• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kızlarrr merhabaaa yeni katıldım aranıza bende 6 aylık evliyim ilk defa bu ay korunmayı bıraktık adetimden bi gün önce de ilişki oldu adetim de olmadı bugün 5. Gün test yaptım negatif yarın kan vericem bende inşallah bakalım ne olucak normalde düzenlidir ama bu ay 5 gün olduuu geçeli

Kızlarrr merhabaaa yeni katıldım aranıza bende 6 aylık evliyim ilk defa bu ay korunmayı bıraktık adetimden bi gün önce de ilişki oldu adetim de olmadı bugün 5. Gün test yaptım negatif yarın kan vericem bende inşallah bakalım ne olucak normalde düzenlidir ama bu ay 5 gün olduuu geçeli
hos geldın aramıza cm..rabım dualarınız duysun..ıns guzel haber alırsın

Yine aynı gidiyoruz desene Ayyyy Allahim inşallah yemeyiz kırmızı kartları yaaa...
Ya benim adet belirtilerim halen yok normalde sancidan geberirim neyse umutlanmiyim sonra üzülüyorum her ay başka belirtiler oluyo bazen de olmayabilir . ..
Doğum günün kutlu olsun canımm bu yasin çok güzel geçsin yaşamadığın bütün duyguları yaşarsın inşallah başta
anne olmak♥♥♥ bebişin olsun aile tekrar toplansin :)
Bu arada ikimizde aslaniz benim de 23 ü ♡
Aslan olduğunu enerjnden anlamalıydım :KK200:
Walla bnm göhüs şiş mide garip hafif ağrı, hastalancam heralde ben.

Yine aynı gidiyoruz desene Ayyyy Allahim inşallah yemeyiz kırmızı kartları yaaa...
Ya benim adet belirtilerim halen yok normalde sancidan geberirim neyse umutlanmiyim sonra üzülüyorum her ay başka belirtiler oluyo bazen de olmayabilir . ..
Doğum günün kutlu olsun canımm bu yasin çok güzel geçsin yaşamadığın bütün duyguları yaşarsın inşallah başta
anne olmak♥♥♥ bebişin olsun aile tekrar toplansin :)
Bu arada ikimizde aslaniz benim de 23 ü ♡
Bu arada candan dileklern için tşk ederm cnmmmm amin senin içinde ne dediysen hepsi gerçekleşsn

cicida cicida tatlışım doğum günün dünmüş. Doğum günün kutlu olsuuun. Sağlıklı, mutlu, nice güZel yılların olsun. Bu doğum günün sana beniş haberini getirsin inşallah :) seni tanıdğım için mutluyum ciciii. İyi ki varsın :)

Yumrta tembelliği ,geç adet görme ile mi ortaya çıktı ? Geçen ay bende oldu da canım.. Bu mesajını görmemişim de.
evet canım 35 günü geçiyordu 40 ,45 ble gördüm en son 75 gün görmeyince doktora gittim alttan muayene yaptı kist yok bebek te yok dedi daha önce yaptırdığım kan ve hormon testlerinide gösterdim yumurta tembelliği dedi ,bende pko mu dedim evet dedi erkeklik hormonuda fazlaymış bende saç dökülmesi kilo ondan dedi

bu gün iğnenin 15. günü 2 gündür adet sancım yok daha önceki günler oldu hatta düğüne gitmiştim cumartesi,şu damat halayını çektim:KK53: o an yine adet sancısı çektim dinlenince geçti, sizce yarın evde idrar testi yapsam çıkar mı? yoksa cumaya kadar beklesem mi ?

slm kızlar bugun kan verdım 28.84 cıktı..kasık agrım var dıye gıttım..doktor gebelık var deyebelırım dedı suan erken dedı pazartesı salı gunu tekrar gel dedı bakacaz dedı..ıns kızlar hepınıze dua edıyom
Çok sevindim tebrik ederimmm :)) her hamilelik haberinde kendim kalmış gibi hissediyorum resmen :) inş bekleyen herekese allah sağlıkla nasip etsin

Bu arada Benim bat yarın ama şuana kadar 2 kez test yaptım çok sabırsızım :110:. Sonuç hep tek çizgi tabiki :KK42:

Bu arada Benim bat yarın ama şuana kadar 2 kez test yaptım çok sabırsızım :110:. Sonuç hep tek çizgi tabiki :KK42:
hesapta benimde öle canım yarın son bır kalcak vE 6 adet test yaptım sonuç negatifffff:KK34: Ben bu aydan ümidimi kestimm bidahaki ay olur inşşlh çünkü olsa kesinlikle cıkar benım erken cıkıyo gebelıklerım

Back