Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Az kalmışş. İnşallah iyi haberleriniZi alırıZ bu ay :) valla canım dr iki hafta sonra gel dedi geçen hafta ki o da 12 ağustos yapıyo. Ama ben de bu ctesi 8 ağustosta gitsem mi diye düşünüyorum. Duyulur mu acaba diyorum

insallah canim insallah :) ay az kalmis daha öncesinde duyulurmu bilmiyorum ki canim hic bir fikrim yok malesef

ateşin çıkar falan diyolar ovulasyonda. ben adet bittikten sonra başlıyo ateş basmlar. eşim zor sokuyo. bi ılık duş al.
ateşim var şimdide..

öyle haklısın canım göğslerde şişlik falan yok geçen ay çok şişmişlerdi şimdilik bişey yok daha

Remes ben sana ne diceem. Sen şimdi 12 ağustosta mı gidecektin? Ben öyle gidecektim de diyorum ki acaba 8 ağustosta gitsem kalbi falan duyulmaz mı sabinin?

Remes ben sana ne diceem. Sen şimdi 12 ağustosta mı gidecektin? Ben öyle gidecektim de diyorum ki acaba 8 ağustosta gitsem kalbi falan duyulmaz mı sabinin?
Canimn ben 13 agustostta gidicem sen hic erkenden gidip canini sikma ilk kan testimiz gibi olmasin sonra gun sayarsin en iyisi doktorun gel dedigi gun gitt

Bitecekk canimm sabirrr suan bilee midem agzimdaa sankii kusucamm gibii sabirrrr
Aynen benim de midem şu an berbat. Sabahları bişey yesem bi dert yemesem bi dert 3-4 aylık olana kadar Sürüyor diyorlar. İnşallah kolay atlatırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…