İyi yapıyosun sadem
canım bnmde 13 ağustos son batbakalım bnde yarın test yapıcamSelam kızlar, yazdıklarınızı okudum hamile olanları tebrik ediyorum, umut ve heyecan veriyor bunlar :)
Ben 15 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyorum. Yaş 26. Bat 13 ağustos ama bugün dayanamdım ve test yaptım. Maalesef negatifErken olabilir ama pek umudum yok bu ay için. Inş bekleyen herkese allah nasip etsin kızlarrrr
vala hiç bilgim yok cnm inş hamişsindirrslm kizlar nasil siniz..bilen varmi catlama igne den sonra gebelik test pozitiv cikarmi ben bugun yaptim silik cizgi var kafam karisti ya o kadar cabuk cikarmi ya
bide ben ikinci çizgiyi göremedim telefonuma kaydettim hatta umudunu kırmak istemem ama allah alla ben göremedim heraldeslm kizlar nasil siniz..bilen varmi catlama igne den sonra gebelik test pozitiv cikarmi ben bugun yaptim silik cizgi var kafam karisti ya o kadar cabuk cikarmi ya
gunaydin cm...ortasinda silik cizgi var benimde kafam karisti...bugun randevum var doktorda bakalimbide ben ikinci çizgiyi göremedim telefonuma kaydettim hatta umudunu kırmak istemem ama allah alla ben göremedim heralde
Canim benim hafta sonu olmasi dolayisiyla ve surekli yatakta olup uyuyup ya da wc de olup kusmamdan dolayi giremiyordum kolumu kaldiramiyorum ne yapsam ise yaramiyorr sabah uyandigimda ac olmama ragmen midem bombos olmasina ragmen yinede mide suyumu bile kusuyorumm insallah sizin hamilelige oldugunuzda rahat gecerr yemek yapamiyorum arttikkMailden bildirim gelsin diye yazıyorum bakın
Marlacım M _Marla_Singer_ veRemes ne durumdasınız yazın tatlı anneler
Hayırlısı olsun bi dahaki ay olacak bence..
Rabbim zamanını ayarlıyor
Herşey onun ol demesinde
İnşallah olacak
Cnm üzülme Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inş doğru zaman bu ay değilmiş deme ki senin kaçıncı ay deneme
Sihirlidegnek ahh canımmm yaaa kıyamam benimde sonum kırmızı kart galiba olsun bidahaki ay nasıp olur inşllh ikimizede
Allah allahhh sen niye bu kadar kötü oldun kii acaba yaa? Kız üzüldüm vallahi inan bende öğürme harici hiçbi şey yok. Öğürünce şiddetli öğürüyorum kokulardan falan ama bi şey yok anlaöadım vallahi. Çarşamba dra gideyim de kalp atışını duyayım inşallah. Çünkü halsizlik ve uykudan başka hiçbi belirtim yok. Ağrılarım da azaldı epey. Senin ağrıların ne durumda?Canim benim hafta sonu olmasi dolayisiyla ve surekli yatakta olup uyuyup ya da wc de olup kusmamdan dolayi giremiyordum kolumu kaldiramiyorum ne yapsam ise yaramiyorr sabah uyandigimda ac olmama ragmen midem bombos olmasina ragmen yinede mide suyumu bile kusuyorumm insallah sizin hamilelige oldugunuzda rahat gecerr yemek yapamiyorum arttikk
Benimde agrilarimm cok azaldi sadece arada gunde 1 kere falan oluyor geciyor ama bulantilar uc noktalardayim bir iki saatte acile gidicem sanirim bir serum versinler bisey yiyemiyorum bebegim nasil besleniyor bilmiyorum iyi degilim hic tahammul edemiyorum hicbiseyeeAllah allahhh sen niye bu kadar kötü oldun kii acaba yaa? Kız üzüldüm vallahi inan bende öğürme harici hiçbi şey yok. Öğürünce şiddetli öğürüyorum kokulardan falan ama bi şey yok anlaöadım vallahi. Çarşamba dra gideyim de kalp atışını duyayım inşallah. Çünkü halsizlik ve uykudan başka hiçbi belirtim yok. Ağrılarım da azaldı epey. Senin ağrıların ne durumda?
Tabii git vücudun susuz kalmasın. Ama korkma bebeğin şu an depondan besleniyo yediklerinden değil :) ilk 3 aydan sonra yediklerinden beslenecek. Git belki bulantı için de bi şeyler verirler. Çok zordur yaşadıkların eminim ya. Allah yardımcın olsunBenimde agrilarimm cok azaldi sadece arada gunde 1 kere falan oluyor geciyor ama bulantilar uc noktalardayim bir iki saatte acile gidicem sanirim bir serum versinler bisey yiyemiyorum bebegim nasil besleniyor bilmiyorum iyi degilim hic tahammul edemiyorum hicbiseyee
Benimde agrilarimm cok azaldi sadece arada gunde 1 kere falan oluyor geciyor ama bulantilar uc noktalardayim bir iki saatte acile gidicem sanirim bir serum versinler bisey yiyemiyorum bebegim nasil besleniyor bilmiyorum iyi degilim hic tahammul edemiyorum hicbiseyee
ben kullanıcam bu ay canmNaslsiniz kizlsr bu ay ovulasyon testine baslayacka olan var mi
Naslsiniz kizlsr bu ay ovulasyon testine baslayacka olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?