Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Ooo panik atak mııı o? En sevdiğim. Benim sadık yarim. Ben 2 buçuk senedir anksiyete bozukluğuyla boğuşuyorum. Aslında sağlıklı sayılırım ama dünyadaki bütün insanlardan daha hasta hissediyorum kendimi. 2 sene ilaç kullandım bu sebeple. İyileştiğimi hissedip azalta azalta bıraktım ama nah iyileşmişim. Hala uyuyamıyorum. Hala çeşitli hastalık senaryoları. Bu çocuk meselesi de en çok bu sebeple canımı sıkıyo. Jinekolojik muayenede şimdilik bi sıkıntı yok ama kontrol edilmediği için tüplere kafayı takmış durumdayım. Çocuk da olmuyo kesin tüplerim tıkalı hsg çektirmem lazım falan tribindeyim şu sıra. Bu deneme sebebiyle uyku ilacı da içemiyorum. Sonuç olarak uykusuz bok gibi yaşıyorum. Tekrar ilaca başlamak gibi bi niyetim de yok açıkçası. Bu şekilde yaşamaya çalışıyorum. Panik bozukluk teşhisi konulduğunda en şiddetli dönemimdeydim. Acillerde yaşıyodum. Çarpıntı göğse öküz oturması uyuşmalar titremeler uyurken ölürsem dra gidemem endişesiyle uyuyamama vs şikayetlerim vardı. Gittiğim drlarda bi şey bulunamayınca En son psikiyatri acilde buldum kendimi o derece. Kabus dolu aylar geçirdim. Hala iyi değilim ama bi sıkıntı geldiğinde uyuyamasam da acile gitme ihtiyacı hissetmiyorum bu da anksiyete diye bertaraf etmeye gayret ediyorum. İlaç içmek de istemiyorum gerçekten hayat boyu ilaç kullanamam. Telkin de çok önemli ama uykusuzluğa bi çare bulsam keşkee. Hamilelik olursa daha kötü olmaktan da korkuyorum tabii. İlaç kullanamamak endişesi falan. Düşük yapma dış gebelik bunlar da diğer kaygılarım ama istiyorum yine de bakalım.

Evet ayni durumdayim cok iyi anliyorum. Adet olsyim da valla bu kadar zorlsmicam sansimi ya.

Ya benim gittiğim doktorlarda böyle sürekli aceleci bir halde tam net anlaşılır bile olmuyorlar çok sinir bozucu canım acaba yumurtlaman geçmi oluşuyor on gün neden Demiş bende anlamadım

@renur canım seninle aynı dönemdeyiz diye soruyorum. Göğüslerde hassasiyet başladı mı sertleşme ağrı gibi şeyler. Benim şimdiden başladı ya. Her ay olur bende bu ama erken sanki biraz ya da yine bebek yok bilemiyorum

İy
Ya benim gittiğim doktorlarda böyle sürekli aceleci bir halde tam net anlaşılır bile olmuyorlar çok sinir bozucu canım acaba yumurtlaman geçmi oluşuyor on gün neden Demiş bende anlamadım
iiyide her ay aninda olusan yumurtaya noldu yani :/ valla bugun sorular hazirlayip telde sorcam

Kiz en bastan soylesene panikatakli oldugunu,vallahi sanki memletimi soylemis gibi oldun:)) ve oylede anlattin..
Simdi bir panikatakliya soylenmemesi gerekenler vardir cok iyi bilirsin simdi tup dedin bitirdin beni bu konuya bi aciklik getirirmisin derhal :/
Uyuyamaman kalp carpintinla mi ilgili sadece suan?
Bendeki panik en agiriymis farkettigim kadariyla. Ben karanlik odadan cikamiyodum. Aydinlik beni geriyodu. Disariya ciktigim ise kalp carpintisi basliyodu.
Benim bi inancim da şu; simdi kokteki neden cok onemli. Bu alarmi verecek hangi stresi yasadi beyin? Ben bunu Bariş Muslu ile farkettim biraz ve acimin uetune gidip dusunup agladim sık sık.. Maskeli depresyonun beni hastalandirdigini farkettim. Aciyida dolayi ise kucucuk ettim cunku tutulacak yasi tuttum. Canimi sıkan herseyi insanlarla paylasmaya basladim. Yani artik baskilama,ice atma yok. Seffaflastikca yok oluyor bu hastalik.
Hee diceksin ki hic mi kalmadi. Simdi su var bu birazda evhamli kisiliklere ozel bi hastalik. Evhamim kaldi tabiki. Mesela simfi kuyruk sokumum agriyo ya, bagirsaklarda mi sorun var ditirum yoksa kuyruksokumum mu egrildi yoksa bambaska biseymi :))))( esime 2 senedir bu ozelligimi caktirmamistim, dun diyo ki sen cok evhamlisin hee. İcimden oooohoooooo dedim :))))((
Cocuk olunca konusuna iyi sartlanmaya calisiyorum. Beni koruyacak cocuk cunku hormonlarimi ve duygularimi bozacak ama bozarsa da panik ataktan degil evlattan oldu diyebilcem.yada bi skntim olursa panige bagli hanileyimde serim bahahsg saka bi yana Artarsa diye dusunmuyorum cunku bu bir sartlanmadir, Kopege zili her caldiginda yiyecek verirsen, son zili calmanda vermemis dahi olsan agzi sulanir.
Gelirse gorur gunu diyorum fln mesels :))) bir suru teknik

Olmayişimin 6. Gunu. Adet olmak cok onemliymis .. İlk defa sekiyor,cok iyi anladim. Olanlar uzulmeyin, olmsyi bekleyen var

Olmayişimin 6. Gunu. Adet olmak cok onemliymis .. İlk defa sekiyor,cok iyi anladim. Olanlar uzulmeyin, olmsyi bekleyen var

benimde gecen ay 10 gün gecikmisti canim cok zor gercekten.
yumurtam catlamadigi icin kist olusmus ama sonra cok sükür adet olunca kistde gitmisti.

Sen doktora gittinmi?

günaydın kızlaaaar nebersiniz dünden bu yana? ben halen hasta olmadım kafamda tilkiler dolaşıyo dün test yapmadım misafir telaşından bugün kan testine gidecektim ama gitmek gelmiyo içimden

hey o tek çizgilerinnn...... ya olalım ye görelim artık çiftleri olamadık gitti be yaaa

malesef geldi canim

cnm üzülme demekki bu ay nasip değilmiş öyle düşün, şimdi yepyeni bir deneme yepyeni bir ay var önünde kafanı boşalt ve hzuurlu ol
pozitrif düşün dengeli beslenmene devam et yapmıosan yürüyüs spor falan yap
kısacası kendini iyi hissedeceğin seyler yap ve bebegine en güzel şekilde hazırlanıp en iyi halinle bekle onu,allahım en uygun zamanda verecektir hepimize cnm....

bende dayanamadım bugun sabah 9 gibi kan verdim,11 de cıkar dediler cnm bekliyorum, nasip kısmet işi, bakalım, olursa cok sevinicem ama olmazsada kısmet deyip önümüzdeki aylara bakıcaz :)

İy

iiyide her ay aninda olusan yumurtaya noldu yani :/ valla bugun sorular hazirlayip telde sorcam
Çok güzelsiniz bu arada en çok siyah saç yakışmış size :)
Neyse konumuza dönecek olursak hangi doktora gidiyorsunuz doktor araştırması yapıyorum sanırım İstanbul'un en şanssız semtindeyim bu konuda

Anlayan birileri var demekki beni. Bi de dr anlasa esim anlasa... 10sene oluyordur. 2 kez hastanede yattim. Xanax veya diazem... baska ilac da alamiyorum. İlaclardan korkuyorum cunku. Telkin dedin ya... biri ya da bi dr sunu desin bana. Atak geldiginde soyle yap sunu dusun kalk su cumleleri yaz biyere...
Herseferinde ayri ilac veriolar. Hicbirini icemiorum ama. Gerci suan bi ilac olsa icicem ama hamileyim ( zaten hormonlar beni delirtti bi de ustune garip ataklar...
Yakinlarimi kaybetme korkusu...yalnizlik... ve turlu hastalik dusunceleri... simdi bi de dogum anindaki acilar eklendi bu hayallerin uzerine... nasi hayalse artik bunlar.... millet hayal kurarken gulumser ben atak geciririm. Millet hamileyim diye havalara ucar ben nasi dogurcam diye aglarim...

Ahh ahhh zaten söylicektim ama şimdiden burayı da yemiyim dedim ama baktım benim gibiler de var. Konuşmayı uygun buldum ben de panik ataklı görünce kardeş gibi hissediyorum onunla bir bağ gelişiyo aramda. Benim hissettiklerimi anlayabilecek biri (kalp) ben :)
Valla gece olunca bana bi haller oluyo. Dün gece bile inanılmaz bacağım ağrıyodu uyuyamadım. Sonra minoset içtim dayanılmaz olunca. Neyse o geçirdi ağrıları. Sonra yattım. Nefes darlığı gibi bi şey olmaya başladı. Uykuya dalma esnasında nefes almayı unutuyo gibi hissediyorum kendimi. Birden sıçrayarak kalkıyorum ölüyorum diye. Çarpıntı sonra başlıyo geçiyo. Onun dışında anksiyete bana reflüyü hediye etti. Şiddetli göğsüm sırtım yanıyo bilhassa gece yatınca. Kalp mi acaba lan diyorum uyuyamıyorum vesaire. Dediğin gbi her zaman evhamlı insandım ama peş peşe ani ölümler yaşadık. En sonuncusunda ben artık kendimi kontrol edemedim. Ölücem ölüyorum diye düşünmeye başladım. Ben hiçbir derdimi içimde tutamam anksiyeteden sonra. Çatlıyorum resmen. Uykusuzluk da bitiriyo beni. Ağlayan, yatan ama uyuyamayan bi insan haline geliyorum adete kadar. Adet olunca da uyku ilacı gömüyorum, 1 hafta rahat.
Tüp meselesine gelince de şimdi bize sadece ultrasonografi ile baktılar daha yeni diye. Ama bu şekilde bizim tüplerimizin durumunu göremiyolar. Tüpler tıkalıysa HSG ile ya da laparoskopi ile belli olan bi şey ve henüz bana yapılmadı. Gerek duyulmadı. Bense de şu an kesin tüpler tıkalı ve ondan olmuyo çocuk diye yemeye başladım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…