Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Hadi bakalım hayırlı olsun inşallah hakkınızda :) yalnız bana bakar mısın 50li aldım ya nasıl bir aç gözlülük :) eğer hamileysem burdan birine hediye etcem onu valla söz :)
Heheh yalnız değilsin bende ilk onu ekledim sepete sıradan donk etti napcan okadarı die bitiyomu sanki testler :) full konsantreyiz valla

çok iyi biliyorum canım ama çok üstüne düşmek ve zorlamak istemediğimden bakmadım. Ama şeytan dürtmüyor değil. :)) yada melekk

Bende kırmızı kart görenlerdenim.Ama üzülmedim çünkü ben Aralık ayında doğum yapmak istemiyodumKışın hamilelik yazın da doğum sevenlerdenim Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.4.gün gecikmemdi bugün bu arada...

bende aynı şeyi düşünüyorum canım kışın hamile kalma isteğim var ... Aminnnn.....

Ben geldimmmm :)) bat 30 nisan.. kasmiorum ama heyecanda yapmiyorum degil hani :) sol kasigimda bole bi bit bitlar hafif bi agri karnim sis vs.. nie bu kadar dinliosun kendini derseniz eger hamile isem adet oncesi belirtilere yardimi dokunur belki die

merhaba arkadaslar nezamandir takip ediyorum siteye yazmaya karar verdim ben almanyada yasiyorum esim turkiyede malesef baze kurarlar yuzunden benim spiralim vardi ve subat basinda karar verdik cikartirdim esimle bebek yapmak karar verdik ve mart sonunda esimi yanina gittim hayirliysa olur dedik turkiye den geldim bir gun sonra adet gordum cok uzulduk ama gecen hafta ten beri kabuzluk var gaz,ve cok acikmaya basladim kasiklarda agrim oluyor acaba hamilelik varmi diye dusunmeya basladim kafam cok karisti test yaptim ama negativ cikti acaba erken diyem turkiye 29 marta gittim ve 6 dondum ve 7 sinde adet oldum gelecek adet 28 acaba diyemi kafa yicem meraktan

Daha zaman var biraz bekle oyle test yap adet gunune 2 gun kala fln cikar herhalde varsa bebek.. hakkinda hayrlisi olsun canm

çok düşününce olmuyormuş canım. vucut kendini anne gibi hissediyormuş ve ilişki sırasında gerekli gebelik hormonunu salgılamıyormuş çok düşünmeyin.

ben bşeyi merak edince biraz fazla okuyan ve bilgileri karşılaştıran bi tipim kızlar.
çok söylenen -iddia edilen ve tecrübe edilen şey her çiftin ayda %25 çocuk sahibi şansı olduğu,4 çiften birinin her ay hamile kaldığı..
Forumlardada bakıyorum, hamilelik forumunda yaklaşıp 4 bekyenden birinin oluyor.
Tamamen kısmet yani..
Ben zorlamıyorum ama buradayım, burası beni beynen hazırlıyor bişeylere ...

bulantı varsa güzel bişeyler olabilir. ama odaklanmamaya çalışın derim. Olacağı varsazaten olacak ...

benim bat a 4 gün kaldı, test yapmak için bu 4 günün geçmesini bekleyeceğim. erken yapılan bir testte çıkacak hatalı sonuçla başedemem.
belirtilerim çok afedersiniz tuvalete çıkamamam ve fazla gaz sıkışması, akşamları mide bulantısı, kasıkta ara sıra hafif ağrı ve iştah artması.
tabi bu belirtiler adet yaklaştığı için de olabilir o yüzden üstünde fazla düşünmüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…