Dr bnde de kalp atışı duyamadı. Benmki de 6+6 çıktı. Ağlamak için henüz erken. Haftaya da duyamazlarsa ağlarız :) bni ctesi tekrar çağırdı da ultrason aleti 2000 yılının en iyi aleti olabilir yani.M _Marla_Singer_ canim bende pazartesi acile bulantilar icin gittim muayene saatleri oldugu icin kadin doguma gozukuyup sevk alip oyle acile gozukmem gerekiyormus neyse hic tanimadigim doktora gozuktum bir bakalim dedi karindan ultr. Ile 6+3 gunluk 6 mm kalb atislari var ama az atiyor normalin altinda dedi kalb atislari artabilirde azalabilirde sen doktoruna muayene git gene dedi tabi ben agla agla serum yedimm sonra ablamla konustum iki gundur bisey yemediginden ayrica belki kizdir cunku kiz cocuklarin kalb atislari azdir dedi rahatladim persembe randevum var o dokturuma guveniyorum devlet hastanelerine ne yazikki guvenmiyorum
Canım işin uzmanı adam, düzgün korkmaz.Dr bnde de kalp atışı duyamadı. Benmki de 6+6 çıktı. Ağlamak için henüz erken. Haftaya da duyamazlarsa ağlarız :) bni ctesi tekrar çağırdı da ultrason aleti 2000 yılının en iyi aleti olabilir yani.cicida sen hangi dru tavsiye ediyosun canım? Nerede
İsmiyle müsemma yani :) ben beylikdüzü medicanaya gittim ilk aslında. Burada da mehtap dr var o da iyi gayet. Bi kere aletlerininn maşallahı var. Ama doğumu bütçe olarak medicanada yapamayacğaım için orayı bırakmaya karar verdim açıkçası. Şimdi de diyorum ki bikaç defa daha gitse miydim şu durum netleşene kadar. Bi de bahçelievler uzak yavrum zatenCanım işin uzmanı adam, düzgün korkmaz.
İnternettende araştır.
Ben gittim, çok rahat bir doktor ve pozitif.
Evet ya adı gibi adam :)))İsmiyle müsemma yani :) ben beylikdüzü medicanaya gittim ilk aslında. Burada da mehtap dr var o da iyi gayet. Bi kere aletlerininn maşallahı var. Ama doğumu bütçe olarak medicanada yapamayacğaım için orayı bırakmaya karar verdim açıkçası. Şimdi de diyorum ki bikaç defa daha gitse miydim şu durum netleşene kadar. Bi de bahçelievler uzak yavrum zaten
Bakıcam artık düzgün de aklımın bi köşesinde bulunsun :) sen hala adet olmadın değil mi :)Evet ya adı gibi adam :)))
Ben bahçeşehirden gittim o adama ki vurada da var iyi dr lar.
Ama doğru bilgi için fizana giderim yani.
Ancak sana sokıntı olacaksa bi yandan da aletleri iyi olsun tecrübeli olsun yeter.
Benim de göğüs uçlarımda hassasiyet vardı. Göğüsün tam ortası ve uç kısmı ağrıyodu. Yanlar sonradan başladı. Ve en çok sağ göğsüm ağrıyodu. Sol daha hafifti. Hamile olup olmadığına karar vermek için biraz erken :) beklemelisin. 6 gün kala ben testlerimde negatifi görmüştüm :)Kızlar konuya baliklama atıyorum k.bakmayın ama bu ay çok heyecanlıyım adetime 6 gün var sadece göğüs ucumda hassasiyet var ve sağ göğüs ucum ağrıdı bugün dünde kasık ağrım vardı ilk defa böyle oldum hamile olabilir miyim
Bi şey söylicem. Geçirmiş olabilirsin belki o demek olamaz mı? Daha önce geçirmiş olunca da pozitif çıkan değer var. Emin misin şu an aktif olduğundan?Günaydın Kızlar;
Moralım çok bozuk,rubella(kızamıkçık)test sonucum pozitif çıktı . Doktorumla henüz görüşemedim 11de gelecekmiş.İnternetten baktım çok kötü şeyler yazıyor
O nedir yahu.. Dur bakalım bi !Günaydın Kızlar;
Moralım çok bozuk,rubella(kızamıkçık)test sonucum pozitif çıktı . Doktorumla henüz görüşemedim 11de gelecekmiş.İnternetten baktım çok kötü şeyler yazıyor
Yok ayol olmadım. Belirti sadece fazla gögüs hassasiyeti. Bilemedim yahu. Kasık sıkıntım yok yine. Arada saniyelik karın ağrısı. Tut tut düzgün bey düzgündür :)Bakıcam artık düzgün de aklımın bi köşesinde bulunsun :) sen hala adet olmadın değil mi :)
Atla atlq olabilirsin kasık ağrısına güveniyorum bu konuda. :)Kızlar konuya baliklama atıyorum k.bakmayın ama bu ay çok heyecanlıyım adetime 6 gün var sadece göğüs ucumda hassasiyet var ve sağ göğüs ucum ağrıdı bugün dünde kasık ağrım vardı ilk defa böyle oldum hamile olabilir miyim
Ayy hadi inşallah :) :)Atla atlq olabilirsin kasık ağrısına güveniyorum bu konuda. :)
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede nasip olur :)Benim de göğüs uçlarımda hassasiyet vardı. Göğüsün tam ortası ve uç kısmı ağrıyodu. Yanlar sonradan başladı. Ve en çok sağ göğsüm ağrıyodu. Sol daha hafifti. Hamile olup olmadığına karar vermek için biraz erken :) beklemelisin. 6 gün kala ben testlerimde negatifi görmüştüm :)
Fatoş okudum şimdi netten, fetusa geçmiş olması net mi acaba ...doktora okutmalısınGünaydın Kızlar;
Bnm de kasık öyleydi. 3-4 gün gecikince çok ağrıdı bnm ve yeni yeni geçiyo düşün. Ama başlarda çok ağrım yoktu. Hareket edince falan ağrı oluyo mu? Göğüsler ele veriyo daha çok ya. Göğüslere odaklanınYok ayol olmadım. Belirti sadece fazla gögüs hassasiyeti. Bilemedim yahu. Kasık sıkıntım yok yine. Arada saniyelik karın ağrısı. Tut tut düzgün bey düzgündür :)
11 de randevu. Sor bakalum ne dicek. İnşallah düşündüğün gibi değildir ya. Bn de tahlillerden koktkuyorum valla.Fatoş okudum şimdi netten, fetusa geçmiş olması net mi acaba ...doktora okutmalısın
Hareket edince evet soldan biraz ağrı oldu şıan denedim de :)Bnm de kasık öyleydi. 3-4 gün gecikince çok ağrıdı bnm ve yeni yeni geçiyo düşün. Ama başlarda çok ağrım yoktu. Hareket edince falan ağrı oluyo mu? Göğüsler ele veriyo daha çok ya. Göğüslere odaklanın
Sen geblik öncesü test yaptırmış mıydın marla.11 de randevu. Sor bakalum ne dicek. İnşallah düşündüğün gibi değildir ya. Bn de tahlillerden koktkuyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?