Kız senin kadar karamsar bi hamile görmedim yaniKızlar çok heyecanlı ve endişeliyim yarın dra gidicem diye. Uyuyamıyorum. Sırtım da ağrıyo zaten. Umarım bu ağrılarım falan endişe ettiğim sebeplerden değildir ): şimdi geçtiğimiz perşembe 516 idi benm beta. Aynı düzeyde arttığını düşünürsek yarın 4 binlerde olmalı. Kese görülür değil mi bu şartlarda ):
Saraçoğlunun kürlerini denemeni tavsiye ederim.Burda bi çok kişi uygulayıp hamile kaldı.Yaptiriyorum agustosun altisinda kan vericm esimin degerleri normal ben de yumurtalar biraz tembel
aferin sana bi de utanmadan söylüyo14 Ağustos da benimki ama bu ay daha dogru düzgün çalışma yok dersine çalışmayanlardanım
tam felaket tellalısın marla:) bu ne yavrum biraz relax yaa hiçbir sorun çıkmayacak inşallah keseyide görürsün de için rahatlar bizi habersiz bırakmaKızlar çok heyecanlı ve endişeliyim yarın dra gidicem diye. Uyuyamıyorum. Sırtım da ağrıyo zaten. Umarım bu ağrılarım falan endişe ettiğim sebeplerden değildir ): şimdi geçtiğimiz perşembe 516 idi benm beta. Aynı düzeyde arttığını düşünürsek yarın 4 binlerde olmalı. Kese görülür değil mi bu şartlarda ):
insallahhKasık sancısı ve batmasından hep şüphelenmişimdir, belli mi olur bakarsın tutmuş
Insallah olur kafaya takma istemiyorum sadeceYahu nasiple kavga olur mu olmuyorsa Allahın daha güzel bi planı vardır.
Hayattaki herşey sabır sınavı üzerine.
Yaradanın verdiğine de vermediğine de sevinmeye gayret edelim.
Umutsuzluk yok . İnanç var. Şerden doğan hayır var. Bebek var, allahınizniyle olacak. Lütfen üzülme..
Sogan kurunu denicemSaraçoğlunun kürlerini denemeni tavsiye ederim.Burda bi çok kişi uygulayıp hamile kaldı.
Hosgeldinn cancan :) ozlettinn kendinii kizzz vallaaGeldim cancannn
Yarın sizden çok örnmli haberler alıcaz, kız herşeyinizde denk oldu, doktora bile aynı gün gidiyosunuz planlamadan, ne güzelbakalım neler duyycaz yarın
Ne sonucuu?Hosgeldinn cancan :) ozlettinn kendinii kizzz vallaahastane koselerindee surunuyomm sabahtann beri yaa habire doktorr doguma gidiyorr sonuclar cikmadii dahaa ciksada haber versem sizee :)canlarimm bu haftaa gorumcemin dugunu var giremiyorum cok fazla buraya su haftaa bir gecsin sizlerleyimn :)
coook sevindim canim :) icinde rahatlamistir simdi :)Kızlar keseyi gördüm çok şüküürr. Kese 5 haftalık. Bebek 3 müş ama. Bebek daha geriden geliyo dedi. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Yine istirahat verdi. Ağrılar normal. Yorulmicaksın daha da artabilir dedi.
Hadiii hayirlisii olsunn canimm sukurr keseyii gormussun bendee bugun gorsemm bi hayirlisiylaaKızlar keseyi gördüm çok şüküürr. Kese 5 haftalık. Bebek 3 müş ama. Bebek daha geriden geliyo dedi. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Yine istirahat verdi. Ağrılar normal. Yorulmicaksın daha da artabilir dedi.
Keseyii gorme sonucuu canimm ilkk kann verdikk daha ultrasona giremedik doktor dogumdaNe sonucuu?
Hee tekrar beta mı yaptılar sana ? Hadi inşallah senden de hayırlı haberler alırıızzKeseyii gorme sonucuu canimm ilkk kann verdikk daha ultrasona giremedik doktor dogumda
ayy ben 3 haftalık bebeğini yerim yaaa hadi gözümüz aydın canım bak çok şükür bi sorun yok sen de bol bol istirahat etKızlar keseyi gördüm çok şüküürr. Kese 5 haftalık. Bebek 3 müş ama. Bebek daha geriden geliyo dedi. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Yine istirahat verdi. Ağrılar normal. Yorulmicaksın daha da artabilir dedi.
hadi hayırlı haberler inşallah canım yine marlayla aynı gidiyosunuz doğuma da bir gireceksiniz benceKeseyii gorme sonucuu canimm ilkk kann verdikk daha ultrasona giremedik doktor dogumda
Canımm çok teşekkür ederiiimm darısı tez zamanda başınıza inşallaaahh çok dua edicem :)ayy ben 3 haftalık bebeğini yerim yaaa hadi gözümüz aydın canım bak çok şükür bi sorun yok sen de bol bol istirahat et
Aynen canım büyük oranda rahatladım çok şükürr. :)coook sevindim canim :) icinde rahatlamistir simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?