Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Hanmlar adetm 23 gnde bir oluo.3 4 gun geri attigi oldu ama hic geckmedi.14 dnde olmam lzmdi olmadm iki gun gecti.adet olacak gbi hissetmiorm da kendimi.normal test yaptm kaset hayalet gbbı bı czgı.produktor marka yaptm erken gebelk testi onda çift çzgi var.dger testte nie ckmio ki ltfen bı yardmcı olun.kasıgm arada batıo amaa adet sancısı yok bel agrm yok.

Çift çizgi gördüysen kesinlikle hamilesin yarın ilk fırsatta kan testi yaptır bence :) ne şanslısın 23 günü saymak daha kolay benim ki 32 33 günde bir geliyor günler Geçmiyor valla :)

Canim adi ustunde erken gebelik testi eger onda cikmissa yuksek ihtimal hamilesin gec dollenme olduysa normal gebelikte cikmaz ama en garanti kan testi yarin git

Çift çizgi gördüysen kesinlikle hamilesin yarın ilk fırsatta kan testi yaptır bence :) ne şanslısın 23 günü saymak daha kolay benim ki 32 33 günde bir geliyor günler Geçmiyor valla :)
bnm 28 gnde brdi öne ata ata 23 de sabtlendi Allah gönlümüze göre versn inşallah bayram hediyesi olur

Canim adi ustunde erken gebelik testi eger onda cikmissa yuksek ihtimal hamilesin gec dollenme olduysa normal gebelikte cikmaz ama en garanti kan testi yarin git
ağzndan bal damlıyor kzm var bnm onda 9 gün geçmşti testte hemen vkmştı. çocuk planm yoktu o yuzden oyle adet hesaplaması flan da yapmıodum sürpriz olmuştu.çok heyecanlıyım bi yandanda kendimi sakinleştiriorum.steye grmeyi ble kesmştm kafaya takıorum die.şmdi gelde grme sorma

Kız hamilesin işteee daha nee. Kan testi yaptırmalısın hemeen :)

Meraba kızlarr.. bende bu ay 3 defa catlama ignesi vurdurdum. Ve bugun adetimin 17 günü. 1 haftadır ovulasyon testi yapiyorum hala pozitif. Ne kadar devam edeyorki bu yumurtlama süreci

Korkmaaa gecikmiş de zaten değil mi? Bence en azından için de rahatlar. Ben 7 gün kala erken gebelik testi yaptım. Tek çizgii çıktı bariz. Sonra dedim ki bayramda tatile gidicez doğum günüm falan rahat takılayım. 6 gün kala kan teti yaptırdım. 2.00 çıktı. Ama gördüğün gibi bu da tatmin etmedi hala bir şüpheler doğuyo herkeste. En mantıklısı gecikmeyi beklemek. Bi de o silik çizgi çift çizgi haybeye çıkmıyo bence. Ben hiç rastlamadım henüz :) kan testi zamanın gelmişşş. Beta yap bana diye bağırıyor adetaa

evet cnm ılk çocuk...subattan bu yana ıstıyorum cnm senın warmı bebegın???bnde pko war adet sorunum war
Yok canım bende de çocuk yok. 11 aylık evliyiz. 3 aydır denemeler olumsuz sonuçlandı. :) . Ama bat 20 temmuz. Ondan sonra 4. Denemeler. Valla zor bir süreç ya. Allah isteyen herkese tez zamanda versin dilerim

Meraba kızlarr.. bende bu ay 3 defa catlama ignesi vurdurdum. Ve bugun adetimin 17 günü. 1 haftadır ovulasyon testi yapiyorum hala pozitif. Ne kadar devam edeyorki bu yumurtlama süreci
Valla ovulasyon testi olayını hiç bilmiyorum ben. Bilen varsa öğretirse iyi olur. Yumurtanın ömrü 1 gün diye biliyorum ama. Süreç nasıl bilemedim

Yok canım bende de çocuk yok. 11 aylık evliyiz. 3 aydır denemeler olumsuz sonuçlandı. :) . Ama bat 20 temmuz. Ondan sonra 4. Denemeler. Valla zor bir süreç ya. Allah isteyen herkese tez zamanda versin dilerim

sen baya yenısın cnm..adetlerın nasıl duzenı?? amin canım

Cnm benimde beş gün kaldı erken gebelik testi yapsak evde çıkarmı sonuç dersin :) bayramdan önce öğrenseydim sonucu :)

Cnm benimde beş gün kaldı erken gebelik testi yapsak evde çıkarmı sonuç dersin :) bayramdan önce öğrenseydim sonucu :)
Sen istiyosan bence bayramın 1. Günü ya da 2. Günü yap ama yine de insan sonuç için tereddüt ediyo canım ya. Geç döllenme olabilir mi diyosun falan. Gecikme olmadan yeterince ikna olamıyoruz. Ben 7 de yaptım negatifti ama ben hamile değilim diye de olabilir tabii

sen baya yenısın cnm..adetlerın nasıl duzenı?? amin canım
Valla düzenliydi 28 ya da çok çook nadir 29 günde bir ama geçen ay 30. Günde oldum. Hiç olmamıştı böyle bi şey. Bu ay da eski düzenine uygun olacağını varsayarak 20 temmuz diyorum. Ben dra gittim ultrason muayenelerim temiz görünüyo tabii bu buz dağının görünen yüzü. Başka sorunlar var mı belirsiz şu an yeniyiz diye bakmaya gerek duymuyolar. 4-5 sene evvel hormon testi yaptırmıştım ben sorun yoktu o zaman. Sence şimdi bozulmuş olabilir mi? Eşim de kontrol edilmedi tabii henüz. Şu an ultrasonda benim açımdan sorun yok görünüyo ama dediğim gibi şu an net bilmiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…