Ben oğlumunkini 6+2 de duymuştum marlacım.Bunu hala gidip baktırmak nasip olmadıAz kalmışş. İnşallah iyi haberleriniZi alırıZ bu ay :) valla canım dr iki hafta sonra gel dedi geçen hafta ki o da 12 ağustos yapıyo. Ama ben de bu ctesi 8 ağustosta gitsem mi diye düşünüyorum. Duyulur mu acaba diyorum
Benim 1 gün kala kanda Beta 333,6 idi. Eğer vaktinde döllendiyse çıkar mutlaka.3 gün kalada idrar testimde silik çizgiyi görmüştümCok teşekkür ederim arkadaslar adetime 1 gun var gitsem kan mi versem cikar miki
öyle deme yaa olumlu düşünben bu ay umudu kestim kızlar hasta olurum büyük ihtimal
ne bileyim yaa bi karamsarlık çöktü nedenseöyle deme yaa olumlu düşün
Yok cnm yaptirmdimsen kan testi yaptırdın mı
yada ıdrar
Bende oyleben bu ay umudu kestim kızlar hasta olurum büyük ihtimal
Bana doktor bu ay olmaz dedi ben bile vazgeçmedim olumlu düşün yaa stres yok arkadaşlarne bileyim yaa bi karamsarlık çöktü nedense
ya rahatım stres yapmıyorum ama tuhaf bi his kapladıBana doktor bu ay olmaz dedi ben bile vazgeçmedim olumlu düşün yaa stres yok arkadaşlar
inşallah olmayız canımBende oyle
Ben artik bir gun gecti 5 gun gecti inana miyorum gecen ay 14 gun gecmisti ama iste gene adet olduminşallah olmayız canım
ben de 10 gün bi hafta geçiyo umutlanıyorum sonra tıısssBen artik bir gun gecti 5 gun gecti inana miyorum gecen ay 14 gun gecmisti ama iste gene adet oldum
Çıkar canım ..Cok teşekkür ederim arkadaslar adetime 1 gun var gitsem kan mi versem cikar miki
Aynen ne sacma ya bu yuzden kestim umidimi artk yaben de 10 gün bi hafta geçiyo umutlanıyorum sonra tıısss
Ay bende de hiç ümit yok yine alakasız günlerde denedim kesin eminim yani.Nasulsin z kizlar adete iki gun var ama beklemiyorum umut yok bu ay
Evet arkadaş oluverdikBurda herkws birbirini taniyor ne guzel
Yumurtlama gunu de belli olmuyor ki kuzum ya ay bunaldim psikolojik olarak yikildimAy bende de hiç ümit yok yine alakasız günlerde denedim kesin eminim yani.
Evet bir ben de yok yaEvet arkadaş oluverdik
Bizim karıya noluyo diyolar tabi.hahahaaAlem kızsın ,adamları da manyak ettik
Katılıyorum.idrarda geç çıkıo canım bence kan testi yaptır ve relaks olmaya çalış çok düşünme bence ben geçen ay öle çok düşündüm öyle geçmio günler
Ben zaten baştan kestim.ben bu ay umudu kestim kızlar hasta olurum büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?