Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

inş bu sefer geç döllenme olmuştur :) Son bir umut

Kızlar ümitsiz yaklaşmayın. Ben 6 gün önce kan ve idrar çıkınca ihtimal vermemiştim. Ben düz insanım öyle olağanüstü olaylar beni bulmaz demiştim ama gayet hamileyim. Bu ay olmasa da olacak kızlar emin olun. Sıkmayın canınızı. Dünyanın en negatif insanıyım ben bile böyle diyosam vardır bi şey :)

Bu arada bugün dra gittim. 7. Haftamdayım tam olarak ama dr 6+6 gördü. 1 gün geriden geliyo. Göbek kordonu oluşmuş ama kalp atışı göremedim henüz dedi. Ctesi tekrar çağırdı. Göbek kordonu olayını da ilk duyuyorum. Benim gitmek istediğin drlar izinde falan diye bu hastaneye dra gittim ama ultrason aleti pek bi kalitesizdi. Onunla mı ilgisi var acaba görememesinin. Göbek kordonundan bikaç gün sonra görülür kalp atışı dedi. Anlamadım valla. Karından bakıyo bi de. Vajinal değil. Bilen varsa beni aydınlatsınnn

İnş :))) tebrik ederim seni allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

Kızlar selam!
Benim kahverengi lekelerim hala devam edıyor 4 gun oldu. Gecmedı sebebını tahmın eden ya da aynı sey basına gelen var mı acaba?? Bu arada bu ay ılk kez korunmasza basladık ve adet gunume 5 gun var ..

Kızlar selam!
Benim kahverengi lekelerim hala devam edıyor 4 gun oldu. Gecmedı sebebını tahmın eden ya da aynı sey basına gelen var mı acaba?? Bu arada bu ay ılk kez korunmasza basladık ve adet gunume 5 gun var ..
Cnm yerleşme lekesi olabilir diyorlar ama bilemiyorum. Adetinin geçmesini bekle derim çünkü tek çizgiyi görmek üzücü oluyor. Ins hamilesindir

Cnm yerleşme lekesi olabilir diyorlar ama bilemiyorum. Adetinin geçmesini bekle derim çünkü tek çizgiyi görmek üzücü oluyor. Ins hamilesindir
Çok teşekkur ederim YasemınA, inan hiçbir fikrim yok sadece yaşıyorum şu an bunu ve ne yapcagımı bılmıyorum. 5gun daha bekleyeyım ıdrar testı yapıyım dıyorum. Keşke daha önceden anlayabılsek de ona gore dıkkat etsem yaşam tarzıma. Etrafta cok sigara ıcen var mesela ıster ıstemez maruz kalıyosun hıc sevmıyorumm.. Ona gore uyarabılırım ınsanları..

Canmmm cok tşk ederim evet dündü. Amin canım amin.. Bende çok mutluyum seni tanıdığıma iyiki karşılaştık

Bnm geçen ay 8 gün gecikti bu ay henüz 1 gün... Bnmde herseyim tembel beyaaa :))))))

M _Marla_Singer_ canim bende pazartesi acile bulantilar icin gittim muayene saatleri oldugu icin kadin doguma gozukuyup sevk alip oyle acile gozukmem gerekiyormus neyse hic tanimadigim doktora gozuktum bir bakalim dedi karindan ultr. Ile 6+3 gunluk 6 mm kalb atislari var ama az atiyor normalin altinda dedi kalb atislari artabilirde azalabilirde sen doktoruna muayene git gene dedi tabi ben agla agla serum yedimm sonra ablamla konustum iki gundur bisey yemediginden ayrica belki kizdir cunku kiz cocuklarin kalb atislari azdir dedi rahatladim persembe randevum var o dokturuma guveniyorum devlet hastanelerine ne yazikki guvenmiyorum

cicida canimm gecmis dogum gunun kutlu olsunn havuc ve digerlerini hepsini denedim ilk isim hemen onlari cikartmak olduu hic bisey durmuyo malesef midemde

Kızdır kızdır.
Ayyyy kız çocuguuuu ...
İsimm düşünmüşmüydük? Esila senin kızın mıydı? :)

Canım ben doğum yapan arkadaşlara bugun sorcam. Sorun yoktur eski aletlerden umut bekleme ve bu yönde de üzülme anlamsz olur. Daha istedğn dr ların dönmesini beklrme , ben sana önerebilirim dr

benimde bir gün gecikti amaa adet olcakmışım gibi de geliyorr bakalımm hayırlısı
Walla acıyan gögüsler karında bi rahatsızlık ve gergin halkerdeyim. Herseye uyuz oluyorum bu ara. Etrafımfakilere de söyledim yaklaşmıyolar hahagsdaaaa acaba bi manyak benmiyim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…