- 6 Temmuz 2015
- 1.009
- 765
- 73
Canim bu aksam test yaptim silik ikinci cizgimm varrAy nolduuu söylee :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bu aksam test yaptim silik ikinci cizgimm varrAy nolduuu söylee :)
ohaaa inanmıyorum. Ay hemen kan testi yaptırmalısın yaaa :) çok sevindim. Seni teste sevk eden neydiiUyumadimm uyamadimm internett ancakk cekti canim ya :)
Kiz beni teste sevk eden oyle bisey yoktu bayram oldu gezmeymus falanmis filanmis tamamen aklimda cikti ordakiler yuzun parliyor hamilemisin dediler bende yok dedim takmadim unuttum giitim bugun aksam kiz kardeslerle disari ciktik gezerken baktim bizim evin yakinlarda nobetci ezcane var bir test alayim dedim yaptim testi 1 dk bile beklemedim nasilsa negatif dedim attim cope bahceye ciktim 1 saat sonra ya su teste bir bakayim dedim bi baktim silik ikinci cizgiiOhaa
ohaaa inanmıyorum. Ay hemen kan testi yaptırmalısın yaaa :) çok sevindim. Seni teste sevk eden neydii
Dur bak fotosunu yollayayim ama silik tam net degilKiz beni teste sevk eden oyle bisey yoktu bayram oldu gezmeymus falanmis filanmis tamamen aklimda cikti ordakiler yuzun parliyor hamilemisin dediler bende yok dedim takmadim unuttum giitim bugun aksam kiz kardeslerle disari ciktik gezerken baktim bizim evin yakinlarda nobetci ezcane var bir test alayim dedim yaptim testi 1 dk bile beklemedim nasilsa negatif dedim attim cope bahceye ciktim 1 saat sonra ya su teste bir bakayim dedim bi baktim silik ikinci cizgii
Canimm test yaptim silikk ikinci bir cizgi varda ama emin olamuyorumm :)Merak ettik soyle de catlycax yoksa malum konuya dahil olmus sayiyorm kendimi ,
Ay resmen var ordaaaa. Yarın testi yenilemelisin. Fırsatın varsa direkt kan testi yaptır hatta. Çok heyecanlandımCanimm test yaptim silikk ikinci bir cizgi varda ama emin olamuyorumm :)
Yarin gene test yapicamm canim soktayim valla ne yapcam bilmiyorum sonrada uzulmekte istemiyorum sanki adet olcam gibi sancimda var biraz bi tuhafimm ayy sende durumlarr nasill kuzumAy resmen var ordaaaa. Yarın testi yenilemelisin. Fırsatın varsa direkt kan testi yaptır hatta. Çok heyecanlandım
Valla adet olcak gibi hissedilebiliyomuş öyle diyolar. Yine de dediğin gibi çok şartlama kendini ama testi yenilemekte fayda var. Umutluyum senin adına :) bende durumlar aynı. Adet modundayım hala :)Yarin gene test yapicamm canim soktayim valla ne yapcam bilmiyorum sonrada uzulmekte istemiyorum sanki adet olcam gibi sancimda var biraz bi tuhafimm ayy sende durumlarr nasill kuzum
Insallahh hamileyizdirr canim yaa bende kendimi sartlandirmak istemiyorum ondan biraz bekliyim sonra uzulmeyeyim diyorum dua edelim birbirimize ya bu arada bayramin kutlu olsun canim seneye kucaklarimizda bebeklerimizle bayrama girelim insallah :)Valla adet olcak gibi hissedilebiliyomuş öyle diyolar. Yine de dediğin gibi çok şartlama kendini ama testi yenilemekte fayda var. Umutluyum senin adına :) bende durumlar aynı. Adet modundayım hala :)
İnşallah canım. Kendi adıma bir beklentim yok ama sen beklemekte sonsuz haklısın gerçekten :) seneye kadar olur inşallah bakalım. Senin için dua edicemm :) gelişmelerden muhakkak haberdar ettInsallahh hamileyizdirr canim yaa bende kendimi sartlandirmak istemiyorum ondan biraz bekliyim sonra uzulmeyeyim diyorum dua edelim birbirimize ya bu arada bayramin kutlu olsun canim seneye kucaklarimizda bebeklerimizle bayrama girelim insallah :)
Ederimm canim benim sende artik karamsarliktan cik kurban olayim yaa senle herseyimiz ayniydi sadece biliyosun ben sen kadar kotu dusunmuyordum biraz daha rahattim az sende rahat oll hadii anne olalim artikk inaniyorumm sende ya bu ay ya diger ay hamile olacaksin :)İnşallah canım. Kendi adıma bir beklentim yok ama sen beklemekte sonsuz haklısın gerçekten :) seneye kadar olur inşallah bakalım. Senin için dua edicemm :) gelişmelerden muhakkak haberdar ett
Şimdiden hayırlı olsun Cnm bayram şekeri gibi bi haber bu çok sevindimEderimm canim benim sende artik karamsarliktan cik kurban olayim yaa senle herseyimiz ayniydi sadece biliyosun ben sen kadar kotu dusunmuyordum biraz daha rahattim az sende rahat oll hadii anne olalim artikk inaniyorumm sende ya bu ay ya diger ay hamile olacaksin :)
Tesekkur ederimm canim benimm diger ay sizdende hamilelik haberleri duymak istiyorum eger tabi kesin hamileysem size deneyimleri anlatirim eger gene hamileysem hamile kalmak icin kendimce bir yontem denemistim olursa kizlarada soylicem diyordum eger hamileysem o yontemi sizede soylucem :)Şimdiden hayırlı olsun Cnm bayram şekeri gibi bi haber bu çok sevindim
Beta 20 temmuz canim yani bir gun kaldi cokta umutlandirmak istemiyirum kendimi ama bakalim hayirlisi pazartesi kan testi veririmm :)Tamam Cnm güzel haberlerini bekliyoruz umarım hamilesindir çift çizgi boşa çıkmaz kan testi güzel sonuç vermemişti demekki erkenmiş demiştim ama sana geç Döllenme filan olabilir diye kaç gün kaldı bata :)
Aaa keşke bi idrar daha yapsaydın kız farklı markaBeta 20 temmuz canim yani bir gun kaldi cokta umutlandirmak istemiyirum kendimi ama bakalim hayirlisi pazartesi kan testi veririmm :)
Canim sabah kalktim baktim nobetci eczaneler cok uzak alamadim yoksaa bende duramiyorum meraktan :)Aaa keşke bi idrar daha yapsaydın kız farklı marka
Canim sende bir idrar testi yapsana M _Marla_Singer_ bence sende hamilesindirrAaa keşke bi idrar daha yapsaydın kız farklı marka