• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Valla düzenliydi 28 ya da çok çook nadir 29 günde bir ama geçen ay 30. Günde oldum. Hiç olmamıştı böyle bi şey. Bu ay da eski düzenine uygun olacağını varsayarak 20 temmuz diyorum. Ben dra gittim ultrason muayenelerim temiz görünüyo tabii bu buz dağının görünen yüzü. Başka sorunlar var mı belirsiz şu an yeniyiz diye bakmaya gerek duymuyolar. 4-5 sene evvel hormon testi yaptırmıştım ben sorun yoktu o zaman. Sence şimdi bozulmuş olabilir mi? Eşim de kontrol edilmedi tabii henüz. Şu an ultrasonda benim açımdan sorun yok görünüyo ama dediğim gibi şu an net bilmiyoruz :)
Hayınnnnnn kizlar M _Marla_Singer_ ve Redberryy Redberryy :)bensiz muhabbetinn dibine vurmusunuz bende pireler ucusurken :) kocalar demiyormu sizin yatin uyuyun diye hatunlarr :) gonulcagizlarinizi rahat tutun evham yapmayinn turp gibisiniz hormonlarinizu costurcaksiniz bozuk mu diye diye :)

ağzndan bal damlıyor kzm var bnm onda 9 gün geçmşti testte hemen vkmştı. çocuk planm yoktu o yuzden oyle adet hesaplaması flan da yapmıodum sürpriz olmuştu.çok heyecanlıyım bi yandanda kendimi sakinleştiriorum.steye grmeyi ble kesmştm kafaya takıorum die.şmdi gelde grme sorma :KK48:
Ah canim en azindan deneyimlesin rabbim diger cocugunu sana bagislasin yeni bebiside sag salim saglikli kucagina al insallah :) sen dogurganligi ispatlamissin artikk onun icin ikinci bebisin gelmesi daha kolay ve guzel olurr :)

Korkmaaa gecikmiş de zaten değil mi? Bence en azından için de rahatlar. Ben 7 gün kala erken gebelik testi yaptım. Tek çizgii çıktı bariz. Sonra dedim ki bayramda tatile gidicez doğum günüm falan rahat takılayım. 6 gün kala kan teti yaptırdım. 2.00 çıktı. Ama gördüğün gibi bu da tatmin etmedi hala bir şüpheler doğuyo herkeste. En mantıklısı gecikmeyi beklemek. Bi de o silik çizgi çift çizgi haybeye çıkmıyo bence. Ben hiç rastlamadım henüz :) kan testi zamanın gelmişşş. Beta yap bana diye bağırıyor adetaa
salı gününe kdar tutcam kendimi tam 30 gün oluo o zmn.az daha sabr eşmde öle dio üzülmeni istemiorum sabredelm bi iki gün dha dio

:KK48:
Ah canim en azindan deneyimlesin rabbim diger cocugunu sana bagislasin yeni bebiside sag salim saglikli kucagina al insallah :) sen dogurganligi ispatlamissin artikk onun icin ikinci bebisin gelmesi daha kolay ve guzel olurr :)
evet dogurganm ama bnm de rahim agzı arkaya dönük,hatta kzmda hamileyken kalçam karnmdan daha büyüktü.ondan zor tutuo gdecekleri yolu zor buluo yavrucaklar:KK48::KK48::KK48::KK48:

Bu nasıl tespit edilen bi şey peki? Nasıl anlaşılıyo arkaya dönük olduğu[/Q

ben bi defa mecburi kürtaj oldm.doktorum kurtajdan sonra ki alttan muayenem sırasında söyledi durumu bana.muayene sırasnda anlaşılır bence varsa.

al benden de o kadar. 4 Temmuz BATti benim. 1 temmuzda 5 temmuzda ve bugun yaptigim testler tertemiz negatif. hic daha once gecikmemisti. Habire akintim var her seferinde hah simdi oldum diye tuvalete kosmaktan bi hal oldum. Senin daha once hic gecikmis miydi?

hayır canım daha önceleri gününde gelir hatta 1 2 gün erken geldigide oluyordu , sen nasıl oldun ben rgl oldum ama 3 gün ve koyu geldi ateşlenmem var bide midem acayip yanıyo dahili dr gttm bana gebelik olabilir dedi tkrr jinekologa gidp kan vercem canım

hayır canım daha önceleri gününde gelir hatta 1 2 gün erken geldigide oluyordu , sen nasıl oldun ben rgl oldum ama 3 gün ve koyu geldi ateşlenmem var bide midem acayip yanıyo dahili dr gttm bana gebelik olabilir dedi tkrr jinekologa gidp kan vercem canım
Üstüne görmedir belki de Cnm

kızlar yazıları okudum da eskiler adet düzeni bozulduysa gebelik yakın diyorlar.doğruda kzmda öyle oldum ablamda önce düzeni bozulmuştu 2 ay snra hamile kaldı.bayram hediyelerimiz olsunlar inşallah top yekün hamile kalalım :D

cnm ben iki üç ay evvel 1 gün adet gördüm sadece o da çok az ve çok koyuydu.heveslendm dr gttm doktorum o ay catlama olmadıgını söyledi.ama senn durumun benden farklı sen 3 gün normal görmşsn.test falan yaptn mı hiç su sıra?

kızlar yazıları okudum da eskiler adet düzeni bozulduysa gebelik yakın diyorlar.doğruda kzmda öyle oldum ablamda önce düzeni bozulmuştu 2 ay snra hamile kaldı.bayram hediyelerimiz olsunlar inşallah top yekün hamile kalalım :KK70:
Benim ikinci denemem daha :) hayırlısı inş Rabbim tüm isteyenlere fazla bekletmeden verir

İdrar yolu enfeksiyonu falan değilse üstüne görme olabilir bnce de. Yerleşme kanaması da adet tarihine yakın olabilirmiş. Bence kan testi gerekli canım

yaptırıcam canım en azından arafta kalmam korku dolu netagifi bi kez daha görürüm ama dr nin yanında aglarım bu defa kocama yazık :p

Benim ikinci denemem daha :) hayırlısı inş Rabbim tüm isteyenlere fazla bekletmeden verir
ben kzmdan snra istersem hmen olur diodum.9 aydr denioruz hatta 10. ayımızdayz olmadı.bakalm 3. günm adetm gecti inş bu ay tutmustur

cnm ben iki üç ay evvel 1 gün adet gördüm sadece o da çok az ve çok koyuydu.heveslendm dr gttm doktorum o ay catlama olmadıgını söyledi.ama senn durumun benden farklı sen 3 gün normal görmşsn.test falan yaptn mı hiç su sıra?

yapmadım 2 tllik testlere güvenmiyorum ben arkadaşım 4 aylık iken test yapıyodu yine cıkmıyodu birsey dalga geçiyoduk hatta :) kan testi sart oldu

yapmadım 2 tllik testlere güvenmiyorum ben arkadaşım 4 aylık iken test yapıyodu yine cıkmıyodu birsey dalga geçiyoduk hatta :) kan testi sart oldu
valla bnde en cok onlara guveniorum 5 tl lik kasetler yok mu :) produktor marka erken test yaptm dun çift çzgi verdi.ama dgerinde ckmadı dıe hala guvenmıorum

Back