Canım ben adetime 3 gün varken sabah idrarında aynen bu çizgiyi yakalamıştım.Sonra adet olacağım günün sabahında yaptım ve çok güzel bi çizgi yakaladım.Zaten akşamına kan testimi yaptırdım bebişimi tescilledim.Yarın sabah yapmanı tavsiye ederim.Ama dediğim gibi ucuz olanından al. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-silik-bir-cizgim-var.837561/ bak link attım sana.Benim resimle karşılaştır istersen.Bu adet olacağım gün yaptığım test,bundan önceki testimi yanlızca ben görebiliyordum o yüzden atmadımCnm geçen ay 28. Gün Adet oldum son bi kaç aydır çok düzensiz bazen 32. Gün bazen 29. Gün oluyor bugün 30. Gün sat 16 temmuz normalde iki gün daha beklemem gerekiyor ama meraklandım işte birde normal test var evde onu da denesem mi ama sabah idrarı değil doğru sonuç alırmıyım Yarını mı beklesem şimdi kan testi yaptırsam sonuç hemen alabilirmiyim aklımda birsürü soru
ben değilim canım 1saat önce adet oldum hemde çok sancılıydıRedberryy O ordulu gelin frdnr cicida M _Marla_Singer_ Remes Candy1Candy ASLIMOR @yasemn2014 Fatos3458 @yalsa Umuttuğum kaldımı acaba topik acıldığından beri takıpteim bu topikte hamıle kaldım ama malesef düşürdüm şimdi yeni umutlarım var sizlerle beraber ilerde çoçuklarımıza anlatacağımız komık ama bır okadarda anlamlı anılar topluyoruz her gün zihnımızde baya baya hamıle olanlar var aramızda sakın kopmayın olurmu berarber doğuralım tabı önce hepimiz hamıle kalmalıyız inşllhhh şimdi listede kimler hamıle
yarın sabah sağlık Ocağına gideceğim bende kesin sonuç yarın çıkar artık :) Dayanamayıp ikinci idrar testimi de yaptım ondada hayali belirsiz bi çizgi çıktı beş dk içinde diğerinde daha hızlı çıkmıştı ama yinede bu testlerin yanılma Payı Yüksek en kesin sonuç kanda burdaki bi kaç özel hastane ve labaruarı aradım en erken yarına sonuç alabiliyormuşum bi kaç saat içinde olsaydı fiyatlarını önemsemiyecektim :)Canım ben adetime 3 gün varken sabah idrarında aynen bu çizgiyi yakalamıştım.Sonra adet olacağım günün sabahında yaptım ve çok güzel bi çizgi yakaladım.Zaten akşamına kan testimi yaptırdım bebişimi tescilledim.Yarın sabah yapmanı tavsiye ederim.Ama dediğim gibi ucuz olanından al. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-silik-bir-cizgim-var.837561/ bak link attım sana.Benim resimle karşılaştır istersen.Bu adet olacağım gün yaptığım test,bundan önceki testimi yanlızca ben görebiliyordum o yüzden atmadım
Benim regl 19 agustos yada 22 sinede uzayabilir duzensiz bu ara. Benim hic belirtim yok hayirlisi bende henuz hamis degilimRedberryy O ordulu gelin frdnr cicida M _Marla_Singer_ Remes Candy1Candy ASLIMOR @yasemn2014 Fatos3458 @yalsa Umuttuğum kaldımı acaba topik acıldığından beri takıpteim bu topikte hamıle kaldım ama malesef düşürdüm şimdi yeni umutlarım var sizlerle beraber ilerde çoçuklarımıza anlatacağımız komık ama bır okadarda anlamlı anılar topluyoruz her gün zihnımızde baya baya hamıle olanlar var aramızda sakın kopmayın olurmu berarber doğuralım tabı önce hepimiz hamıle kalmalıyız inşllhhh şimdi listede kimler hamıle
Özel hastanelerde bi kaç saat içinde veriyorlar canım.İnşaallah Allah gönlüne göre versin.yarın sabah sağlık Ocağına gideceğim bende kesin sonuç yarın çıkar artık :) Dayanamayıp ikinci idrar testimi de yaptım ondada hayali belirsiz bi çizgi çıktı beş dk içinde diğerinde daha hızlı çıkmıştı ama yinede bu testlerin yanılma Payı Yüksek en kesin sonuç kanda burdaki bi kaç özel hastane ve labaruarı aradım en erken yarına sonuç alabiliyormuşum bi kaç saat içinde olsaydı fiyatlarını önemsemiyecektim :)
HAMİLE OLANLAR
1=Remes
2= M _Marla_Singer_
3=Fatos3458
4= O ordulu gelin
5=Candy1Candy
Varmı arttırannn
he ya nerde o kayip. Bı test yapmadıkı kendımden çok onu merak edıyorum
İnş bir gün bizim de adımız burada çıkar yaa çok istiyoruzHAMİLE OLANLAR
1=Remes
2= M _Marla_Singer_
3=Fatos3458
4= O ordulu gelin
5=Candy1Candy
Varmı arttırannn
en şeker en uğurlu en sıcak en samimi topik burasıKızlar herkese merhaba. Okuduklarımdan anladığım Çok şeker ve uğurlu bir topik burası. Yeni hamişleri tebrik ediyor, keyifli hamişlik süreci geçirmelerini ve sağlıkla bebişleri kucaklarına almalarını diliyorum. Benim gibi bebek yolu gözleyen herkesin de en kısa sürede göbişleri dolsun inşallaaaaaaaah
Rabbim çok bekletmez tez vakitte hayırlı haberler alırsın Cnm inşiyi akşamlar kızlar benide alın aranıza bende bu ay çalışmalara başlıyacağım
reglim 21 ağustos
inş cnm bu ay başlıcaz denemelere sen ne zamandır deniyorsunRabbim çok bekletmez tez vakitte hayırlı haberler alırsın Cnm inş
Cnm benim üçüncü ayım bu ay ilk ay takip filan yapmadım ama burdan Kızlardan çok şey öğrendim vücudumu yeni yeni tanıyorum resmeninş cnm bu ay başlıcaz denemelere sen ne zamandır deniyorsun
benim 5 yaşında kızım var cnm ama nasıl hamile kaldım belirtilerim nelerdi hepsini unuttum bu sefer daha bilinçli olucam ama uzun süredir korundugum için olmazsa diye çok korkuyorumCnm benim üçüncü ayım bu ay ilk ay takip filan yapmadım ama burdan Kızlardan çok şey öğrendim vücudumu yeni yeni tanıyorum resmen
Cnm ne güzel doğurganlığını ispatlamışsın benim gibi acabaların yok daha rahat ve pozitif düşün gerisi gelir hayırlısıyla inşCnm benim üçüncü ayım bu ay ilk ay takip filan yapmadım ama burdan Kızlardan çok şey öğrendim vücudumu yeni yeni tanıyorum resmen
allahım hepimize sağlıklı ömürlü hayırlı bebişler versin sen de daha erken cnm çalışmalara devamCnm ne güzel doğurganlığını ispatlamışsın benim gibi acabaların yok daha rahat ve pozitif düşün gerisi gelir hayırlısıyla inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?