• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

O ordulu gelin eveettt canımmm gördümmmmm n gzelll hamılesın hemen tekrarla testi :anneadayı::KK46:
daha beli deyıi canım doktor dedı ıgne etkisi de pozıtıv cıkabılır dedı..beklecez haftaya kadar mecburen..adetım 19-20 arası gelmesı lazım bana pazartesı den sonra gel dedı kan verecem..hayırlısı ya..vucutum ısınıyor 36:9--37:1 arası ve wc cok gıdıyom zor yetısıyom..bakalım cok de umutlanmak ıstemıyom sonra hüsran oluyor..olacaksa olur olmasa artık rabım bılır zamanı..sende ne var ne yok

Günaydın kızlar kaç gündür giremiyorum daha evime dönemedim en gec dün hasta olmam gerekirdi daha olmadım bakalım hayırlısıyla bekliyorum cicida cicida sen ne durumdasin canım adet oldun mu? Ayyyy inşallah olmamışsindir..
@renur çok üzüldüm canım ya biraz hassas bi hamilelik geçiriyosun bu dönemi çabuk anlatırsin insallah allah yardımcın olsun
O ordulu gelin inşallaaah hamilesindir güzel haber duymaya ihtiyacimiz var♥
_Marla_Singer senden naber bebişinle aran nasıl canım

Günaydın kızlar kaç gündür giremiyorum daha evime dönemedim en gec dün hasta olmam gerekirdi daha olmadım bakalım hayırlısıyla bekliyorum cicida cicida sen ne durumdasin canım adet oldun mu? Ayyyy inşallah olmamışsindir..
@renur çok üzüldüm canım ya biraz hassas bi hamilelik geçiriyosun bu dönemi çabuk anlatırsin insallah allah yardımcın olsun
ayyyy inş hamilesindir test yaptınmı yada yapacakmısın

İnşallah hamilesindir canım. Ben 2. Gün test yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Bugün test yapsan çıkabilir bak. Valla canım bugün dra gidicem bakalım kalp atışı duyucaz mı. Bugün de korkuyla kalktım. Ya boş gebelikse ya kalbi atmazsa falan diye. Halbuki çok rahattım bu konuda şimdiye kadar. Yani keseyi görene kadar yaptığım paniği biliyosunuz. Bunda böyle panik yapmamıştım. Bugün dra gidicem diye herhalde. Endişeli kalktım :)

İnşallah hamilesindir canım. Ben 2. Gün test yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Bugün test yapsan çıkabilir bak. Valla canım bugün dra gidicem bakalım kalp atışı duyucaz mı. Bugün de korkuyla kalktım. Ya boş gebelikse ya kalbi atmazsa falan diye. Halbuki çok rahattım bu konuda şimdiye kadar. Yani keseyi görene kadar yaptığım paniği biliyosunuz. Bunda böyle panik yapmamıştım. Bugün dra gidicem diye herhalde. Endişeli kalktım :)
Inşallaaah canımm hamilesin çok dua et..
Ah aaah nolacak senin bu felaket Tellalliğin bilmiyorum :) bugüne kadar iyi dayandın buna da şükür :p
Hiçbir şey olmayacak kötü düşünme endişelenme boş gebelik diye bişey duymuşsunuz hemen seçeneklere ekliyosunuz böyle düşünme marla bak bu panik halinden kurtulman için bebek büyük şans iyi değerlendir..
İyi düşün sürekli dua et göreceksin allahın izniyle bi sorun çıkmayacak insallah.. Bugün de o pit pit atan kalbi duyup ağlayacaksin rabbim hepimize yaşatsin o duyguyu..

Back