- 1 Mayıs 2015
- 501
- 296
- 103
- 30
Ilk kimyasal dusuk yaptime tamam işte bak inşallah güzel sonuçlar alırsın kötü düşünme lütfen dua et hayırlısını iste
geçmiş olsun canımIlk kimyasal dusuk yaptim
Oyle iste cnm senin var mi ccukgeçmiş olsun canım
Senden umutluyum bu ay hadi bakalım candywalla bu ay uzman oldumya riske atmayıp her gün ilişki olacak ya da testle karar sizin ben bu ay ikisinide yaptım dur bakalım
yoook nerdeee :)Oyle iste cnm senin var mi ccuk
sen benden umutluysan ben senden daha çok omutluyum canım ona göreee :)Senden umutluyum bu ay hadi bakalım candy
Neşe sizsiniz siz iyiki varsınızamiiiiinnnnburanın da neşesi yoktu hadi hoşgeldinn :)
sen de iyiki varsın canımNeşe sizsiniz siz iyiki varsınız
Valla güler gibi olup ağlarımya ama çok canım sıkıldı ben adete 10 gün kala gebelik testi yapmaya başlıyodum salak gibi meğer yumurtlama zamanımmış o zaman. bi de napıyodum biliyo musun o haftayı değerlendirip sonraki zamanlrda eğer hamileysem bebeğe zarar gelmesin diye kesinlikle ilişki olmuyodu ahhh ahhh eşşek bengüler misin ağlar mısın ...
Yahu nasiple kavga olur mu olmuyorsa Allahın daha güzel bi planı vardır.Ben bu ay beklemiyorum artik her ay uzulmekten yoruldum beklemiyorum umut yok
birbirimizden çk umutluyuz inşallah birbirimizi pişman etmeyiz hahahahsen benden umutluysan ben senden daha çok omutluyum canım ona göreee :)
İçime su serptin wallaValla güler gibi olup ağlarım
Neyse kendi vucudumuzuda yeni tanıyoruz napalım Candy
Bununda böyle olmadının bebişinin doğum tarihindrki kaderiylr bi ilgisi vardır.
Doğum evlilik ölüm tarihi brlliymiş kaderimizde. Diğerleri elimizde imiş.
Demekki şaşırman gerekiyodu
Bu ay çalışmalarımızı beğendi yalnız
Eşile kavga etmemeye garet ediyorum çünkü bi küsünce 3-4 gün kouşmuyorum brn inatçıyım biraz
Bu ay hep affettim napıyım herşey evlafım erken gelsin diye hahha
ayy inşallaahbirbirimizden çk umutluyuz inşallah birbirimizi pişman etmeyiz hahahah
Hahahaha aynen ya. Çok zor oluyo ama oluyo yani napalımİçime su serptin walla
kavga inat hepsini at çöpe köprüyü geçene kadar ... D
Evet valla neyse inanmaya devam edelimayy inşallaahyoksa rezillik :)
benim 7 ağustos canımHahahaha aynen ya. Çok zor oluyo ama oluyo yani napalım
Kız Candy Senin 8 ağustos benim 10.
Bugun 29u artık. Böhööyyy çok heyecanlı, ilk defa dersimi çalıştığıma inanıyorum
ayyyy bilmemm hiç düşünmedimEvet valla neyse inanmaya devam edelim
Evrene sevimli mesajlar yollayalım
Hamile olduğunu öğrensen ilk nr yaparsın Candy?
14 Ağustos da benimki ama bu ay daha dogru düzgün çalışma yok dersine çalışmayanlardanımHahahaha aynen ya. Çok zor oluyo ama oluyo yani napalım
Kız Candy Senin 8 ağustos benim 10.
Bugun 29u artık. Böhööyyy çok heyecanlı, ilk defa dersimi çalıştığıma inanıyorum
İyiyim çok şükür,deli gibi yiyorum sadeceYahu bilmiyordum reklama girdiğini, marka adı fln kullanmadım özellikle. Neyse akıllandım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?