- 1 Mayıs 2015
- 501
- 296
- 103
- 30
Ilk se tutar tbi yumurtalma gunune bktiysanMerhaba kızlarrr bende varım benimde adetim 10 11 gibi bakalım ilk denememiz
Ilk seferde tutar korkusu ile yıllarca boşuna büyük titizlik ile korunmuşuzIlk se tutar tbi yumurtalma gunune bktiysan
Ben ilk evlendigim ay hamile kaldim hic korunmadim ve dusuk yaptim simdi 10 aydir istiyorum ama olmuyor vardir rabbimin bir bildigiIlk seferde tutar korkusu ile arca boşuna büyük titizlik ile korunmuşuzherşey Kader kısmet Bebeğin geleceği günü biz seçemiyormuşuz öğrenmiş oldum
Cnm Herşeyde vardır bi hayır Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş ...bende ilk denemede olur sanıyordum o ay ay sonunu zor getirdim hamilelik belirtileri araştırmaları sonucu üye oldum sayfaya ve vücudumu resmen yeni yeni tanıyorum bu yaşıma kadar yumurlama Gününü hiç hissetmezdim belirtilerini bilmiyor takip etmiyordum :)Ben ilk evlendigim ay hamile kaldim hic korunmadim ve dusuk yaptim simdi 10 aydir istiyorum ama olmuyor vardir rabbimin bir bildigi
Aynen bendeCnm Herşeyde vardır bi hayır Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş ...bende ilk denemede olur sanıyordum o ay ay sonunu zor getirdim hamilelik belirtileri araştırmaları sonucu üye oldum sayfaya ve vücudumu resmen yeni yeni tanıyorum bu yaşıma kadar yumurlama Gününü hiç hissetmezdim belirtilerini bilmiyor takip etmiyordum :)
Yok yahu bu kadar ağrı bi kere daha olmuştu.ahaaa doğru mu duyduuumm biri göğsüm mü şişti dediDD kızım geliyo bebiş ahanda hamilesin
Estğfurrllah ...
Wallahİ umudum yok @renurHadiii canimm ayyy cicidaa insallahh dusundugumuz seyden olurrrr hadii insallahhh :)
Ayy seninkiler hazırlanıyor resmen işte ,Yüce Rabbim..Kızlar adet olana kadar ümit kesmek yoook. Ben geçen ay kestiydim bakın şimdi kör topal hamilelik yürütüyorum :) benim gibi olmayın hamile kalınca çok sevinin :) memintolar sinyal veriyo yalnız söyliyiiimbenim bi de değişik şekilde meme ucu kısmı ağrıyordu. Hep yanlar acırdı şimdi bile hala meme uçlarım dokunulmazlığını ilan etmiş durumda. Çıldırmış gibiler.
Hoşgeldin CanyBudyMerhaba kızlarrr bende varım benimde adetim 10 11 gibi bakalım ilk denememiz
GÜNAYDIIINNNNEvet saat 03:35 ve yine anlamsız bir saatte sadece ben varım. O halde anne adaylarına şimdiden güüüüüünaaaaayyydıııııııınnnnn AAAAAAAAAAAAAA DİYORUZ ENERJİ İLE BAŞLIYORUZ
Günaydın canım :) hayırlı sonuçlar alırız inş. ikimizdeHoşgeldin CanyBudyAynı gün canım ikimizin hadi beraber bekleyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?