• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Canimm evin tek gelini benim ya herseyi bana yaptiriyorlar kalk yap diyor direk ne yapabilirim yapmasam bi agiz yuz degisiyor kayinpederimden uyari aldim resmen yardim et diye birdaha hamilelifmgimde tovbe gelmem kaynanaya ya bu sefer esime bisey diyorlar esim uzulsun ustemiyorum bende dugun evi yatma evi degilmis geri kafali hava atma meraklisi insanlar iste
Ağrın olduğunu drun da istirahat verdiğini söyleyebilirsin pekala. Yalan da değil bu. Bana da aynı şeyİ söyledi dr. Kendini yorarsan ağrıların da artar dedi. Kalp atışına kadar bilhassa dikkatli olmak zorundayız. Bilmiyorum seni zorluyolarsa daha da kızdım. Çok düşüncesizlik bu. Ne zaman evlencek şimdi?

gönlümce kapris naz yapamaz oldum bebek düşünmek beni pozitif anlayışlı bi insana çevirdi hehe hamilelik haberini Alınca ilk işim kocişe kapris yapmak olacak :KK14:
ayyy ne güzel bak düşüncesi bile insanı ne kadar değiştiriyo kendi gelince neler olcak artık :)

DUPHASTON kullanan oldumu aranızda doktor bugun bana verdide ufacık bi kist varmış bi baska doktorda birşey yok demişti çok karışığım yaa

22 si regl günümdü 27 si bitiş ben bu ay 32 gün üstüne oldum ama normalde 30 bazende 27 28 günde bir olurdum ben hepsine göre mi hesaplasam bilemedim yaa :) bana yardım edin kızlar ayın kaçında başlamalı çalışmalar :KK43:
Adetle birlikte sonra 10 gün say. Genelde degün aşırı yap diyorlar canım

Ben burdayım marlacımmm..
Günaydın..
Ay böyle bir adet ağrısı ile kalktım da daha 9 gün varya. Bu kadarda saçmalanmaz ki :KK43:
Şuan anatomimle lavga ediyorum:KK70:
Sizede lırmu hiç kızlar, marla?
Yabi baya şuan ağrıyo msela

Canım yumurtluyor olabilirmisin?

Ben burdayım marlacımmm..
Günaydın..
Ay böyle bir adet ağrısı ile kalktım da daha 9 gün varya. Bu kadarda saçmalanmaz ki :KK43:
Şuan anatomimle lavga ediyorum:KK70:
Sizede lırmu hiç kızlar, marla?
Yabi baya şuan ağrıyo msela
Yani bende de olmuştu önceki ay geberecem sanmıştım ama ölmedim:D

Canim uyu dinlenn ben bir dk bile oturamiyorum kayinvalidemlerdeyiz gorumcem evleniyor aksama kadar kopek gibi ayaktayim is yapiyorum sabah kalktim agrim var oturuyorum kayinvalide git iste x kisisine yardim et kahvalti hazirlayin dedi kalktim sonra iki koca tencere sarma sardik sonra senin kisir guzel yapiyon kisir yap dedi 2 saattirde kina yeri susledik oluyorum ya dua edin bebegim benimle kalsin saglikli dogsun cok yoruluyorum doktor dinlen demesine ragmen
Şuan çok sinir oldum renur.
Neden doktor dinlenmezsen iyi olmaz dedi falan demiyorsun hayatım yahu?
Seni awnden başkası korumaz, düşünmez. Ay fena oluyorum diyeceksin kaçacaksın yandan:KK43:

Back