Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Valla canım biraz düzensizlik var galiba. Senin yerinde olsam yılmadan sıkılmadan adet bitiminden itibaren diğer adet başlayana kadar max 2 günde bir ilişkiye girer, her ilişkiden sonra da ayakları dikerdiimm. Kocan ilişkiden sonra ayaklarından kaldırsın seni biraz. Bak biz bu ay öyle yaptıkk işe yaradı galiba Ya da ovulasyon testi de kullanabilirsin. Forumda kullanan arkadaşlarımız var bak

Hahaha aşırı güldüm yaaa. Kavgaa yooook çocuk yapmak var

benim adet düzensizliğim değişik sebeplerden şöyleki kist vardı ameliyat oldum ameliyat sonrası menopoza soktu doktor 8 ay boyunca hiç olmadım 8 ayın sonunda tekrar görmeye başladım sonra hamileyim sandım ama kimyasal gebelikmiş değer düştü peşine adet oldum şimdi doktora gidiorum sürekli cuma yine gidicem çok istiyorum Allah isyene herkese nasip etsin inşşş

Olsun kimyasal gebelik de olsa yaşadıysan hamile kalabiliyosun demektir. İnşallah bir daha yaşamazsın öyle şeyler. Çok geçmiş olsun canım. Allah isteyen herkese nasip etsin evet. Ama dr da takip edebilir ovulasyonu.

cuma günü sorucam bende ovulasyonu şimdi bi sıvı varmış fazla ne olduğunu anlamadı cuma gel yine bakıcam dedi kist oluşup patlamış olabilir dedi inşş öyle bişi olmamıştır oldusa vardr bi hayır demekten başka sansım yok

İnşallah olmamıştır canım yaa. Umarım her şey yolundadır. Cuma haber verirsin sen de durumu

kızlar selam ben geldım nasıl sınız( cicida- pembepanter )ben pazartesi turkıye geldım nasıpse 2 augustos 12 günum adeten sonra en son adet gun 23 temuz.. ovalasion testı aldık bugun ama nasıl uygulanır bılmıyom yardımcı olun..bakalım ıns bır ay burdayım ıns tutar..hepinizi öptum cevaplarınızı beklıyorum

Remes telefonun başında çaaresiiZ bekliyoruum :) haber gelsin artıık
Canim gittimm sukurr keseyii gordukk ama bende cikolata kistti varmiss doktor kisttin varken hamile kalman inanilir gibii degil normalde gebelik olmaz ameliyattan sonra olurdu sende varkeb gebe kalmissin hersey yolunda dedi 13 agustosta gidiyoruz kalb atisini duymaya insallah ve ili hafta iliskiyi yasakladii :)

bak işte olacağı varsa her türlü oluyo rabbim kısmet etmiş ötesi yok hadi bakalım şimdi de kalp atışlarını bekliycez :)

selam canım ben kullanıyorum bak her gün aynı saatte ve aynı damla sayısıyla yapacaksın yapmadan önce sıvı alımını azaltacaksın test için en uygun saat akşam 5 suları ikinci çizginin en koyu olduğu gün yumurtlama günü testleri sakın atmıcan üzerine yaptığın tarihi yazacaksın ki karşılaştırasın bi kaç saat idrarını tut öyle yap testi.
bak foto atıcam birazdan daha anlaşılır olur

bak işte olacağı varsa her türlü oluyo rabbim kısmet etmiş ötesi yok hadi bakalım şimdi de kalp atışlarını bekliycez :)
Insallahhh canimm benimmm yaa nasibi varmiss bebegiminn demek kii tez zamanda sizinde karinlariniz saglikli bebislerinizle dolsun insallahhhh aminn :)

Insallahhh canimm benimmm yaa nasibi varmiss bebegiminn demek kii tez zamanda sizinde karinlariniz saglikli bebislerinizle dolsun insallahhhh aminn :)
Nasipten öte köy canım şükürler olsun
ayyy sağolasın canımm dolsun dolsun taşsın inşallah bi de inşallah hayırlısıyla ikiz olsun inşallaaah :))

sagol cm..kirmizi cizgi cikarsa ikiside iliski nezaman girelir????

Ay inanılmaz sevindim hem de ilk denemede hamile kaldın. Muazzam bi olay bence :) hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin canım benim. Ben de 13 ağustosta gidicem aslında ama eşimle gidebileyim diye 15inde gidicem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…