Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Eşin bence sana bişey olabilme riskine üzülsün.
Birazdurumu abartabilirsin mesela, kist olduğu için asla kalkmayacaksın dedi doktor fln gibi. Ama senİnde için rahat etmiyor, ne diyimAllah seni ve bebeğini korusun
Bu insanlara bnm gibi gelin lazım, yıkarım orayı

Kızlaaaaaaarrr haydi biraz harekettt enerjii

Böyle "aaaaaaaa" diyince harfin etkisi ile vucuda ve çevrene enerjigel
Yormuş.
Haydi yapalım Aaaaaaaaaaaa

Valla ben bu ay eşime kızgınım. O yüzden olmazsa hiçte üzülmeyecek gibiyim.
Ödüllendirmeye gerek yok şuan.

Yahu fatoş doğru söylüyo yumurtlamam geçmi oluyo acaba.ovulasyon alsam ve yapsam çözcemaslında . Düştüm ocağına candy

Tabiki herkesin yumurtlama zamanı farklı olabiliyor,hatta yaşadığın strese hormonal duruma göre her ay bile değişebiliyor.Bence vücudunun verdiği sinyallere dikkat etmelisin.Akıntın yumurta akı gibimiydi.Belkide tarihi fırsatı kaçıtıyorsunSen en iyisi ovuslasyon testi al canım.

Yahu fatoş doğru söylüyo yumurtlamam geçmi oluyo acaba.ovulasyon alsam ve yapsam çözcemaslında . Düştüm ocağına candy
ya kesinlikle al niye biliyo musun, bak ben normalde 28 günde bir oluyorum öyle olunca 14-15 günlerde yumurtlama oluyo diyodum ama bu ay 6 gün gecikti ya bak gördün 19.günde yumurtladım bütün düzen alt üst oldu ...
Ya gün aşırı ya da hergün ilişkiye girip ayakları dikeceksin ya da ovulasyon yapıp neyin ne olduğunu bileceksin bence bu ay hamile kalmazsan hemen al canım riske atmaya değmez, eşim gittigidiyor.com dan almıştı 2-3 güne geliyo markası laboquick

ne güzel bu telaşeleri bile yaşamak :) biz bu telaşeleri yaşarken hamile kaldıktan sonra ki aşamalar bizi ürkütüyor acaba kese oluşacakmı acab aklap atışını duyacakmıyım acaba sağ salim kucağa mıza alacakmıyım düşünceleri hamile kalmaktan cok bunlar düşündürüyor bu benim için geçerli tabi 4 sefer düşük yapan birisi için kalp atışları oluşmadı her seferinde o yüzden sizin heyacanınız çok güzel Rabbim tüm bebiş arayanlara sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin amin

cümlemize canım... inşallah sen de hamile kalıp sağlıkla doğurursun bebeğini ...

Çok geçmiş olsun Allahım sabırlar versin.Peki bir teşhis konulabildi mi?

Çok geçmiş olsun Allahım sabırlar versin.Peki bir teşhis konulabildi mi?

Canım teşhiş konmadı herhangi bir problemde yok kanda pıhtılşamadan süpheliniyorlar eğer hamile kalırsam drek iğneye başlıyoruz bir kere tüp bebek denedik olmadı şimdi eylül veya ekim de bir kere daha deneyeceğiz ondan sonra belki bir kez daha ama sonrasını inan bilmiyorum

Eşimin kız kardeşin de vardı kan pıhtılaşma sorunu,o da 2 düşük yaptı hemde 2 aylık ve 2,5 aylıklardı. Ama sonrasında iyi bir doktor buldu istanbul da teşhisi o koydu, ve ona çok iyi geldi.Her gün iğne vuruyordu kendine şimdi dünyalar tatlısı bir oğluşu var 2 yaşına basacak eylüldeTeşhis konduktan sonra tedavisi çok kolay.İnşaallah tez zamanda rabbim gönlünüzün muradını verir...

Benim bu ay erken başlamıştı canım ya. Söylemiştim de daha evvel. Bi hafta öncesinden ufak ufak ağrılarım başlamıştı. Göğüs ağrılarım başlamıştı erkenden. Onun için bilemiyorum şimdiden umutlandırmiyim de :)

Şuan çok sinir oldum renur.
Neden doktor dinlenmezsen iyi olmaz dedi falan demiyorsun hayatım yahu?
Seni awnden başkası korumaz, düşünmez. Ay fena oluyorum diyeceksin kaçacaksın yandan
Valla kizlar dun kina vvardii kaynana giy topuklu dedii yok giymicem babet giycem hamileyim ben unuttun galiba dedim tamam dedi sustu sonrada zaten yorgunum karnim cok agriyor dedim hep oturdumm kocamda sagolsun habiree beni alip disarilara goturdu oturdukk falann doktorumda kinadaydi cok ziplama oyna ama ziplama dedi cokta oynamadim zatenn yormuyorum kendimi artikk maymun gozunuu actii esimde zaten annesinin yaninda otur bisey yapma sen hamilesin seni sokakta bulmadim is yapma dedi kaynana susuş o susuş☺

Canı haberler
Aldım keseyi görmüşünz çok mutlu oldum heyecanla kalp atışını bekliyoruz
Bu arada ağrılarınız geçtim
Tenur?
Canimm agrilarimm gecmediii baya bi suredee gecmezmiss hem bebek yerleskesii hemde kisttimden dolayi agri olurmuss sabrediyorumm amaa bebegimm icinn :)

cicida insallah hamilesindirr canncazimmm benimde adete cok varken kasik agrilarim olmustu adet olacakmis gibii aman insallahhh hadiii kizzz bebegin yapsinn o agrilarii :)

Remes benim psikolojim berbatt. Kusarcasına ağladım 1 saat kadar. Sinirlerim çok bozuk. Şimdi de karnım ağrımaya başladı umarım ağlamaktan bi şey olmamıştır ya da olmaz valla şimdi de buna korkuyorum

Hayirdirrr canimmm ne olduuu neden agladin kim aglatti seniiii. Birseyy olmazzz canimm bebeginn orda pirincc tanesi kadar duruyorr annesinin aglamasini amlamamistirr ams yipratma kendini

Hayirdirrr canimmm ne olduuu neden agladin kim aglatti seniiii. Birseyy olmazzz canimm bebeginn orda pirincc tanesi kadar duruyorr annesinin aglamasini amlamamistirr ams yipratma kendini
Çok canım sıkkın canım. Kimse ağlatmadı. Bitakım üzücü hadiseler oldu ben 2 kat fazla ağladım. Şimdi ağrıyo kasıklarım. Allahım korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…