• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Hareket edince evet soldan biraz ağrı oldu şıan denedim de :)
Gögüslere bakarsak bu iş tamam yani marla :)))
Ay nedense ben hamile kalamam gibi geliyo nedendir bilinmez :)
Kız şu 3tl'lik testlerden yapsana bi tane daha ne duruyosun,ben her ay yaptım valla çift çizgiyi görene kadar.Boşver negatifsede negatif yani dünyanın sonu değil ya...Hadi yap artık.

Sen geblik öncesü test yaptırmış mıydın marla.
Tabii. 6 gün önce. Önce erken gebelik testi (idrar) yapmıştım. Negatif çıktı. Sonra dedim ki erken daha ya. Kan testi yaptırayım. O da <2.00 çıktı (: benim görümcemin 6 gün önce 28 falan çıkmıştı. Öyle bi şey çıkardı hamile olsaydım dedim ümidimi kestim. Sonra şarköye gittik yazlığa. Deli gibi sokaklardaydık. Denize girdim boyuna. Neredeyse içki miçki de içececktim de midem bozuk gibiydi anksiyetem tutar diye korktum içmedim. İyi ki içmemişim. Anksiyete için ilaç da içmedim yine tuttum kendimi (: buraya döndük zor şartlarda trafik falan 3 saatlik yolu 10 saatte döndük. İnanılmaz yoruldum o hafta. Dra gidince kaçınmam gerektiğini söylediği ne varsa yaptık yani (: ertesi gün adet olmam lazımdı. Olmadım. Göğüslerim hayatımın en davul halini yaşadı. Bariz kocaman oldu ve çok acyodu. Hareket edince sol kasıkta böyle acı acı ağrı oluyodu. Ama ikinci gün de gecikti ben yine ihtimal vermedim. O sırada renur hamile çıkmıştı burada :) benden önce test yaptı o :) beni de gaza getirdiler hatta :) ben markete gittim hayvan gibi taşıdım malzemeler falan. Hala sanmıyorum hamile olacağımı. Dönüşte eczanenin önünden geçerken ucuz testlerden alasım tuttu. Aldım eve geldim bi yaptım silik çizgi. Akabinde koştur koştur kan testi. 209 (: sonraki 2 gün çok ağrım oldu gerçekten hep yatıyodum. Dra gittim bunun için hatta korktum. Ama ağrımadık yerim kalmamıştı. Böbreklerim bile ağrıyodu sanki yanlar. Sırtım karnım bacaklarım (: ama bunlar 5. Gün falan başladı :)

Hareket edince evet soldan biraz ağrı oldu şıan denedim de :)
Gögüslere bakarsak bu iş tamam yani marla :)))
Ay nedense ben hamile kalamam gibi geliyo nedendir bilinmez :)
Öyle geliyo insana bana da öyle gelmişti. Hatta beta yüksek çıkınca. Yanlış ölçmüş olabilirler mi diye bile düşünecek kadar inanmıyordum :) sonra da dış gebelik korkum başlamıştı malum. Tüplerim patlicak iç kanamadan ölücem sanıyodum :-)

Tabii. 6 gün önce. Önce erken gebelik testi (idrar) yapmıştım. Negatif çıktı. Sonra dedim ki erken daha ya. Kan testi yaptırayım. O da <2.00 çıktı :-) benim görümcemin 6 gün önce 28 falan çıkmıştı. Öyle bi şey çıkardı hamile olsaydım dedim ümidimi kestim. Sonra şarköye gittik yazlığa. Deli gibi sokaklardaydık. Denize girdim boyuna. Neredeyse içki miçki de içececktim de midem bozuk gibiydi anksiyetem tutar diye korktum içmedim. İyi ki içmemişim. Anksiyete için ilaç da içmedim yine tuttum kendimi :-) buraya döndük zor şartlarda trafik falan 3 saatlik yolu 10 saatte döndük. İnanılmaz yoruldum o hafta. Dra gidince kaçınmam gerektiğini söylediği ne varsa yaptık yani :-) ertesi gün adet olmam lazımdı. Olmadım. Göğüslerim hayatımın en davul halini yaşadı. Bariz kocaman oldu ve çok acyodu. Hareket edince sol kasıkta böyle acı acı ağrı oluyodu. Ama ikinci gün de gecikti ben yine ihtimal vermedim. O sırada renur hamile çıkmıştı burada :) benden önce test yaptı o :) beni de gaza getirdiler hatta :) ben markete gittim hayvan gibi taşıdım malzemeler falan. Hala sanmıyorum hamile olacağımı. Dönüşte eczanenin önünden geçerken ucuz testlerden alasım tuttu. Aldım eve geldim bi yaptım silik çizgi. Akabinde koştur koştur kan testi. 209 :-) sonraki 2 gün çok ağrım oldu gerçekten hep yatıyodum. Dra gittim bunun için hatta korktum. Ama ağrımadık yerim kalmamıştı. Böbreklerim bile ağrıyodu sanki yanlar. Sırtım karnım bacaklarım :-) ama bunlar 5. Gün falan başladı :)
Ne güzl bi serüven ya:)
Aslındabu testi sormqmıştım fatoşun yaptırdığı değerler testini sormuştum
Ama bunu dinlemekte iyi geldi :)
Hikayende bizde varız ...

İsmiyle müsemma yani :) ben beylikdüzü medicanaya gittim ilk aslında. Burada da mehtap dr var o da iyi gayet. Bi kere aletlerininn maşallahı var. Ama doğumu bütçe olarak medicanada yapamayacğaım için orayı bırakmaya karar verdim açıkçası. Şimdi de diyorum ki bikaç defa daha gitse miydim şu durum netleşene kadar. Bi de bahçelievler uzak yavrum zaten
marla b.düzü medicanada doğum ne kadarmış?

kızlar bugün ağır kaldırdım sanki bişeyler olcak gibi :(

A aaa baya eminsin marla :)
Neden kesib oğlan ?
Kız çocuğu çok istediğim için :) bi şeyi çok istersen olmaz mantığıyla :) bi de koca karı cinsiyet testi var belki bilirsin :) hamile kişinin kafasına habersiz tuz serpiyolar azcık. Serptikten sonra dudağına dokunursa kız burnuna dokunursa erkek oluyo :) ben burna saldırmışım :)) iki kuzenimde de tuttu bu yöntem diye inandım napim. Ondan erkek diyorum :)

Back