- 3 Temmuz 2015
- 931
- 617
- 53
- 35
Az kalmışş. İnşallah iyi haberleriniZi alırıZ bu ay :) valla canım dr iki hafta sonra gel dedi geçen hafta ki o da 12 ağustos yapıyo. Ama ben de bu ctesi 8 ağustosta gitsem mi diye düşünüyorum. Duyulur mu acaba diyoruminsallah kisa bir sürede atlatirsin canim :) bu havalarda en iyisi evde kalmak, insan bunaliyor ama en iyisi öyle. kalp atislarini dinlemeye nezaman gitceksiniz?
Bat 09.08 canim. Gögüs ve kasik agrilarim devam ediyor gecen haftadan beri, akintimdada bi degisiklik vardi .
yok sorun degil canim, bende öyleyim, aklimda tutamam :)
Gunaydinnn canimm bende bir iki gundur hafif sabah uyandigimda bulanti var ama hemen geciyor ogurme seklinde degil sanirimm basliyor bulantilarRemes canısı sende de mide bozulmaya başladı mı? Benim psikolojik değilse öğürmelerle kendini göstermeye başladı da.
insallah canim insallah :) ay az kalmisAz kalmışş. İnşallah iyi haberleriniZi alırıZ bu ay :) valla canım dr iki hafta sonra gel dedi geçen hafta ki o da 12 ağustos yapıyo. Ama ben de bu ctesi 8 ağustosta gitsem mi diye düşünüyorum. Duyulur mu acaba diyorum
İnan bana benim de hiç fikrim yok :))insallah canim insallah :) ay az kalmisdaha öncesinde duyulurmu bilmiyorum ki canim hic bir fikrim yok malesef
ay inş.Halamda 2 düşük yapmış senin gibi sonra 2 çocuğu olmuş.tez zamanda sağlıklı bi bebişin olsun cnm inşallah
Canimm goguslerine bir baksana degisiklik var mi damarlanma falan kahve rengilerde buyumeeyaa marla şu kaç gün geçmeyecek anladım ben...
adet belirtilerim hiç yok sadece belim çok ağrıyo o da kaç gündür tutulmuş ondandır
ateşin çıkar falan diyolar ovulasyonda. ben adet bittikten sonra başlıyo ateş basmlar. eşim zor sokuyo. bi ılık duş al.Varya düşündümde şuan hamile kalsam seneye mayısta doğumum oluyo.
Oh mis. Okullar kapanırken izne çıkmış oluyorum. Eylülde güzel olur tam tatile denk gelir hatta. Önümüzdeki 3 ay bnm için iyi hakkaten.
Ovulasyon önümüzdeki ay candır gerisi heyecandır diyorum
öyle haklısın canımSon bikaç gün kala bende de bel ağrısı vardı bi de göğüslerim normalden bı tık daha şişikti. Öyle hatırlıyorum. Çok ciddi bi belirtim yoktu. Adet olcam sanıyodum ben canım. Hem anlıyorum seni şu süreç çok zor süreç. Ama beklemekten başka çaremiz de yok be yavrum
ay yok canım hiçbir şey yok eskisi gibi ne ağrı ne şişlik ne de damarlanmaCanimm goguslerine bir baksana degisiklik var mi damarlanma falan kahve rengilerde buyumee
ay inş duyarsın ben 5. haftadayken duymuştum.İyi canım şimdilik :) şimdi kalp atışını bekleme heyecanı başlıyo ufak ufak :) öğrenmem için daha 1 hafta var.
Ben şu an 6. Haftayım. Geçen hafta sadece keseyi gördük. Bu cumartesi gitsem drun çağırdığı tarihten 4 gün önce. Duyamaz mıyım senceay inş duyarsın ben 5. haftadayken duymuştum.
Canimn ben 13 agustostta gidicem sen hic erkenden gidip canini sikma ilk kan testimiz gibi olmasin sonra gun sayarsin en iyisi doktorun gel dedigi gun gittRemes ben sana ne diceem. Sen şimdi 12 ağustosta mı gidecektin? Ben öyle gidecektim de diyorum ki acaba 8 ağustosta gitsem kalbi falan duyulmaz mı sabinin?
Belki sende ters psikolojii belirti olmadan hanilesindirrb:)ay yok canım hiçbir şey yok eskisi gibi ne ağrı ne şişlik ne de damarlanma
Hoşbulduuuk :) bulanan midemle günaydın olsun. Hiç bitmeyecek gibiHoşgeldiniz mazoshestÇok güzel.. Maşşalah size bende 27yim ve 4. Ayım hadi bakalım o halde
Çok teşekkür ederim :) evet ne yazık ki midem gün içinde ara ara bulanıyor ama ben de daha çok halsizlik var iyice kendimi bırakmış durumdayımCanım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bulantın falan var mı?
Bitecekk canimm sabirrr suan bilee midem agzimdaa sankii kusucamm gibii sabirrrrHoşbulduuuk :) bulanan midemle günaydın olsun. Hiç bitmeyecek gibi
bilmiyom ki tatlım.Ben şu an 6. Haftayım. Geçen hafta sadece keseyi gördük. Bu cumartesi gitsem drun çağırdığı tarihten 4 gün önce. Duyamaz mıyım sence
peeeeh hiç sanmıyorum kuzumBelki sende ters psikolojii belirti olmadan hanilesindirrb:)
Aynen benim de midem şu an berbat. Sabahları bişey yesem bi dert yemesem bi dertBitecekk canimm sabirrr suan bilee midem agzimdaa sankii kusucamm gibii sabirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?