- 3 Temmuz 2015
- 931
- 617
- 53
- 35
Valla canım biraz düzensizlik var galiba. Senin yerinde olsam yılmadan sıkılmadan adet bitiminden itibaren diğer adet başlayana kadar max 2 günde bir ilişkiye girer, her ilişkiden sonra da ayakları dikerdiimm. Kocan ilişkiden sonra ayaklarından kaldırsın seni biraz. Bak biz bu ay öyle yaptıkk işe yaradı galiba22 si regl günümdü 27 si bitiş ben bu ay 32 gün üstüne oldum ama normalde 30 bazende 27 28 günde bir olurdum ben hepsine göre mi hesaplasam bilemedim yaa :) bana yardım edin kızlar ayın kaçında başlamalı çalışmalar
Hahaha aşırı güldüm yaaa. Kavgaa yooook çocuk yapmak varValla güler gibi olup ağlarım
Neyse kendi vucudumuzuda yeni tanıyoruz napalım Candy
Bununda böyle olmadının bebişinin doğum tarihindrki kaderiylr bi ilgisi vardır.
Doğum evlilik ölüm tarihi brlliymiş kaderimizde. Diğerleri elimizde imiş.
Demekki şaşırman gerekiyodu
Bu ay çalışmalarımızı beğendi yalnız
Eşile kavga etmemeye garet ediyorum çünkü bi küsünce 3-4 gün kouşmuyorum brn inatçıyım biraz
Bu ay hep affettim napıyım herşey evlafım erken gelsin diye hahha
Olsun kimyasal gebelik de olsa yaşadıysan hamile kalabiliyosun demektir. İnşallah bir daha yaşamazsın öyle şeyler. Çok geçmiş olsun canım. Allah isteyen herkese nasip etsin evet. Ama dr da takip edebilir ovulasyonu.benim adet düzensizliğim değişik sebeplerden şöyleki kist vardı ameliyat oldum ameliyat sonrası menopoza soktu doktor 8 ay boyunca hiç olmadım 8 ayın sonunda tekrar görmeye başladım sonra hamileyim sandım ama kimyasal gebelikmiş değer düştü peşine adet oldum şimdi doktora gidiorum sürekli cuma yine gidicem çok istiyorum Allah isyene herkese nasip etsin inşşş
cuma günü sorucam bende ovulasyonu şimdi bi sıvı varmış fazla ne olduğunu anlamadı cuma gel yine bakıcam dedi kist oluşup patlamış olabilir dedi inşş öyle bişi olmamıştır oldusa vardr bi hayır demekten başka sansım yokOlsun kimyasal gebelik de olsa yaşadıysan hamile kalabiliyosun demektir. İnşallah bir daha yaşamazsın öyle şeyler. Çok geçmiş olsun canım. Allah isteyen herkese nasip etsin evet. Ama dr da takip edebilir ovulasyonu.
İnşallah olmamıştır canım yaa. Umarım her şey yolundadır. Cuma haber verirsin sen de durumucuma günü sorucam bende ovulasyonu şimdi bi sıvı varmış fazla ne olduğunu anlamadı cuma gel yine bakıcam dedi kist oluşup patlamış olabilir dedi inşş öyle bişi olmamıştır oldusa vardr bi hayır demekten başka sansım yok
Haber veririm canim seninde Allah im saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin ins... hayirli evlat olsunİnşallah olmamıştır canım yaa. Umarım her şey yolundadır. Cuma haber verirsin sen de durumu
Canim gittimm sukurr keseyii gordukk ama bende cikolata kistti varmiss doktor kisttin varken hamile kalman inanilir gibii degil normalde gebelik olmaz ameliyattan sonra olurdu sende varkeb gebe kalmissin hersey yolunda dedi 13 agustosta gidiyoruz kalb atisini duymaya insallah ve ili hafta iliskiyi yasakladii :)Remes telefonun başında çaaresiiZ bekliyoruum :) haber gelsin artıık
ayyy inşallah canım hamilelerin duası kabul olur derler allah razı olsun :)Canımm çok teşekkür ederiiimm darısı tez zamanda başınıza inşallaaahh çok dua edicem :)
bak işte olacağı varsa her türlü oluyo rabbim kısmet etmiş ötesi yok hadi bakalım şimdi de kalp atışlarını bekliycez :)Canim gittimm sukurr keseyii gordukk ama bende cikolata kistti varmiss doktor kisttin varken hamile kalman inanilir gibii degil normalde gebelik olmaz ameliyattan sonra olurdu sende varkeb gebe kalmissin hersey yolunda dedi 13 agustosta gidiyoruz kalb atisini duymaya insallah ve ili hafta iliskiyi yasakladii :)
selam canım ben kullanıyorum bak her gün aynı saatte ve aynı damla sayısıyla yapacaksın yapmadan önce sıvı alımını azaltacaksın test için en uygun saat akşam 5 suları ikinci çizginin en koyu olduğu gün yumurtlama günü testleri sakın atmıcan üzerine yaptığın tarihi yazacaksın ki karşılaştırasın bi kaç saat idrarını tut öyle yap testi.kızlar selam ben geldım nasıl sınız( cicida- pembepanter )ben pazartesi turkıye geldım nasıpse 2 augustos 12 günum adeten sonra en son adet gun 23 temuz.. ovalasion testı aldık bugun ama nasıl uygulanır bılmıyom yardımcı olun..bakalım ıns bır ay burdayım ıns tutar..hepinizi öptum cevaplarınızı beklıyorum
Insallahhh canimm benimmm yaa nasibi varmiss bebegiminn demek kii tez zamanda sizinde karinlariniz saglikli bebislerinizle dolsun insallahhhh aminn :)bak işte olacağı varsa her türlü oluyo rabbim kısmet etmiş ötesi yok hadi bakalım şimdi de kalp atışlarını bekliycez :)
Nasipten öte köy canım şükürler olsunInsallahhh canimm benimmm yaa nasibi varmiss bebegiminn demek kii tez zamanda sizinde karinlariniz saglikli bebislerinizle dolsun insallahhhh aminn :)
sagol cm..kirmizi cizgi cikarsa ikiside iliski nezaman girelir????selam canım ben kullanıyorum bak her gün aynı saatte ve aynı damla sayısıyla yapacaksın yapmadan önce sıvı alımını azaltacaksın test için en uygun saat akşam 5 suları ikinci çizginin en koyu olduğu gün yumurtlama günü testleri sakın atmıcan üzerine yaptığın tarihi yazacaksın ki karşılaştırasın bi kaç saat idrarını tut öyle yap testi.
bak foto atıcam birazdan daha anlaşılır olur
Ailende ikiz bebek var mııı :) ikiz bebek benim de favorim yaa. Bir avazda iki tane. Miisss yaaaNasipten öte köy canım şükürler olsun
ayyy sağolasın canımm dolsun dolsun taşsın inşallahbi de inşallah hayırlısıyla ikiz olsun inşallaaah :))
Ay inanılmaz sevindim hem de ilk denemede hamile kaldın. Muazzam bi olay bence :) hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin canım benim. Ben de 13 ağustosta gidicem aslında ama eşimle gidebileyim diye 15inde gidicem sanırımCanim gittimm sukurr keseyii gordukk ama bende cikolata kistti varmiss doktor kisttin varken hamile kalman inanilir gibii degil normalde gebelik olmaz ameliyattan sonra olurdu sende varkeb gebe kalmissin hersey yolunda dedi 13 agustosta gidiyoruz kalb atisini duymaya insallah ve ili hafta iliskiyi yasakladii :)
Okudum gercekten tebrik ederim çook sevindim bizlerede umut oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?