• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

valla bnde en cok onlara guveniorum 5 tl lik kasetler yok mu :) produktor marka erken test yaptm dun çift çzgi verdi.ama dgerinde ckmadı dıe hala guvenmıorum

predictör güvenilir bi marka kullandım ben onu ilk gebeligimde ve dogru sonuç vermişti , inşallah sizin içinde dogru sonucu vermiştir :KK68: kadınlar klübü teyzeleri oluruz :) görmesekte dualarımız sizlerle olur

valla millet catır catır doguruyor biz mi bşeyleri yanlış yapıoruz acaba diye düşünmeye başladım :KK48::KK70::KK70::KK70:

predictör güvenilir bi marka kullandım ben onu ilk gebeligimde ve dogru sonuç vermişti , inşallah sizin içinde dogru sonucu vermiştir :KK68: kadınlar klübü teyzeleri oluruz :) görmesekte dualarımız sizlerle olur
beni bi kaç kez yanılttı adete yakn yapmştm silik çzgi vermşti ama gebe degldm.inşallah hepmz kuzucuklarımıza kavusuruz cnm

hayır canım daha önceleri gününde gelir hatta 1 2 gün erken geldigide oluyordu , sen nasıl oldun ben rgl oldum ama 3 gün ve koyu geldi ateşlenmem var bide midem acayip yanıyo dahili dr gttm bana gebelik olabilir dedi tkrr jinekologa gidp kan vercem canım
canim ben oyun disi kaldi :D ama adetim inanilmaz bir sekilde 9 gun gecikti adet oldum gecen pazar gunu ama o sismeden kurtuldum ya rahatladim. Doktora gidip kan vermistim ama hemoglobinim dusuk cikti kansizlik var onun ici bugun gidip gorusucem doktorla bir de 25 temmuzda ismail cepniden randevu aldim istanbula gelince ona gozukucem. Insallah senin guzel haberlerini aliriz. Haberdar edersin. haftaya tatile geliyoruz Turkiyeye kafayi dinlerim biraz :D

Kızlar benim kırmızı kartlar erken geldi bu ay saha dışıyım yani :) umarım sizlerden güzel haberler gelir :21:

Valla düzenliydi 28 ya da çok çook nadir 29 günde bir ama geçen ay 30. Günde oldum. Hiç olmamıştı böyle bi şey. Bu ay da eski düzenine uygun olacağını varsayarak 20 temmuz diyorum. Ben dra gittim ultrason muayenelerim temiz görünüyo tabii bu buz dağının görünen yüzü. Başka sorunlar var mı belirsiz şu an yeniyiz diye bakmaya gerek duymuyolar. 4-5 sene evvel hormon testi yaptırmıştım ben sorun yoktu o zaman. Sence şimdi bozulmuş olabilir mi? Eşim de kontrol edilmedi tabii henüz. Şu an ultrasonda benim açımdan sorun yok görünüyo ama dediğim gibi şu an net bilmiyoruz :)

yok kız bozulmamıstır..bozuk olsa adetlerın gelmez.ki.deneyın sız.erken daha doktora.

napıonuz hanmlar.bnde hala gelen gden yok 3. gün geckmem içim kpr kpr,artk çok ümitlym.salı gunune kdar beklemeye kararlym ama kan için.tam 30 gün oluo o zmn.23 gnde bır oluorm malum bakalm nolacak :D :anneadayı: inş benmledr bebişm

Kizlar gecikmemin 3. Gunu gelen gden yok.adet sancm flan yok ama az evvel lavaboda peceteye toz pembe akinti geldi az szce adet mi olcam.hic adet olacak gbi hissetmiorm ama ne bu :110::110::110:

Devamı geldi mi canım?
evet cnm.cok tuhaf adet oldum sancısı iki gün sürdü daha yenı geçti.kanamam da cok yogun oldu ped ustune pecete doladm o derece yanı.kısmet değilmiş bu ay demek ki.ilk kez gecikme yasadm 3 gün heveslenmiştim :110::KK1:

evet cnm.cok tuhaf adet oldum sancısı iki gün sürdü daha yenı geçti.kanamam da cok yogun oldu ped ustune pecete doladm o derece yanı.kısmet değilmiş bu ay demek ki.ilk kez gecikme yasadm 3 gün heveslenmiştim :110::KK1:
@_marla
M _Marla_Singer_ nerdesin kuzumm sana haberimm vart

Hayırlısı canım ya. Valla ben de bekliyorum ptesiyi. Bu ay tekrar deneme gözüktü :)

Back