- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
Inşallaaah canımm hayırlısı artıkInsallh hamilesindir Candy1Candy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallaaah canımm hayırlısı artıkInsallh hamilesindir Candy1Candy
Kaç gün var bat a cnm?cicida bugün dayanamayıp test yaptım negatif çıktıı bıkaç güne kan testide yaptırmayı düşünüyorum eger adet olmazsam ama dünden beri mide bulantım var bu kadar erken mide bulantıları olur mu kiiii
Of ben çok üzüldüm ama..Benimde agrilarimm cok azaldi sadece arada gunde 1 kere falan oluyor geciyor ama bulantilar uc noktalardayim bir iki saatte acile gidicem sanirim bir serum versinler bisey yiyemiyorum bebegim nasil besleniyor bilmiyorum iyi degilim hic tahammul edemiyorum hicbiseyee
Ya başlıyım da bi anatomimle tanışayım diyorum bu ayNaslsiniz kizlsr bu ay ovulasyon testine baslayacka olan var mi
Önümüzki ay ovulaşasyon ile hamilelik yaşarsın umarım çünkü zamanı tutturamıyoruz bnceTest yaptım negatif
GünaayyddııınnnnnnnGünaydııınnn kizlaaaaaaaaaaarrrr
Günaydın henüz ikimizde yine olmadık yani :))Günaydın kızlar kaç gündür giremiyorum daha evime dönemedim en gec dün hasta olmam gerekirdi daha olmadım bakalım hayırlısıyla bekliyorum cicida sen ne durumdasin canım adet oldun mu? Ayyyy inşallah olmamışsindir..
@renur çok üzüldüm canım ya biraz hassas bi hamilelik geçiriyosun bu dönemi çabuk anlatırsin insallah allah yardımcın olsun
@ordulu gelin inşallaaah hamilesindir güzel haber duymaya ihtiyacimiz var♥
_Marla_Singer senden naber bebişinle aran nasıl canım
Test yapmayanlar yönetim kurulu başkanı cicida ben günaydınİnşallah hamilesindir canım. Ben 2. Gün test yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Bugün test yapsan çıkabilir bak. Valla canım bugün dra gidicem bakalım kalp atışı duyucaz mı. Bugün de korkuyla kalktım. Ya boş gebelikse ya kalbi atmazsa falan diye. Halbuki çok rahattım bu konuda şimdiye kadar. Yani keseyi görene kadar yaptığım paniği biliyosunuz. Bunda böyle panik yapmamıştım. Bugün dra gidicem diye herhalde. Endişeli kalktım :)
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUNNN :) NİCE GÜZEL YILLARIN OLSUN İNŞŞ BU YAŞINDA ANNEDE OLURSUNGünaydın henüz ikimizde yine olmadık yani :))
Bnm en geç bugun olmam gerek.
Karnım ve gögüslerim davul gibi.
BuGun sökülmesini bekliyorum olacaksa.
Çünkü geçen ay 1 hafta gecikti, 1 hafta daha ileri atarsa menstral dönem uzuyor bugun olursam mesela 32 günde bir olacak yeni haliyle.
Walla bakalım.
Dünde doğum günümdü annem babam ayrıydı bnm 7 yıldır, bir araya getirmeye çalışıyo aile fertleri, süreki çağlanın bebeği olunca ile giriş yaptılar, eşime dedim ki doğurmam lazı m misyon bana kaldı yine
Yeni yaşın şans bereket Uğur başarı ve bebek getirmesi dileğiyle :) iyiki doğdun cnmGünaydın henüz ikimizde yine olmadık yani :))
Çünkü geçen ay 1 hafta gecikti, 1 hafta daha ileri atarsa menstral dönem uzuyor bugun olursam mesela 32 günde bir olacak yeni haliyle.
Walla bakalım.
Dünde doğum günümdü annem babam ayrıydı bnm 7 yıldır, bir araya getirmeye çalışıyo aile fertleri, süreki çağlanın bebeği olunca ile giriş yaptılar, eşime dedim ki doğurmam lazı m misyon bana kaldı yine
Yine aynı gidiyoruz desene Ayyyy Allahim inşallah yemeyiz kırmızı kartları yaaa...Günaydın henüz ikimizde yine olmadık yani :))
Walla bakalım.
Senlee birliktee 3 canimm benimn :) kuzum miden bukandikca yiyorum demissin ya iyi geliyor mu pekii gelmuyorsa bosuna yeme kilo alma boyun ve kilon kac sanirim ben bir ay daha boyle devam ederse zayiflicamm bisey yiyemiyorum kokular beni mahvediyorr
Tam benim bulantılarımın başladığı dönemdesin,inş artmaz seninki deKızlar benim bulantım olmayacak galiba. Şimdiye kadar hiç bulanmadı. Sadece midem acıkınca kazınıyo o da öğürtü yapıyo ama o kadar. Sadece günde bir iki defa öğürüyorum. Marketler öğürtüyo beni. Mutfak bazen yemek kokusu falan çok ağır geliyo. Bulaşık makinesi. Kendi parfümüm, hatta tenimin kokusu bile fazla yoğun geliyo bana. Her gün iki defa banyo yapsam yeridir. Ama bahsettiğiniz kadar değilim yine de @renur Fatos3458
Günaydın henüz ikimizde yine olmadık yani :))
Walla bakalım.
Evet canım yukseliyo,yumurtlama döneminde de yükseliyorkızlar birşey sorucam hamile olunca vucut ısısı yüksekmi olur