güzel bir değer.Benim ilk betam 333,6ydı.

Günaydınnnnn cancanlar
Felaket karnım ağrıyo. Adet ağrısı bu tanıyorum.
Böyle anlarda söSede rahatlasam dirorum

Ya canımcım benimde hiç bir belirtim olmadı ki,hatta adet belirtisi bile yaşamadım diyebilirim.sadece karnımda hafif bir gerginlik hissediyodum o kadar (gaz varmış gibi)Kız bak gelip ben yapıcam o testi sana en sonunda

Fatoş şuan büyük ihtimalle oluyor. Şiddetli adet sancım var ......

Fatoş şuan büyük ihtimalle oluyor. Şiddetli adet sancım var ......
Adetiniz gecikmismiydi acaba çünkü bnmde adet sancim olmustu olcam die tedbirli gezdim kaç gün hala bile var adet san cim ama hamileynisim meğer bu da belirtiynis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…