Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Canimmm benimm yaa cok sagolasinn denicemm bunlari benn limonu tuzla yemek rahatlatiyor benide sicaklardan daha da kotu oluyorum iki gundur ne yesem cikartiyorum

Bnmde gögüsler şiş hala. Yarın adet olmalıyız biliyorsun dimi

Canimmm benimm yaa cok sagolasinn denicemm bunlari benn limonu tuzla yemek rahatlatiyor benide sicaklardan daha da kotu oluyorum iki gundur ne yesem cikartiyorum
Allah kolaylık versin canım umarım bilgiler işine yarar. Havucu bir dene istiyorum.

Gögüslerim hala balonumsu. Normalde inmesi lazımdı. Bakalım bu kez hangi entrikalar olacak haha

Gögüslerim hala balonumsu. Normalde inmesi lazımdı. Bakalım bu kez hangi entrikalar olacak haha
Bende hiçç belirti yokk arada karnım adet olucakmışım gibi ağırıyo oda normal yanı yarın son 3 beklemek ne zormuş ya biran önce olsamda diğer ayın çalışmaları başlasa :)

Kızlaar hafta sonu muhalefeti sebebiyle çok da aktif olamadım :) valla ben pek iyi değilim. Remes ile fato ya kıyasla süperim galiba ama. Yine de iyi hissetmiyorum. Hiiiç halim yok. Uykum çok geliyo. Midem bi tuhaf ama bulantı da değil. İçim yanıyo böyle bi acayippp :) isyeaaaaan diye bağırasım geliyo valla Ama hiç halim yok :))

Valla şanslı görünüyosun marla. Bulantıdan hastaneye yatan çok kadın okudum. Maşallah yine üçünüzede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…