Heheh yalnız değilsin bende ilk onu ekledim sepete sıradan donk etti napcan okadarı die bitiyomu sanki testler :) full konsantreyiz vallaHadi bakalım hayırlı olsun inşallah hakkınızda :) yalnız bana bakar mısın 50li aldım ya nasıl bir aç gözlülük :) eğer hamileysem burdan birine hediye etcem onu valla söz :)
hay allah kısmet.. önümüzdeki maçlara bakacağız :)Ben malesef regl oldum biraz önce
çok iyi biliyorum canım ama çok üstüne düşmek ve zorlamak istemediğimden bakmadım. Ama şeytan dürtmüyor değil. :)) yada melekkArkadaşlar bütün gün ovulasyon testi ini araştırdım ilk defa bugün duydum. Bu internetteki otomatik hesaplayıcılar çok yanıltıcıymış. Herkesin farklı oluyormuş. Bu sitede de çok fazla paylaşım var konuyla ilgili. Ve bu testi yapıp hamile kalanlar çok çok fazla. Ben çok umutlandım sizde bir bakın. İnternetten sipariş verdim içinde 50 adet ovulasyon 10 adet de gebelik testi var markası laboquick fiyatı 45 lira
hangi semptomlar var canım hoşgeldin bu aradaYa arkadaşlar iyi akşamlar hiç gebe olan var mı aranızda.. bende bir kaç belirti eser şüpheleniyorum ama saatler geçmiyor
hahaahahahah harikasınız kızlarHeheh yalnız değilsin bende ilk onu ekledim sepete sıradan donk etti napcan okadarı die bitiyomu sanki testler :) full konsantreyiz valla
bende aynı şeyi düşünüyorum canım kışın hamile kalma isteğim var ... Aminnnn.....Bende kırmızı kart görenlerdenim.Ama üzülmedim çünkü ben Aralık ayında doğum yapmak istemiyodumKışın hamilelik yazın da doğum sevenlerdenim Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.4.gün gecikmemdi bugün bu arada...
Daha zaman var biraz bekle oyle test yap adet gunune 2 gun kala fln cikar herhalde varsa bebek.. hakkinda hayrlisi olsun canmmerhaba arkadaslar nezamandir takip ediyorum siteye yazmaya karar verdim ben almanyada yasiyorum esim turkiyede malesef baze kurarlar yuzunden benim spiralim vardi ve subat basinda karar verdik cikartirdim esimle bebek yapmak karar verdik ve mart sonunda esimi yanina gittim hayirliysa olur dedik turkiye den geldim bir gun sonra adet gordum cok uzulduk ama gecen hafta ten beri kabuzluk var gaz,ve cok acikmaya basladim kasiklarda agrim oluyor acaba hamilelik varmi diye dusunmeya basladim kafam cok karisti test yaptim ama negativ cikti acaba erken diyem turkiye 29 marta gittim ve 6 dondum ve 7 sinde adet oldum gelecek adet 28 acaba diyemi kafa yicem meraktan
hellloooooooooooo naber :)Huuu huuuuu kimse yok miiiiiiiiii
çok düşününce olmuyormuş canım. vucut kendini anne gibi hissediyormuş ve ilişki sırasında gerekli gebelik hormonunu salgılamıyormuş çok düşünmeyin.merhaba arkadaslar nezamandir takip ediyorum siteye yazmaya karar verdim ben almanyada yasiyorum esim turkiyede malesef baze kurarlar yuzunden benim spiralim vardi ve subat basinda karar verdik cikartirdim esimle bebek yapmak karar verdik ve mart sonunda esimi yanina gittim hayirliysa olur dedik turkiye den geldim bir gun sonra adet gordum cok uzulduk ama gecen hafta ten beri kabuzluk var gaz,ve cok acikmaya basladim kasiklarda agrim oluyor acaba hamilelik varmi diye dusunmeya basladim kafam cok karisti test yaptim ama negativ cikti acaba erken diyem turkiye 29 marta gittim ve 6 dondum ve 7 sinde adet oldum gelecek adet 28 acaba diyemi kafa yicem meraktan
çok düşününce olmuyormuş canım. vucut kendini anne gibi hissediyormuş ve ilişki sırasında gerekli gebelik hormonunu salgılamıyormuş çok düşünmeyin.[/QUO sagol cm ins iyi haberler aliriz cok istiyoruz ya dusunmekten kafam alah bulak oldusabah mesela bulanti oldu ve ben cok yemek yiyen bir kisi deyilim ama devamli ac hisi var iste gel de acaba deme
Sagol ins canim herkesin hakinda hayirliysa ins Rabim herkese guzel haber duymaya nasip etsinDaha zaman var biraz bekle oyle test yap adet gunune 2 gun kala fln cikar herhalde varsa bebek.. hakkinda hayrlisi olsun canm
bulantı varsa güzel bişeyler olabilir. ama odaklanmamaya çalışın derim. Olacağı varsazaten olacak ... oyle cm de iste dusunmemekte elimizde deyilki esim de diyor varsa var beklecez baska care yok hayirliysa artik