Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Hayınnnnnn kizlar M _Marla_Singer_ ve Redberryy :)bensiz muhabbetinn dibine vurmusunuz bende pireler ucusurken :) kocalar demiyormu sizin yatin uyuyun diye hatunlarr :) gonulcagizlarinizi rahat tutun evham yapmayinn turp gibisiniz hormonlarinizu costurcaksiniz bozuk mu diye diye :)

Ah canim en azindan deneyimlesin rabbim diger cocugunu sana bagislasin yeni bebiside sag salim saglikli kucagina al insallah :) sen dogurganligi ispatlamissin artikk onun icin ikinci bebisin gelmesi daha kolay ve guzel olurr :)

salı gününe kdar tutcam kendimi tam 30 gün oluo o zmn.az daha sabr eşmde öle dio üzülmeni istemiorum sabredelm bi iki gün dha dio

Ah canim en azindan deneyimlesin rabbim diger cocugunu sana bagislasin yeni bebiside sag salim saglikli kucagina al insallah :) sen dogurganligi ispatlamissin artikk onun icin ikinci bebisin gelmesi daha kolay ve guzel olurr :)
evet dogurganm ama bnm de rahim agzı arkaya dönük,hatta kzmda hamileyken kalçam karnmdan daha büyüktü.ondan zor tutuo gdecekleri yolu zor buluo yavrucaklar

hayır canım daha önceleri gününde gelir hatta 1 2 gün erken geldigide oluyordu , sen nasıl oldun ben rgl oldum ama 3 gün ve koyu geldi ateşlenmem var bide midem acayip yanıyo dahili dr gttm bana gebelik olabilir dedi tkrr jinekologa gidp kan vercem canım

Üstüne görmedir belki de Cnm

kızlar yazıları okudum da eskiler adet düzeni bozulduysa gebelik yakın diyorlar.doğruda kzmda öyle oldum ablamda önce düzeni bozulmuştu 2 ay snra hamile kaldı.bayram hediyelerimiz olsunlar inşallah top yekün hamile kalalım

cnm ben iki üç ay evvel 1 gün adet gördüm sadece o da çok az ve çok koyuydu.heveslendm dr gttm doktorum o ay catlama olmadıgını söyledi.ama senn durumun benden farklı sen 3 gün normal görmşsn.test falan yaptn mı hiç su sıra?

Benim ikinci denemem daha :) hayırlısı inş Rabbim tüm isteyenlere fazla bekletmeden verir

İdrar yolu enfeksiyonu falan değilse üstüne görme olabilir bnce de. Yerleşme kanaması da adet tarihine yakın olabilirmiş. Bence kan testi gerekli canım

yaptırıcam canım en azından arafta kalmam korku dolu netagifi bi kez daha görürüm ama dr nin yanında aglarım bu defa kocama yazık

Benim ikinci denemem daha :) hayırlısı inş Rabbim tüm isteyenlere fazla bekletmeden verir
ben kzmdan snra istersem hmen olur diodum.9 aydr denioruz hatta 10. ayımızdayz olmadı.bakalm 3. günm adetm gecti inş bu ay tutmustur

yapmadım 2 tllik testlere güvenmiyorum ben arkadaşım 4 aylık iken test yapıyodu yine cıkmıyodu birsey dalga geçiyoduk hatta :) kan testi sart oldu

yapmadım 2 tllik testlere güvenmiyorum ben arkadaşım 4 aylık iken test yapıyodu yine cıkmıyodu birsey dalga geçiyoduk hatta :) kan testi sart oldu
valla bnde en cok onlara guveniorum 5 tl lik kasetler yok mu :) produktor marka erken test yaptm dun çift çzgi verdi.ama dgerinde ckmadı dıe hala guvenmıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…