• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Bir sırt ağrısı başladı ki bende. Mideden mi kalpten mi bebekten mi neyden allah bilir. Uyu uyuyabilirsen :) midem yanıyodu göğüs yanması falan standart sadık hastalığım reflüm. Ama bu sırt ağrısı nedir şimdi
Marla günaydın canikomm
Midedendir bende de gastrit var o sçıdan korkuyorum evlatcanla sığmalarından içrriye :)))

Kızlar adet olmayışımın 3. Günü. Ama sabra devam... Geçen resmen 8 gün olmamıştım. Hayır abartmasında düzendizlik konusunu sevgili yumurtalarım
Gögüsler hala şiş,ağrı falan görünürde yok.
Beyin streslede geciktirirmişte ben düzenszliktense adet olmayı yeğliyorum. İnşallah olacaksam hemen olurum

Kızlar adet olmayışımın 3. Günü. Ama sabra devam... Geçen resmen 8 gün olmamıştım. Hayır abartmasında düzendizlik konusunu sevgili yumurtalarım
Gögüsler hala şiş,ağrı falan görünürde yok.
Beyin streslede geciktirirmişte ben düzenszliktense adet olmayı yeğliyorum. İnşallah olacaksam hemen olurum
İnşallah bebiş vardrda olmassın :)

bende bu ay ne şişlik ne akıntı nede başka bişi var bir haftam kaldı regl olmama ama bebiş yok sandımca :(:KK61:

Psikolojikse eğer test yaptığın ve negatifi gördüğün zaman adet oluyosun biliyo musun :) benm başıma gelmişti. Sabır düşünceni anlıyorum ama en azından idrar testi yapsan şu anda hamileysen çıkar bence. Hamile olmadığını bilerek adeti beklemek daha az stres. Umarım hamilesindir tabii :) ben senden umutluyum :) Ama testt yapp cicida cicida

cicida cicida testii yapsinnnn artikk diye grup kurcam resmen :)
bence bir sey varsa cikar..ben 10 den fazla test yaptim ve hep negativ gordum yoktu cunku..igne den sonra ilk defa testlerde silik de olsa ikinci cizgi gordum..hastaneye kasik agrim coktu igne acaba dokundumu dedim ama doktor gebelik var dedi..erken oldu icin beklemeliyiz..bence varsa cikiyor testlerde..Cicida yapsin bence...:KK73:

Merhaba kızlar bugün benimde 30. Günümdü erken gebelik testi yaptım hayatımda ilk kez test yaptım ve tek çizgi hemen belirdi iki Sn sürmedi yirmi Sn içinde hayalet bi çizgi oluştu yada beynimin oyunu mu bilmiyorum resim paylaşıyorum yorumlarsanız sevinirim yorumlar mısınız

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba kızlar bugün benimde 30. Günümdü erken gebelik testi yaptım hayatımda ilk kez test yaptım ve tek çizgi hemen belirdi iki Sn sürmedi yirmi Sn içinde hayalet bi çizgi oluştu yada beynimin oyunu mu bilmiyorum resim paylaşıyorum yorumlarsanız sevinirim yorumlar mısınız
hadi gozun aydin canisi..ne guzel iste bir anne adayi daha :KK73::KK9:evet ikinci cizgi gordum:KK6:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 82
bebiş yollda :KK73:

Back