Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Selam kızlar, yazdıklarınızı okudum hamile olanları tebrik ediyorum, umut ve heyecan veriyor bunlar :)
Ben 15 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyorum. Yaş 26. Bat 13 ağustos ama bugün dayanamdım ve test yaptım. Maalesef negatif Erken olabilir ama pek umudum yok bu ay için. Inş bekleyen herkese allah nasip etsin kızlarrrr

cicida bugün dayanamayıp test yaptım negatif çıktıı bıkaç güne kan testide yaptırmayı düşünüyorum eger adet olmazsam ama dünden beri mide bulantım var bu kadar erken mide bulantıları olur mu kiiii

slm kizlar nasil siniz..bilen varmi catlama igne den sonra gebelik test pozitiv cikarmi ben bugun yaptim silik cizgi var kafam karisti ya o kadar cabuk cikarmi ya

Eklentiler

• 20150809_095309.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 20150809_095159.jpg
    113 KB · Görüntüleme: 62
canım bnmde 13 ağustos son batbakalım bnde yarın test yapıcam

slm kizlar nasil siniz..bilen varmi catlama igne den sonra gebelik test pozitiv cikarmi ben bugun yaptim silik cizgi var kafam karisti ya o kadar cabuk cikarmi ya
vala hiç bilgim yok cnm inş hamişsindirr

Mailden bildirim gelsin diye yazıyorum bakın
Marlacım M _Marla_Singer_ ve Remes ne durumdasınız yazın tatlı anneler
Canim benim hafta sonu olmasi dolayisiyla ve surekli yatakta olup uyuyup ya da wc de olup kusmamdan dolayi giremiyordum kolumu kaldiramiyorum ne yapsam ise yaramiyorr sabah uyandigimda ac olmama ragmen midem bombos olmasina ragmen yinede mide suyumu bile kusuyorumm insallah sizin hamilelige oldugunuzda rahat gecerr yemek yapamiyorum arttikk

Allah allahhh sen niye bu kadar kötü oldun kii acaba yaa? Kız üzüldüm vallahi inan bende öğürme harici hiçbi şey yok. Öğürünce şiddetli öğürüyorum kokulardan falan ama bi şey yok anlaöadım vallahi. Çarşamba dra gideyim de kalp atışını duyayım inşallah. Çünkü halsizlik ve uykudan başka hiçbi belirtim yok. Ağrılarım da azaldı epey. Senin ağrıların ne durumda?

Benimde agrilarimm cok azaldi sadece arada gunde 1 kere falan oluyor geciyor ama bulantilar uc noktalardayim bir iki saatte acile gidicem sanirim bir serum versinler bisey yiyemiyorum bebegim nasil besleniyor bilmiyorum iyi degilim hic tahammul edemiyorum hicbiseyee

Tabii git vücudun susuz kalmasın. Ama korkma bebeğin şu an depondan besleniyo yediklerinden değil :) ilk 3 aydan sonra yediklerinden beslenecek. Git belki bulantı için de bi şeyler verirler. Çok zordur yaşadıkların eminim ya. Allah yardımcın olsun

Allah yardimcin olsun canim. Insallah bulantilarin cabukcak gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…