Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm altı haftalık olmuş bile maşallah kalp atışlarını duyabildiniz mi zaman ne hızlı ...Günaydın kızlarr
Aaaaaa :) çok sıcak ama yaaaa demek istiyorum bi balkonumuz olsa iyi olurduEvet saat 03:35 ve yine anlamsız bir saatte sadece ben varım. O halde anne adaylarına şimdiden güüüüüünaaaaayyydıııııııınnnnn AAAAAAAAAAAAAA DİYORUZ ENERJİ İLE BAŞLIYORUZ
Geçen ay Göğüs ağrısı çektim bende hatta damarlar belirginleşmiş gibi hissettim eşime bak böylemiydi şurası şöylemiydi diye kendi kendime evhamlandım durdum bu ay sıfır belirti ile adet günümü bekliyorum :) kafaya takmıyım diyorum en takmamış halim buysa hehe sabah uyanır uyanmaz bu topikteyim gece uyumadan önce yine bu topicteyim kim hamile kim de ne belirti var merak içindeyimAyy seninkiler hazırlanıyor resmen işte ,Yüce Rabbim..
Yani öylemi diyosun.
N bileyim .. Gögüs ucu kararması fln yokta hani sızı ağrısı var.
Sıradan bi başlangıc bence, çok regl hali.
Olursa buraya İnanmıyorum yazarım.
Ordan anlarsınız
Benim göğüslerim yeterince büyük hamilelikteki en büyük korkum daha da büyümesi büyüyor mu gerçekten yaa ilk aydan farketti mi senin kiKizlarrr gunaydinnn hamilelikk cok hos guzel bir duyguu ama hazirlikli olunn bulantilar insani mahvediyorr helee bu sicaklardaaa ayaga kalkaniyorumm ;( memisler davul gibi zatenn dokunamiyorumm kocaman da oldular tasimasi bile zorr geliyorrrr :)
oluuur oluuuur bal gibi oluuurYok yahu bu kadar ağrı bi kere daha olmuştu.
Böyle taşıyamıyormuş gibi sızlamalar fln ..
Olursa baya şaşırırım.
sen belirtisizce hamile kalmış olmayasın
benimkilerde tık yok marla gayet sakinler :)Kızlar adet olana kadar ümit kesmek yoook. Ben geçen ay kestiydim bakın şimdi kör topal hamilelik yürütüyorum :) benim gibi olmayın hamile kalınca çok sevinin :) memintolar sinyal veriyo yalnız söyliyiiim benim bi de değişik şekilde meme ucu kısmı ağrıyordu. Hep yanlar acırdı şimdi bile hala meme uçlarım dokunulmazlığını ilan etmiş durumda. Çıldırmış gibiler.
iyiki tatlım iyikiEstğfurrllah ...
siz yokken sayfada yapayalnızdım.
Siz geldiniz diye aile olduk.
Herkes konu açabilir sonuçta..
İyiki varız
bebiş mi geliyo yoksa :)Benimde yarin adetim ama ara ara giren mide bulantilarim var cok kotu hemde ya
en çok benim işime yarayacak desene hamilelik benimkiler küçük olduğu içinKizlarrr gunaydinnn hamilelikk cok hos guzel bir duyguu ama hazirlikli olunn bulantilar insani mahvediyorr helee bu sicaklardaaa ayaga kalkaniyorumm ;( memisler davul gibi zatenn dokunamiyorumm kocaman da oldular tasimasi bile zorr geliyorrrr :)
yavrum sen de tam gece kuşu çıktın :)Evet saat 03:35 ve yine anlamsız bir saatte sadece ben varım. O halde anne adaylarına şimdiden güüüüüünaaaaayyydıııııııınnnnn AAAAAAAAAAAAAA DİYORUZ ENERJİ İLE BAŞLIYORUZ
Amann kucukk en guzelii buyukk olsaa ne olacakk canim ne dokunabiliyorsun nede dokundurabiliyorsunn kocala kavga eder durursunn :)en çok benim işime yarayacak desene hamilelik benimkiler küçük olduğu için
evde basit testlerden yapabilirsin bence yarınBenimde yarin adetim ama ara ara giren mide bulantilarim var cok kotu hemde ya
ayy çok tatlısınAmann kucukk en guzelii buyukk olsaa ne olacakk canim ne dokunabiliyorsun nede dokundurabiliyorsunn kocala kavga eder durursunn :)
Yok canım henüz değil. İnşallah önümüzdeki hafta çarşamba gidicez. Dr öyle çağırdı :)Cnm altı haftalık olmuş bile maşallah kalp atışlarını duyabildiniz mi zaman ne hızlı ...