Hoşgeldin cnm aramızaBende araniza katilayim arkadaslar bende ilk kez bu ay denedik ama dollenme olmusda bebek yerlesememis kimyasal gebelikmis sanirsam adet oldum 22 sinde bugun bittim 30 gunde bir oluyorum siz ovulasyon testi denilen testi mi onerirsiniz yoksa kendinizmi takip ediyorsunuz ???
Belli mi olur tek ilişki ile hamile kalan niceler var , heyecanla bekleyip göreceğizBu ay sıfır umut gerçi bat tarihine çok var ama tahmini yum. Tarihlerimde kocişim neyazıkki yok :) hepte yumurtlama tarihlerimde yurt dışına çıkıyor gelde üzülme neyse bu ay sıfır umut ile beklentisiz bi dönem geçiriyorum kısmet belli de olmaz bi muciZe yapar belki bebeğimiz
Vay be .. Acaba brnimde mi alakasız bi günde, ki kesin öylekızlarr moralim çok bozuk ben hep kafama göre yumurtlama günüm 14. gün falan diyodum yumurtlamadan sonraki haftayı sallamıyodum bu ay ovulasyon testlerini çok düzenli yaptım ve az önce şok oldum resmenmeğer benim yumurtlama günüm bugünmüş bakın testlere ilk defa bu kadar belirgin ikinci çizgi çıktı ve 30 saniyede 7 aydır gözümün önünden geçti resmen
Yettim gayriiiii
Geldim cancannn
Kasık sancısı ve batmasından hep şüphelenmişimdir, belli mi olur bakarsın tutmuşGünaydin kizlar..
kasiklarimda sanki hastalancakmisim gibi bir sanci var, sag tarafimda ama daha fazla.
Gectigimiz cuma ovulasyon testinde gülen yüzü gördüm. Acaba tutmusmudur bu ay.
cok fazla ümitlenmekde istemiyorum
ayy nihayet çok özlettin kuzum yaa bende kara düşünüyodumYettim gayriiiii
ay sizi çok özledim, gün saydım
şiddetle tavsiye ediyorum bu ay hamile kalmazsan kesinlikle al sen de ovu.testiVay be .. Acaba brnimde mi alakasız bi günde, ki kesin öyle
Neyse hiç değilse bulmış görmüş oldun, bi dahaki ay bende alcam kız bundan.
Bu arada yumurtlamadan 1 gün sonra ilişkiye girmek lazımmış. Biliyosundur sen
Yahu bilmiyordum reklama girdiğini, marka adı fln kullanmadım özellikle. Neyse akıllandım sen nasılsın?Selamlar sevgiler
Geçmiş olsuncicida canım.yaramaslıkmı yaptın bakim sen Madem reklamdı da biz niye görmedik ayol!
Ay evet yahu bi eksiklik oldu hayatımda vallahi... Allah ayırmasınayy nihayet çok özlettin kuzum yaa bende kara düşünüyodum
walla bu ay uzman oldumHoşgeldin cnm aramızainşallah bi dahakine bebrğin yerini bulur Ben kemdim takip ediyorum canım, doktor bana adetle birlikte 10 gün say ve ilişkiye başla dedi. yumurtlama testlerinin faydası da varmış öyle diyolar bu konunun uzmanına yönlendiriyorum sizi Candy1Candy
Deli kızzşiddetle tavsiye ediyorum bu ay hamile kalmazsan kesinlikle al sen de ovu.testi
evet evet biliyorum canım ama riske atmıycam artık bugün yarın allah ne verdiyse
amiiiiinnnnAy evet yahu bi eksiklik oldu hayatımda vallahi... Allah ayırmasın
ya ama çok canım sıkıldı ben adete 10 gün kala gebelik testi yapmaya başlıyodum salak gibi meğer yumurtlama zamanımmış o zaman. bi de napıyodum biliyo musun o haftayı değerlendirip sonraki zamanlrda eğer hamileysem bebeğe zarar gelmesin diye kesinlikle ilişki olmuyodu ahhh ahhh eşşek benDeli kızzhadi bakalım göster kendini
dur canım sakin ol umutsuz olma kaçıncı denemeniz ki?Ben bu ay beklemiyorum artik her ay uzulmekten yoruldum beklemiyorum umut yok
10 aylik evliyim 11 e giriyoruz hic korunmadik bekliyoruz ama yokdur canım sakin ol umutsuz olma kaçıncı denemeniz ki?
yelkenleri indirme daha çok erken...10 aylik evliyim 11 e giriyoruz hic korunmadik bekliyoruz ama yok
Yaptiriyorum agustosun altisinda kan vericm esimin degerleri normal ben de yumurtalar biraz tembelyelkenleri indirme daha çok erken...
eee anlat bakalım gitttiniz mi hiç doktora ? kaç yasşındasın? yumurtlama takibi yapıyo musun
e tamam işte bak inşallah güzel sonuçlar alırsın kötü düşünme lütfen dua et hayırlısını isteYaptiriyorum agustosun altisinda kan vericm esimin degerleri normal ben de yumurtalar biraz tembel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?