Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Hoşgeldin cnm aramıza inşallah bi dahakine bebrğin yerini bulurBen kemdim takip ediyorum canım, doktor bana adetle birlikte 10 gün say ve ilişkiye başla dedi. yumurtlama testlerinin faydası da varmış öyle diyolar bu konunun uzmanına yönlendiriyorum sizi Candy1Candy

Belli mi olur tek ilişki ile hamile kalan niceler var , heyecanla bekleyip göreceğiz

Vay be .. Acaba brnimde mi alakasız bi günde, ki kesin öyle
Neyse hiç değilse bulmış görmüş oldun, bi dahaki ay bende alcam kız bundan.
Bu arada yumurtlamadan 1 gün sonra ilişkiye girmek lazımmış. Biliyosundur sen

Günaydin kizlar..
kasiklarimda sanki hastalancakmisim gibi bir sanci var, sag tarafimda ama daha fazla.
Gectigimiz cuma ovulasyon testinde gülen yüzü gördüm. Acaba tutmusmudur bu ay.
cok fazla ümitlenmekde istemiyorum
Kasık sancısı ve batmasından hep şüphelenmişimdir, belli mi olur bakarsın tutmuş

şiddetle tavsiye ediyorum bu ay hamile kalmazsan kesinlikle al sen de ovu.testi
evet evet biliyorum canım ama riske atmıycam artık bugün yarın allah ne verdiyse

walla bu ay uzman oldum ya riske atmayıp her gün ilişki olacak ya da testle karar sizin ben bu ay ikisinide yaptım dur bakalım

Deli kızz hadi bakalım göster kendini
ya ama çok canım sıkıldı ben adete 10 gün kala gebelik testi yapmaya başlıyodum salak gibi meğer yumurtlama zamanımmış o zaman. bi de napıyodum biliyo musun o haftayı değerlendirip sonraki zamanlrda eğer hamileysem bebeğe zarar gelmesin diye kesinlikle ilişki olmuyodu ahhh ahhh eşşek ben güler misin ağlar mısın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…