Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

aaaa bu hatunlar süslü ojeli,ojeler uğur getiriyor galibabir daha test yaparsam bende oje süreyim bari

Senin beynin ikimize de oyun oynamıyosa gayet hamilesin canım :) ben de görüyorum çizgiyi. Ben de 30. Günde böyle silik görmüştüm :)

Senin beynin ikimize de oyun oynamıyosa gayet hamilesin canım :) ben de görüyorum çizgiyi. Ben de 30. Günde böyle silik görmüştüm :)
Ay inşallah hamileyimdir çok kaptırmak istemiyorum kendimi hayırlısı inş :) yarın sabah ikinci testimi yapacağım sonra kan tahlili tabiki

bu ay hiçbirbelirtim olmadığı için hala umutsuzum kan testi yapana kadar kaptırmicam kendimi kimseye birşey söylemiyeceğim ama sizlerle paylaşmak her anımı bana inanılmaz güzel enerji veriyor bu topiğin Uğur'una inanıyorum güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim umarım gerçekten hamileyimdir ihtimali bile heycanlandırdı beni

Ay evet buna bende katılıyorum bende de öyle oldu hep.Ben kaç gündür göbeğim çatladı cicida ya test yap demekten

Tebrikler hamilesinizKeşke ucuz testlerden yapsaydınız bu erken gebelik testleri biraz sabıkalıdır da

Bende aynen senin yaptığın gibi yapmıştım.Kan testim çıkmadan eşime bile söylemedim.Bat ınız kaçtı sizin?

Cnm inş dua et bütün Duyguları yaşadım iki saat içinde kendim yazdım kendim oynadım bir film gibi yaşadım yani :) önce güldüm sonra Ağladım

Redberryy O ordulu gelin frdnr cicida M _Marla_Singer_ @renur Candy1Candy ASLIMOR @yasemn2014 Fatos3458 yalsa Umuttuğum kaldımı acaba topik acıldığından beri takıpteim bu topikte hamıle kaldım ama malesef düşürdüm şimdi yeni umutlarım var sizlerle beraber ilerde çoçuklarımıza anlatacağımız komık ama bır okadarda anlamlı anılar topluyoruz her gün zihnımızde baya baya hamıle olanlar var aramızda sakın kopmayın olurmu berarber doğuralım tabı önce hepimiz hamıle kalmalıyız inşllhhh şimdi listede kimler hamıle

Bende aynen senin yaptığın gibi yapmıştım.Kan testim çıkmadan eşime bile söylemedim.Bat ınız kaçtı sizin?
Cnm geçen ay 28. Gün Adet oldum son bi kaç aydır çok düzensiz bazen 32. Gün bazen 29. Gün oluyor bugün 30. Gün sat 16 temmuz normalde iki gün daha beklemem gerekiyor ama meraklandım işte birde normal test var evde onu da denesem mi ama sabah idrarı değil doğru sonuç alırmıyım Yarını mı beklesem şimdi kan testi yaptırsam sonuç hemen alabilirmiyim aklımda birsürü soru

Hamilesindir inşallah canım içini ferah tut. Hayırlı uğurlu olsun inşallah :) bu topic cidden uğurlu galiba :)

Şimdi kan testi yaptır 1-2 saate öğrenirsin sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…