Canimmm benimm yaa cok sagolasinn denicemm bunlari benn limonu tuzla yemek rahatlatiyor benide sicaklardan daha da kotu oluyorum iki gundur ne yesem cikartiyorumBide, Forumu baya karıştırdım
Havuç yemek
Limonu kesip suda kaynatmak ve koklamak gerekirse tuzlayıp ymek
Beyaz leblebi
Yoğurt çorbası ile arkadaşlar rahatlamış kızlar, deneyinRemes M _Marla_Singer_
Bnmde gögüsler şiş hala. Yarın adet olmalıyız biliyorsun dimiAaaaaaaaaaaaaaaa :)
Ayy ölüyorum yorgunluktan şu an yoldayım canım eşimin abisi nişanlanıyo Konyaya gidiyoruz dönüşte kayınvalidemlerle bi tatil kaçamagi yapacakmisiz çok giremeyebilirim haberiniz olsun marla renur sizleri de öpüyorum hah bu arada daha hasta olmadım göğüslerim aynı seninkiler gibi dokununca ağrıyolar merak etme er ya da geç bizim bebeler de birinci gelecekkiz helal olsun hakket test yapmıyosun ben bugun de yapacaktim eşim Abartma dedi :)
Allah kolaylık versin canım umarım bilgiler işine yarar. Havucu bir dene istiyorum.Canimmm benimm yaa cok sagolasinn denicemm bunlari benn limonu tuzla yemek rahatlatiyor benide sicaklardan daha da kotu oluyorum iki gundur ne yesem cikartiyorum
Rica ederimFaydali bilgiler için teşekkur ederız cicida
Cnm üzülme Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inş doğru zaman bu ay değilmiş deme ki senin kaçıncı ay denemeHastalandim kizlar ya
Hayırlısı olsun bi dahaki ay olacak bence..Hastalandim kizlar ya
Bnimde kırmızı kart bence. Yarını bkliyorumSihirlidegnek ahh canımmm yaaa kıyamam benimde sonum kırmızı kart galiba olsun bidahaki ay nasıp olur inşllh ikimizede
Bende hiçç belirti yokk arada karnım adet olucakmışım gibi ağırıyo oda normal yanı yarın son 3 beklemek ne zormuş ya biran önce olsamda diğer ayın çalışmaları başlasa :)Gögüslerim hala balonumsu. Normalde inmesi lazımdı. Bakalım bu kez hangi entrikalar olacak haha
Bnmde arada adet olacakmış gibi pluyo ama saniyelik. Karnım şişti baya ödemden.Kuş gibi hafifim yani
Benim de karnım davuuuuul ama bebek değil bu gaz ya da bu kadar kilo almış olmamalıyım. Olamam yaa allahım 40 kilo alırım böyle giderse.Bnmde arada adet olacakmış gibi pluyo ama saniyelik. Karnım şişti baya ödemden.
Ödem ödem.Benim de karnım davuuuuul ama bebek değil bu gaz ya da bu kadar kilo almış olmamalıyım. Olamam yaa allahım 40 kilo alırım böyle giderse.
Valla şanslı görünüyosun marla. Bulantıdan hastaneye yatan çok kadın okudum. Maşallah yine üçünüzedeKızlaar hafta sonu muhalefeti sebebiyle çok da aktif olamadım :) valla ben pek iyi değilim.Remes ile fato ya kıyasla süperim galiba ama. Yine de iyi hissetmiyorum. Hiiiç halim yok. Uykum çok geliyo. Midem bi tuhaf ama bulantı da değil. İçim yanıyo böyle bi acayippp :) isyeaaaaan diye bağırasım geliyo valla Ama hiç halim yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?