• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

kızlar selam ben geldım nasıl sınız( cicida- pembepanter )ben pazartesi turkıye geldım nasıpse 2 augustos 12 günum adeten sonra en son adet gun 23 temuz.. ovalasion testı aldık bugun ama nasıl uygulanır bılmıyom yardımcı olun..bakalım ıns bır ay burdayım ıns tutar..hepinizi öptum cevaplarınızı beklıyorum

Hoşgeldin O ordulu gelin .KAvuştun demek eşine gözün aydın canım.Aman iyi değerlendir bol bol ödev yapın:KK48:İyi haberlerini bekliyoruz :21:

Ay inanılmaz sevindim hem de ilk denemede hamile kaldın. Muazzam bi olay bence :) hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin canım benim. Ben de 13 ağustosta gidicem aslında ama eşimle gidebileyim diye 15inde gidicem sanırım
Sagoll canimm benimm yaa bebegimin nasibii varmis demek ki sukur insallah saglikli bir sekilde dogardaa 13 unde kocalarimizla kalb atislarinida duyaariz insallahh :) canim senin agrilar ne durumda ya benim agrilar devam ya

Sagoll canimm benimm yaa bebegimin nasibii varmis demek ki sukur insallah saglikli bir sekilde dogardaa 13 unde kocalarimizla kalb atislarinida duyaariz insallahh :) canim senin agrilar ne durumda ya benim agrilar devam ya
İnşallah canım benim. Valla yatıyorum hep. Yatınca iyi. Ama ayakta kalırsam Hemen başlıyo. Evden dışarı çıkmıyorum iş falan yapmıyorum. Çok bunalmış şekilde evde yatıyorum durmadan. Dün gece bacaklarım da inanılmaz ağrıdı. Zor uyudum.

İnşallah canım benim. Valla yatıyorum hep. Yatınca iyi. Ama ayakta kalırsam Hemen başlıyo. Evden dışarı çıkmıyorum iş falan yapmıyorum. Çok bunalmış şekilde evde yatıyorum durmadan. Dün gece bacaklarım da inanılmaz ağrıdı. Zor uyudum.
Canim uyu dinlenn ben bir dk bile oturamiyorum kayinvalidemlerdeyiz gorumcem evleniyor aksama kadar kopek gibi ayaktayim is yapiyorum sabah kalktim agrim var oturuyorum kayinvalide git iste x kisisine yardim et kahvalti hazirlayin dedi kalktim sonra iki koca tencere sarma sardik sonra senin kisir guzel yapiyon kisir yap dedi 2 saattirde kina yeri susledik oluyorum ya dua edin bebegim benimle kalsin saglikli dogsun cok yoruluyorum doktor dinlen demesine ragmen

Hosgeldinn cancan :) ozlettinn kendinii kizzz vallaa :KK200:hastane koselerindee surunuyomm sabahtann beri yaa habire doktorr doguma gidiyorr sonuclar cikmadii dahaa ciksada haber versem sizee :)canlarimm bu haftaa gorumcemin dugunu var giremiyorum cok fazla buraya su haftaa bir gecsin sizlerleyimn :)
Haber ver bize,çekme elini yahu arada gir yaz özleriz:KK28:

gönlümce kapris naz yapamaz oldum bebek düşünmek beni pozitif anlayışlı bi insana çevirdi hehe hamilelik haberini Alınca ilk işim kocişe kapris yapmak olacak :KK14:

Canim uyu dinlenn ben bir dk bile oturamiyorum kayinvalidemlerdeyiz gorumcem evleniyor aksama kadar kopek gibi ayaktayim is yapiyorum sabah kalktim agrim var oturuyorum kayinvalide git iste x kisisine yardim et kahvalti hazirlayin dedi kalktim sonra iki koca tencere sarma sardik sonra senin kisir guzel yapiyon kisir yap dedi 2 saattirde kina yeri susledik oluyorum ya dua edin bebegim benimle kalsin saglikli dogsun cok yoruluyorum doktor dinlen demesine ragmen
Sana kızıyorum şu an yalnız. Niye yoruyosun ki kendini? Sana da yazık. Hiçbi şey karnındakinden daha önemli değil şu anda. Dikkatli davranman lazımken koşturuyorum diyosun. Neden yapıyosun böyle. Kimse silah zoruyla çalış demiyo herhalde? Ayrıca senin yardımına güvenip de evlendiğini sanmıyorum. Bahsettiğin ağrıların nasıl bi şey olduğunu bildiğim için söylüyorum. Yardım etmek de istiyo olabilirsin. Ben de isterdim ama yapmaman lazım bu bir gerçek.

Sana kızıyorum şu an yalnız. Niye yoruyosun ki kendini? Sana da yazık. Hiçbi şey karnındakinden daha önemli değil şu anda. Dikkatli davranman lazımken koşturuyorum diyosun. Neden yapıyosun böyle. Kimse silah zoruyla çalış demiyo herhalde? Ayrıca senin yardımına güvenip de evlendiğini sanmıyorum. Bahsettiğin ağrıların nasıl bi şey olduğunu bildiğim için söylüyorum. Yardım etmek de istiyo olabilirsin. Ben de isterdim ama yapmaman lazım bu bir gerçek.
Canimm evin tek gelini benim ya herseyi bana yaptiriyorlar kalk yap diyor direk ne yapabilirim yapmasam bi agiz yuz degisiyor kayinpederimden uyari aldim resmen yardim et diye birdaha hamilelifmgimde tovbe gelmem kaynanaya ya bu sefer esime bisey diyorlar esim uzulsun ustemiyorum bende dugun evi yatma evi degilmis geri kafali hava atma meraklisi insanlar iste

Back