- 3 Temmuz 2015
- 931
- 617
- 53
- 35
Ay bende kokulara karşı pek bi hassasiyet falan yok henüz midem sonsuz kazınıyo. Aç kalamıyorum aslaa. Aç olunca canavar gibi yemek yemek istiyorum. Yemezsem midemin kazınması öğürtü yapıyo bende. Bulanmıyo ama öğürtüyo. Çok yemek de yiyemiyorum o da kötü yapıyo. Bi manyak oldum iyice. Akıntı bende de sapsarı valla. Bende hep vardı sarı akıntı ama şimdi daha da beter sanki. Enfeksiyon mu diyorum bakalım dra sorucam. Niye gidiyosun ki dra meraktan mı :)M _Marla_Singer_ yarin normal devlet hastanesine gidicemm bakalim hic hamileligimle ilgili neler dicekk doktorr :) benim bulantilar bildigin basladi disardaki hic bir kokuya tahammulum kalmadi artik bayilicak gibi oluyorum hele sigara kokusu beni cileden cikartiyorr ya birde senin akintilar nasil benim bildigin ic camasirim sari oluyorr sık sık degistirmeme ragmenn ya yuzumde de bir iki sivilce cikiyorr bebegimm kesin kız insallahhh
Bende bulantilarr basladiii hic yemekk yemesemm yeridirr zorla yiyomm valla aklimaa bisey gelse bile midem bulaniyorr resmenn. Evet meraktan gidicemm doktora bakalim degerler ne alemde bu ne diyor nasil yorumm yapacakkk :) ama kalb atisi icin falan degil yanii :)Ay bende kokulara karşı pek bi hassasiyet falan yok henüz midem sonsuz kazınıyo. Aç kalamıyorum aslaa. Aç olunca canavar gibi yemek yemek istiyorum. Yemezsem midemin kazınması öğürtü yapıyo bende. Bulanmıyo ama öğürtüyo. Çok yemek de yiyemiyorum o da kötü yapıyo. Bi manyak oldum iyice. Akıntı bende de sapsarı valla. Bende hep vardı sarı akıntı ama şimdi daha da beter sanki. Enfeksiyon mu diyorum bakalım dra sorucam. Niye gidiyosun ki dra meraktan mı :)
Beta falan mı baktırcaksıın? Yoksa hamilelik tahlilleri mi? Sen nerede yaşıyosun ne çabuk randevu buluyosun kız :)Bende bulantilarr basladiii hic yemekk yemesemm yeridirr zorla yiyomm valla aklimaa bisey gelse bile midem bulaniyorr resmenn. Evet meraktan gidicemm doktora bakalim degerler ne alemde bu ne diyor nasil yorumm yapacakkk :) ama kalb atisi icin falan degil yanii :)
Beta baktircam tahlil gerekiyorsa yaptirirm ama daha yeni tahlil yaptirmistimm :) manisada yasiyorumm canim doktor tanidik oldugundan sıkinti olmuyorr :)Beta falan mı baktırcaksıın? Yoksa hamilelik tahlilleri mi? Sen nerede yaşıyosun ne çabuk randevu buluyosun kız :)
Canım benim hep akıntım vardır hep vardı yani onun için hamileliğe yormadım yine akıntımı :)hamişler bi bakın yaa akıntınız tam olarak ne zaman başladı ?
Manisa he :) uzakmışız yav. İstanbulda devlet hastanesi kadın doğuma şimdi randevu almaya kalksam en erken 1 hafta sonraya yer bulurum :)Beta baktircam tahlil gerekiyorsa yaptirirm ama daha yeni tahlil yaptirmistimm :) manisada yasiyorumm canim doktor tanidik oldugundan sıkinti olmuyorr :)
Sat 22 hazirann canimm benim senin sat ne zamandiiRemes bi de anlayamadım senin sat ne zamandı? Neden sen 7 haftadasın ben 6 haftada? Batlarımız aynı değil mi beybisi?
Ayrica benimki 6 hafta 3 gunluk burda yedinci hafta yaziyor ama yanlis sanirimm :)Sat 22 hazirann canimm benim senin sat ne zamandii
Evet buradaki yanlışşş. Sen satı yanlış yazdın galiba. Benim sat 23 haziran. Aramızda bir gün fark var sadece :)Ayrica benimki 6 hafta 3 gunluk burda yedinci hafta yaziyor ama yanlis sanirimm :)
Yok cnm adet geliyo pembe su gibi akintim oldu az oncebebiş mi geliyo yoksa :)
O negatif i gormekten sıkıldım artk cnmRedberryy .!.:evde basit testlerden yapabilirsin bence yarın
günaydın canım akıntım çok belim de öldürüyo beni ama göğüslerde halen tık yokGünaydın kızlar :)
hayırlısı canım önümüzdeki ay inşallahYok cnm adet geliyo pembe su gibi akintim oldu az once
Göğüsler şişmeyelir belki yaa. Bilmiyorum ki. Benimki bariz fark etti. Zaten göğüsten şüphelendim sizin de gazınızla test yaptım. Ama bel ağrısı akıntı oluyodu. Bel ağrım şurda bikaç gündür yok düşün henüz geçiyo :)günaydın canım akıntım çok belim de öldürüyo beni ama göğüslerde halen tık yok
İlk hamileliğimde daha test yapmadan göğüslerim taş gibi olmuştu.Ama bunda daha bu hafta şişti göğüslerim hemde balon gibi oldu acıyor.Her hamileliğin belirtileri farkları oluyor.Göğüsler şişmeyelir belki yaa. Bilmiyorum ki. Benimki bariz fark etti. Zaten göğüsten şüphelendim sizin de gazınızla test yaptım. Ama bel ağrısı akıntı oluyodu. Bel ağrım şurda bikaç gündür yok düşün henüz geçiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?