- 23 Mart 2015
- 968
- 927
- 23
- 37
Wooow çok ilginçmiş. İçerde de limon var aslında.
Neyse harcamıyım şimdi limonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wooow çok ilginçmiş. İçerde de limon var aslında.
Ovulasyon testi yapmanızı da anlıyorum garanti olsun diyosunuz sanırım ama. Düzenli ilişkide muhakkak yakalanır ovulasyon. Zaten spermler 3 gün canlı kalıyo deniyo. Ertesi gün hapları bile ilk 72 saatte içilmeli diye bi olay var mesela. 2 3 günde bir ilişkiye girerseniz yakalarsınız. Ben de çok takıyodum kafama. Çocuğum olmicak herhalde dedim. Burada çok da yazdım. Her ay ya hamile kalmışsam diye ilaç içememeler falan çeşitli kısıtlamalar beni çok zorluyodu. Haybeye diyodum çok üzülüyodum. Ama vakti saati gelince oluyomuş onu gördüm. İnanın bu ay hiç ihtimal vermiyodum. Kan testim bile negatifti çünkü. Ama ümidi kesince mi oluyo bilmiyorum. Gün sayıyodum. Adet döngüm 28 gün değil de 50 gündü sanki. Öyle geçmiyodu zaman. Ama son günlere doğru hele kan testi de negatif çıkınca salmıştım. Meğer hamileymişim.Bilmiyorumki canım yaa hep bi şübhe kafamda tuvelete gidyorum aha kesin hamileyim ateşimi. Ölcüyorum düşük yok bu ay bişe diyorum karnımda batlamalar oluyo heh diyorum test yapıyorum fos cıkıyo dış dünyayla ilişkim kesilmiş durumda evde bi koltuktan diğer koltuğa eşim cok gülüyo bu durumuma gidiyorum geliyorumm sadece pozisyon değişikliği var diyo kendine gel artık diyo şu ay bi geçsin ovulasyon testi alıcam Redberryy
Cnm sıcaklık mevsim Değişimi Doğa olayları ay tutulması gibi şeyler biz Kadınları etkiliyor belki bu ay ki farklılık bu gibi sebeplerdendir ben mevsim geçişleri farklı ülkeye hatta farklı Şehire gitsem etkileniyorum yaş ilerledikçe daha hassaslaşıyoruz sankiBilen yardımcı olabilirmi acaba her ay yumurta takıbi yapardım iki adet arası muhakkak akıntım olurdu gecen gebeliğimide akıntı takibine göre hamile kalmıştım işin şaka yani bu ay akıntım olmadı hiç sürekli sıvı bi akıntım oldu hala dahada tuvalete çıktığımda damla damla gelir gözle görülüyo yani çamaşırıma şeffav leke bırakıo yaa çokmu açık yazdım kusura bakamayın ama ben 2010 2008 de yazılan yazıları okuyorum inanki belki biri daha ben gibidir bi umut işiğı olurum ona
Hoşgeldin 1 hafta varken kahverengi akıbtı gelmesi okuduklarıma göre bir ihtimal yerleşme kanaması olabilir,Selam!
Arkadaslar bi sorum olucak. Reglıme 8 gun var kahverengı ıkı kez akıntım oldu. Aslında pek kafaya takmam rahat bı ınsanım ama ılk ayımız yenı basladık onemli mi bilemedim..
Cnm üstüne görme olabilir bebek yerleşirken bazı kadınlarda oluyormuşSelam!
Arkadaslar bi sorum olucak. Reglıme 8 gun var kahverengı ıkı kez akıntım oldu. Aslında pek kafaya takmam rahat bı ınsanım ama ılk ayımız yenı basladık onemli mi bilemedim..
Geçn ay neredeyse tanıdığım tüm kadınların adeti geç kaldı.vdediğin gibi herşeyden etkilniyoruz toplucaCnm sıcaklık mevsim Değişimi Doğa olayları ay tutulması gibi şeyler biz Kadınları etkiliyor belki bu ay ki farklılık bu gibi sebeplerdendir ben mevsim geçişleri farklı ülkeye hatta farklı Şehire gitsem etkileniyorum yaş ilerledikçe daha hassaslaşıyoruz sanki
Rica ederim :)Teşekkur ederım. Ikı bucuk yıl oldu evleneli, 26 yasındayım cicida:)
Venüs geriliyor genel bi duygusallık alınganlık eşlerimizle atışmalar olabilirmiş diye okumuştum ama nekadar etkiler nekadar doğrudur tartışılırGeçn ay neredeyse tanıdığım tüm kadınların adeti geç kaldı.vdediğin gibi herşeyden etkilniyoruz topluca
Ay bendede bir duygusallık, reklamlara ağlamacalar... Hayır anlamlı da değil
Acaba herkes mi böyle yoksa bi ben mi deliyim?
Cnm ben bilimsel açıklamasını bilmiyorum geçtiğimiz yıllarda Başıma benzer bişey geldi çocuk düşünmüyordum ozamanlar annem öyle demişti yerleşme kanaması bize hamileyken anneciğimde olmuş oturup ağlamıştım daha düşünmüyorduk diye internette araştırmıştım ilk defa kan testini ozaman yaptırdım sonuç negatifti amaTesekkur ederım redberry:)
Üstüne görme olması için ama adet vaktınde olması gerekmiyor mu?
Benim venüs geçen ay geriledi sanırımVenüs geriliyor genel bi duygusallık alınganlık eşlerimizle atışmalar olabilirmiş diye okumuştum ama nekadar etkiler nekadar doğrudur tartışılır
Tmm çok sagol Redberryy. Bu sabah tatile çıkıcaz , biraz kafamda soru işaretleri olucak artık ilerleyen gunlerde gttıgımız yerde bakarz bı kan testıne . İyi geceler..Cnm ben bilimsel açıklamasını bilmiyorum geçtiğimiz yıllarda Başıma benzer bişey geldi çocuk düşünmüyordum ozamanlar annem öyle demişti yerleşme kanaması bize hamileyken anneciğimde olmuş oturup ağlamıştım daha düşünmüyorduk diye internette araştırmıştım ilk defa kan testini ozaman yaptırdım sonuç negatifti ama
Faydali bilgiler için teşekkur ederız cicidaBide, Forumu baya karıştırdım
Havuç yemek
Limonu kesip suda kaynatmak ve koklamak gerekirse tuzlayıp ymek
Beyaz leblebi
Yoğurt çorbası ile arkadaşlar rahatlamış kızlar, deneyin @renur M _Marla_Singer_
Aaaaaaaaaaaaaaaa :)Kızlaaaaaaaarrrrrrrr Aaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinİz?
Kız bu Candy hiç ortaya çıkmadı bugun Candy1Candy
Benimse bugun kayınvalidemler geldi yeni gittiler giremedim pek.
Gögüslerim hala şiş ama dokunmadıkça acımıyor.
2 gün sonra hastalanmalıyım.
Biliyosunuz bende test yapma kafası da yok, 1 hafta gecikirse kan testi yaparım.
Ama umudum yok ya.
Bizim evlatlar nereye gidiyor merak ediyorum doğrusu biride birinci olamadı be