Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) gün sayiyorum canim, yarin hastalanmam gerekiyor bende insallah hastalanmam diye dua ediyorum :) bakalim artik
Bu durum en çok kocişlerin işine yaradı hergün bugün Çiçekli gün diye yatağa geliyor hergün ovulasyon günü ona kalsa
çicekli gün telefona indirdiğin takvımden degil mii ahh bu kocalarrhahaahah :) çicekli günmü ?? ay haklısın valla cok güldüm okuyunca
haklısın gerçektende biz stresini onlar keyfini :)
al benden de o kadar. 4 Temmuz BATti benim. 1 temmuzda 5 temmuzda ve bugun yaptigim testler tertemiz negatif. hic daha once gecikmemisti. Habire akintim var her seferinde hah simdi oldum diye tuvalete kosmaktan bi hal oldum. Senin daha once hic gecikmis miydi?kuzum benim hamilelik yok ise rgl olmak en iyisi kaldıkça şüpheler skntlar başlıyo en azından hamişlik yoksa kabulleniyoruz böyle olunca skntmı var yoksa geç döllenmemi bilmiyoruz yardmcı oldugun için teşekkür ederim :)
Doktora gittim, anam o ne aletti be oyle omrumden 5 yil gitti be. Hersey normal dedi,gecikme olabilir bak yumurtan burda dedi. Ama dedim benim kuyruk sokumum cok agriyo. Olsbilir dedi sivi biriktigi icin agritir. 1 hafta 10 gun icinde regl ni bekliyoruz dedi. Adam ameliyattanda yeni cikmisti hararetliydi. Smear testi yapti adetinden sonra 10 gun saycan dedide daha benim ne zaman adet olacagim belli degil bisey anlamadim beee... İlacta vermedi bide yani iyi bi doktor bu ... Bilemedim napcam ....cicida canim doktora gittin mi ne dedi durumuna benim sabahki test negatifti. Artik pazartesi ben de randevu alicam doktor icin.
sendemi olsmiyosun bnmde 4 temmuz batimdi ..al benden de o kadar. 4 Temmuz BATti benim. 1 temmuzda 5 temmuzda ve bugun yaptigim testler tertemiz negatif. hic daha once gecikmemisti. Habire akintim var her seferinde hah simdi oldum diye tuvalete kosmaktan bi hal oldum. Senin daha once hic gecikmis miydi?
offf ya salak midir nedir doktorda. Yani yumurtan orda da neden cikmamis bu ay o zaman. Ay evet olamadim gitti testlerde negatif. 1 temmuzda erken gebelik testi yapmistim, 4 temmuz ve bugun ucuz olanlardan yaptim ama hala yok. Ve ilk defa gecikti adetim. akintin var mi senin? Ben de akinti oluyor habire tuvalete cikiyorum bu sefer oldum diye, siskinlik var ama o folik asitten olabilirmis. ara ara kasiklarda baski ve sanci oluyor ama dayanilmaz degil.Aaa
sendemi olsmiyosun bnmde 4 temmuz batimdi ..
Yaa bence bir erkek gebelik gibi bir olguyu kaldıramaz aslaa onlar önce griple başetsinler sanırsın ölüyorlar ya bizde adet Sancısı olamama krizi derken naz yapmış oluyoruz hiç ciddiye alınmıyoruz inş senin sonuç yükselir canım ama bana doktor 5 in altı negatif dedi o ara araştırdım bu değerle iki hafta sonra gebe olduğunu öğrenenler de vardı yinede benim deger boş çıktı
offf ya salak midir nedir doktorda. Yani yumurtan orda da neden cikmamis bu ay o zaman. Ay evet olamadim gitti testlerde negatif. 1 temmuzda erken gebelik testi yapmistim, 4 temmuz ve bugun ucuz olanlardan yaptim ama hala yok. Ve ilk defa gecikti adetim. akintin var mi senin? Ben de akinti oluyor habire tuvalete cikiyorum bu sefer oldum diye, siskinlik var ama o folik asitten olabilirmis. ara ara kasiklarda baski ve sanci oluyor ama dayanilmaz degil.
oooo panikatak eski dostumdur az acillere gitmedim gece yarilari ,sabaha karsilari..Nası bi duygudur o ya. Bebek istemek... Tüp bebek yaptık Sperm sorunu nedeniyle. İstediğimden değil yaşım geçiyorr diye. İlk denemede tutmaz denilen tuttu çok şükür. Ama sevinemedim hala. Panik atak korku bulantı sıkıntı dayanılmaz. Sürekli doğum senaryoları. Dünyada ilk ben doğuracak sanki. Daha annelik içgüdüsel ne bilmiyorum. Allahım nolur ver bana da bu aşkı. Isteyen herkese nasip etsin rabbim
tin 4 temmuzmus tmm hatlar karisti. Seninde 4 gun gecmis. Kacinci denemen nyv?offf ya salak midir nedir doktorda. Yani yumurtan orda da neden cikmamis bu ay o zaman. Ay evet olamadim gitti testlerde negatif. 1 temmuzda erken gebelik testi yapmistim, 4 temmuz ve bugun ucuz olanlardan yaptim ama hala yok. Ve ilk defa gecikti adetim. akintin var mi senin? Ben de akinti oluyor habire tuvalete cikiyorum bu sefer oldum diye, siskinlik var ama o folik asitten olabilirmis. ara ara kasiklarda baski ve sanci oluyor ama dayanilmaz degil.
nmde asiri pskolojim bozuluyo ya deli gibi oluyorum mizmiz aglamalar isyanlar 18 yas ergeni tripleri :)zaten umutlanıyorum birde böyle çıkınca iyice umutlanıyorum hadi inşallah hepimiz hamile kalalım benim ilk deneme olur mu bilmem ama umut fakirin ekmegi işte senin duygusal durumların nasıl canım ben psikolojik mi bilmiyorum ama dokunsalar ağlıcam dün kocaya bana sofra hazırlamadı diye başladım ağlamaya adam şok oldu
Nuraycim ben panikatagi yaklasik 6 sene yasadim universitede basladi 2005-2011 surekli agir sekilde yasadim. Annemle babam ayrilmisti ve iflas etmistik.İlaç vermiyor ısrarla. Psikolog da yok burda geçmiyor işte. Biri boğaziçi sıkıyor. Nefesim yetersiz hissediyorum. Mideme vuruyor. Göğsümde fil oturuyor. Nasi sevinirim şimdi hamilelik diye (
bizim 3. denemeydi 32 yasindayim ilk cocuk icin deniyoruz hayirlisiyla ama su belirsizlik kotu. Yani daha once adet oldugumda uzuliuyodum ama hep diyodum ya en azindan adetim duzenli diye. Simdi negatif ama adet yok...Ba
tin 4 temmuzmus tmm hatlar karisti. Seninde 4 gun gecmis. Kacinci denemen nyv?
Valla cnm ilk defA Duyuyorum bunu da mi duyacaktim diyorumArkadaslar merhaba. Hamile kalmak isteyen bir adayin yapmasi gereken testler var midir?
Bir kac aydir deniyoruz. Sorunu bulmaya calisirken kendi cabalarimla TSH testinin onemli oldugunu okuyup, yaptirdim ve bir hastaligim oldugunu ogrendim. Bu durumda hamile kalsam bile dusukle sonuclanacak ya da bebekte dusuk IQ sorunu olacakmis. Simdi de iyiki hamile kalamamisim diyorum.
Sizlerin tecrubelerinden yararlanabilir miyim gebelikten once hangi testler yaptirilmali?
Evet ayni durumdayim cok iyi anliyorum. Adet olsyim da valla bu kadar zorlsmicam sansimi ya.bizim 3. denemeydi 32 yasindayim ilk cocuk icin deniyoruz hayirlisiyla ama su belirsizlik kotu. Yani daha once adet oldugumda uzuliuyodum ama hep diyodum ya en azindan adetim duzenli diye. Simdi negatif ama adet yok...
ben zaten hamileligi gectim neden olmuyorumdayim o yuzden cok iyi anliyorum seniEvet ayni durumdayim cok iyi anliyorum. Adet olsyim da valla bu kadar zorlsmicam sansimi ya.