Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kızlar adet olana kadar ümit kesmek yoook. Ben geçen ay kestiydim bakın şimdi kör topal hamilelik yürütüyorum :) benim gibi olmayın hamile kalınca çok sevinin :) memintolar sinyal veriyo yalnız söyliyiiim benim bi de değişik şekilde meme ucu kısmı ağrıyordu. Hep yanlar acırdı şimdi bile hala meme uçlarım dokunulmazlığını ilan etmiş durumda. Çıldırmış gibiler.

Ilk seferde tutar korkusu ile arca boşuna büyük titizlik ile korunmuşuz herşey Kader kısmet Bebeğin geleceği günü biz seçemiyormuşuz öğrenmiş oldum
Ben ilk evlendigim ay hamile kaldim hic korunmadim ve dusuk yaptim simdi 10 aydir istiyorum ama olmuyor vardir rabbimin bir bildigi

Ben ilk evlendigim ay hamile kaldim hic korunmadim ve dusuk yaptim simdi 10 aydir istiyorum ama olmuyor vardir rabbimin bir bildigi
Cnm Herşeyde vardır bi hayır Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş ...bende ilk denemede olur sanıyordum o ay ay sonunu zor getirdim hamilelik belirtileri araştırmaları sonucu üye oldum sayfaya ve vücudumu resmen yeni yeni tanıyorum bu yaşıma kadar yumurlama Gününü hiç hissetmezdim belirtilerini bilmiyor takip etmiyordum :)

Aynen bende

Ayy seninkiler hazırlanıyor resmen işte ,Yüce Rabbim..
Yani öylemi diyosun.
N bileyim .. Gögüs ucu kararması fln yokta hani sızı ağrısı var.
Sıradan bi başlangıc bence, çok regl hali.
Olursa buraya İnanmıyorum yazarım.
Ordan anlarsınız

Evet saat 03:35 ve yine anlamsız bir saatte sadece ben varım. O halde anne adaylarına şimdiden güüüüüünaaaaayyydıııııııınnnnn AAAAAAAAAAAAAA DİYORUZ ENERJİ İLE BAŞLIYORUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…