Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

mrb arkadaşlar . Benim göğüslerim çok şişti ellerimi vuramıyorum bıçak gibi batıyor . belimde agrılar giriyor kasık agrım ara ara giriyor . ayaklarımın altı yanıyor . şişti de bıraz yumurtlama döneminden sonra 2 kes jel şeklinde akıntım oldu . 4 gün var adetıme acaba var mı birşeyler hamıle olabılır mıyım kı . reglımden sonra ilişkiye başladık eşimle takı bu güne kadar test yapsam çıkar mıkı ....

Canım olabilir de olmayabilir de. Ben 6 gün kala test yaptırdım ki burada aynı şekilde @renur da yaptırmıştı batımız aynıydı. İkimizinki de negatif çıkmıştı. Bir iki gün daha bekle garanti olsun.

Teşekkürler canım . bu belirtileri yaşayan var mı acaba ??? Birde 3 agustos evlilik yıldönümümüz eşime böyle bır hediye vermeyı çok ıstıyorum . rabbım hayırlısınız nasıp etsın ıns hayırlısı ıle olur :)

İnşallah canım. Ben bu dediklerini hep yaşadım ama regl belirtileriyle benzer ve test de negatif çıkınca ümidimi kesmiştim. Benim göğüslerim neredeyse 15 gün önceden ufak ufak acımaya başlamıştı. Kasık ağrılarım da öyle. Hatta 1 hafta önce kasık ağrım oldu. Şaşırmıştım. O ağrıyı hissetmeye başlayınca ertesi gün ya da aynı gün regl olurdum öyle bi ağrıydı. Erken mi adet olcam dedim hatta. Son günlere doğru da belim ağrımaya başladı. Adet günümde falan ani kalkışlarda kasıklarımda ağrılar oluyodu saniyelik ki hala oluyo. Yorulunca kasıklarım ağrıyodu. Gecikmenin 2. Gün test yaptım ki buradakilerin payı büyüktür. Ben negatif çıktı diye inanmadım hamile kalacağıma. Adetim gecikt sanıyodum. Öyle canım. Umarım seninkiler de bebek belirtisidir :)

inş canım benım bazılarında 3 gün kala bile testte çıkıyormuş yapsam mı acaba . Rabbım hepımızı duysun ınş o güzel duyguyu hepımıze tattırsın inş isteyen herkese hayırlı evlat o mıs kokuyu tattırsın :)

Kanda bhcg belli bi seviyeye ulastiktan sonra idrara geciyormus ondan idrartesti gec sonuc veriyor yani gec dollenme oldusa ve kanda yukselme seyri henuz doruga ulasmadiysa test negatif cikio olabilir... Allahim herseyin hayirlisini versin

Evet bazılarında 6 gün kala kanda çıkıyo çok düşük de olsa. Ama bende çıkmadı ve ben ümidimi kestim. Onun için diyorum yine de bekle 2 gün kala yap mesela. O da kan testi. İdrarda çıkmazsa da hemen üzülmek yok :)

Alcam kız walla önümüzdeki ay

İnşşalllah öyle bir evlat verir ki yaradan size, tüm acıma değdi dersiniz ona büyüdüğünde

Ay yok anam benden bişey olmaz bence, baksana sayfayı ben açtım demirbaş gibi kaldım

cicida walla daha burdan yazıyodum bildirimleri gördüm napıyosun yaa ağrıların belirti falan var mı bişeyler canım ?
Ya candy çok ilginç ama hafif ağrımsı bişey var ama hissettirmiyo varlığını çok. Garip. Valla her ay farklı şeyler oluyo kaale almıyorum. Sen ne durumdasın?

Ya candy çok ilginç ama hafif ağrımsı bişey var ama hissettirmiyo varlığını çok. Garip. Valla her ay farklı şeyler oluyo kaale almıyorum. Sen ne durumdasın?
ya benim kafam çok karışık ağrı falan hiç yok sıfır belirti
bak şimdi ben normal döngüme göre 7 sinde adet olmam lazım düzensiz döngüye göre de 10 unda
normalde bin kere göğüslerim ağrımaya başlar daha tık yok

Adet olamayınca duyguların karıştı tabi, oluyormuş bu normalmiş. Hormonların değişti çünkü.
Şuan sana herşey gıcıkta gelebilir mesela. Kendini sorgulama ağlayacaksan ağla, kasma kendini Marlam

Hoşgeldin cnm.Erken predictor al canım çıkıyor bize haberini ver

Benim normal döngüye göre 5 inde , son döngü sapıtmasından sonra 10 ağustosta görmem lazım.
Ama heran herşey olabilir şekliyim. Bambaşka bi andada olabilir.
Doktorlar bu düzensizliği anlamlı buluyorlar bebek denemesine başlayınca.
Gögüslerim şiş ve dokununca ağrı var. Olurum ben ya bi kaç güne.
Hiiiiiiçumudum yok bu kez.
Zaten güzel zayıfladım şimdi modu bozmayayım. Olursa sevirim olmazsa da üzülmem yani. Doğaya bıraktım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…