Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Okadar sıcak ki Rabbim hamilelere sabır versin hele ki son aylarında olanlar nasıl dayanıyorlar ... Ilk aylarında olanlarda iştahsızlık mide bulantısı çok zor ya

Evet saat 03:35 ve yine anlamsız bir saatte sadece ben varım. O halde anne adaylarına şimdiden güüüüüünaaaaayyydıııııııınnnnn AAAAAAAAAAAAAA DİYORUZ ENERJİ İLE BAŞLIYORUZ
Aaaaaa :) çok sıcak ama yaaaa demek istiyorum bi balkonumuz olsa iyi olurdu

Geçen ay Göğüs ağrısı çektim bende hatta damarlar belirginleşmiş gibi hissettim eşime bak böylemiydi şurası şöylemiydi diye kendi kendime evhamlandım durdum bu ay sıfır belirti ile adet günümü bekliyorum :) kafaya takmıyım diyorum en takmamış halim buysa hehe sabah uyanır uyanmaz bu topikteyim gece uyumadan önce yine bu topicteyim kim hamile kim de ne belirti var merak içindeyim

Kizlarrr gunaydinnn hamilelikk cok hos guzel bir duyguu ama hazirlikli olunn bulantilar insani mahvediyorr helee bu sicaklardaaa ayaga kalkaniyorumm ;( memisler davul gibi zatenn dokunamiyorumm kocaman da oldular tasimasi bile zorr geliyorrrr :)

Kizlarrr gunaydinnn hamilelikk cok hos guzel bir duyguu ama hazirlikli olunn bulantilar insani mahvediyorr helee bu sicaklardaaa ayaga kalkaniyorumm ;( memisler davul gibi zatenn dokunamiyorumm kocaman da oldular tasimasi bile zorr geliyorrrr :)
Benim göğüslerim yeterince büyük hamilelikteki en büyük korkum daha da büyümesi büyüyor mu gerçekten yaa ilk aydan farketti mi senin ki

Yok yahu bu kadar ağrı bi kere daha olmuştu.
Böyle taşıyamıyormuş gibi sızlamalar fln ..
Olursa baya şaşırırım.
sen belirtisizce hamile kalmış olmayasın
oluuur oluuuur bal gibi oluuur
ay bilmiyorum yaa halen bi belirtim yok cici belim çok ağrıyo sadece

benimkilerde tık yok marla gayet sakinler :)

en çok benim işime yarayacak desene hamilelik benimkiler küçük olduğu için

M _Marla_Singer_ yarin normal devlet hastanesine gidicemm bakalim hic hamileligimle ilgili neler dicekk doktorr :) benim bulantilar bildigin basladi disardaki hic bir kokuya tahammulum kalmadi artik bayilicak gibi oluyorum hele sigara kokusu beni cileden cikartiyorr ya birde senin akintilar nasil benim bildigin ic camasirim sari oluyorr sık sık degistirmeme ragmenn ya yuzumde de bir iki sivilce cikiyorr bebegimm kesin kız insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…