Insallahh canim cubukj kreker iyi geliyormus sabah uyandiginda diyorlarAynen benim de midem şu an berbat. Sabahları bişey yesem bi dert yemesem bi dert3-4 aylık olana kadar Sürüyor diyorlar. İnşallah kolay atlatırız :)
Olacakkkkk olacakkkk kuremdeee goruyorummmm olacakkkk :)peeeeh hiç sanmıyorum kuzum
görceeeeeezzzzz :)Olacakkkkk olacakkkk kuremdeee goruyorummmm olacakkkk :)
Cok teşekkür ederim arkadaslar adetime 1 gun var gitsem kan mi versem cikar mikiAmin inşaşşah bu güzel bebek haberi hediyeni verirsin eşine canım
Bana doktorum bir gün geçince gel demişti ama merak ediyorsan yaptır düşük çıkarsada moral bozma olmassan tekrar yaptırırsınCok teşekkür ederim arkadaslar adetime 1 gun var gitsem kan mi versem cikar miki
Adetine bir gun varsa cikar canimm deger dusukte olsaa cikarr git istersen sahsen ben cumaya kadar bekleyemzdim:) insallah hayirli haberlerini duyarizz :)O zaman bende cumaya kadar bekleyim garanti olur
Kan testi mi yaptirayim canimAdetine bir gun varsa cikar canimm deger dusukte olsaa cikarr git istersen sahsen ben cumaya kadar bekleyemzdim:) insallah hayirli haberlerini duyarizz :)
bıraz önce ıdrar yaptım çıkmadı kanda çıkar mıkıbence kan yaptır
hiç sorma canım benımde 1 gün varNasulsin z kizlar adete iki gun var ama beklemiyorum umut yok bu ay
Ben umursamiyorum yada pyle yapmaya calisiyorum kendimi kandiriyorum gibihiç sorma canım benımde 1 gün var
bende mi ümidi kessem acaba . Gerçı regl yarın kan testı felan da yaptırmadım . eczanedekı bayan 5 gun gecsın yap dedı bırde sabah ılk ıdrarın ıle dedıBurda herkws birbirini taniyor ne guzel
Ben kestim umidi yani sen istersen kana git birbende mi ümidi kessem acaba . Gerçı regl yarın kan testı felan da yaptırmadım . eczanedekı bayan 5 gun gecsın yap dedı bırde sabah ılk ıdrarın ıle dedı
hahahaaHeh sevindim cancanım hafiflemesine... Wallahi çalışmalar yine plansız alakasız. 2sinde çalışma oldu.
Baktım ki fatoş yumurtlama günün olabilir dei hemen bir hallere girdim kavgayı yoksaydım hahahshshsh
idrarda geç çıkıo canım bence kan testi yaptır ve relaks olmaya çalış çok düşünme bence ben geçen ay öle çok düşündüm öyle geçmio günlersen kan testi yaptırdın mı
yada ıdrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?