Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kız senin kadar karamsar bi hamile görmedim yanimilletin göbeği çatlıyo hamile kalcam diye hergün ilişkiden iflahı kesiliyo sen hamile kalmışın dua edeceğine hep kötü şeyler getiriyosun aklınabebişini sağlıklı bir şekilde göreceksin hiç şüphen olmasın

tam felaket tellalısın marla:) bu ne yavrum biraz relax yaa hiçbir sorun çıkmayacak inşallah keseyide görürsün de için rahatlar bizi habersiz bırakma

Insallah olur kafaya takma istemiyorum sadece

Geldim cancannn
Yarın sizden çok örnmli haberler alıcaz, kız herşeyinizde denk oldu, doktora bile aynı gün gidiyosunuz planlamadan, ne güzel bakalım neler duyycaz yarın
Hosgeldinn cancan :) ozlettinn kendinii kizzz vallaa hastane koselerindee surunuyomm sabahtann beri yaa habire doktorr doguma gidiyorr sonuclar cikmadii dahaa ciksada haber versem sizee :)canlarimm bu haftaa gorumcemin dugunu var giremiyorum cok fazla buraya su haftaa bir gecsin sizlerleyimn :)

22 si regl günümdü 27 si bitiş ben bu ay 32 gün üstüne oldum ama normalde 30 bazende 27 28 günde bir olurdum ben hepsine göre mi hesaplasam bilemedim yaa :) bana yardım edin kızlar ayın kaçında başlamalı çalışmalar

Ne sonucuu?

coook sevindim canim :) icinde rahatlamistir simdi :)

Hadiii hayirlisii olsunn canimm sukurr keseyii gormussun bendee bugun gorsemm bi hayirlisiylaa

ayy ben 3 haftalık bebeğini yerim yaaa hadi gözümüz aydın canım bak çok şükür bi sorun yok sen de bol bol istirahat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…