- 23 Mart 2015
- 968
- 927
- 23
- 37
valla ne tatlı anneler olacağız hepimiz. Gün gün yazarız artık , gelenlere yardımcı oluruz anlatırızInşallah hepimiz cikariz ya ne guzel olurrr ♡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ne tatlı anneler olacağız hepimiz. Gün gün yazarız artık , gelenlere yardımcı oluruz anlatırızInşallah hepimiz cikariz ya ne guzel olurrr ♡
Aynen kuzumm hepimiz için dua ediyorumvalla ne tatlı anneler olacağız hepimiz. Gün gün yazarız artık , gelenlere yardımcı oluruz anlatırız
Cok sagol canim benim. Valla hep bi sekilde kendimi avutuyorum. Hayirlisi bakalim. 17 haziran 27 haziran arasi kampa giriyorumhayırlısı olsun canım onun bir vakti var işte bir daha ki ay için hepimize dua edeceğim
Hadi insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz insallah Haziran da acilisi sen yaparsin arkandan biz geliriz.Benim yarin asilamam yapilicak BAT 25 haziran bakalim inşallah bu sefer guzel haber alirim canim sende inşallah hamilesindir :)
Hadi insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz insallah Haziran da acilisi sen yaparsin arkandan biz geliriz.
selam kızlar. ben de başladım bu ay itibarıyle. doktorum adetin 12. ve 18. günleri arası 36 saat arayla ilişki olmalı dedi. hayırlısı bakalım.
Ben kendimi bu ay için eliyorum kızlar bakalım aranızdan kim olcakPembepanterr O ordulu gelin kiraz_cicegi Fatos3458 nyv @embie ve ben
Haziran ayı annesi bakalım içimizden kim çıkacak heyecanla bekliyorum
Canım kan testin negatif çıkmış olsa zaten çıkardı ama yinede bekle bakalım geç döllenme olmuş olabilir, özel hastanenin acilinde ücretli yapıyolar ama devlet hastanesini bilmiyorum sağlık ocağında yaptırabilirsinArkadaşlar ben bişey sormak istiyorum yumurtlama tarihinden 1 gün önce ilişkiye girdim 10 gün sonra da kan testi yaptırdım 1.20 çıktı negatif yani adetime 2 gün kala tekrar ilişkiye girdik çocuk olmaz diye düşünüyordum ama adetim şu An 1 gün gecikti normalde hiç gecikmez idrar testinde negatif çıkıyo acaba hamile olabilir miyim meraktan çatlamak üzereyim acilde kan testi yapıyorlar mı ki gitsem yaptırsam :)
Canım senden bu ay çok çok fazla umutluyum hadi inşallah olucak bence benimde yumurtlama zamanım bugün yarın ama bendede hiç belirti yok acaba ovülasyon testimi kullansak yaCanlarim nasilsiniz bnm bu ay 27haziran bat calismalar gun asiri durumlari guzel gidiyor simdilik ama bnm takvima gore dun yumrtlama baslangicim galiba bu ay yumutlama olmadi bende cunku hic hassasiyetlik bir durumum yok ne goguslerde nede karnimda ;(sizce yumurtlamama gibi durum varmi
Bizim durumumuz biraz benziyor.Ben kan testi yaptırmadım idrar negatif çıktı adeti bekliyorum şuan.Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum yumurtlama tarihinden 1 gün önce ilişkiye girdim 10 gün sonra da kan testi yaptırdım 1.20 çıktı negatif yani adetime 2 gün kala tekrar ilişkiye girdik çocuk olmaz diye düşünüyordum ama adetim şu An 1 gün gecikti normalde hiç gecikmez idrar testinde negatif çıkıyo acaba hamile olabilir miyim meraktan çatlamak üzereyim acilde kan testi yapıyorlar mı ki gitsem yaptırsam :)
Bende dayanamadım az önce özelde kan verdim :) bi saat sonra alıcam sonucu inş.. Hayırlısı olurBizim durumumuz biraz benziyor.Ben kan testi yaptırmadım idrar negatif çıktı adeti bekliyorum şuan.
Canimcigimmm insallhh umudunu seveyim seninn insallhh canimm allhimm sana bana bu umutla bekleyen herkese bebis nasip eylesin.. bnde ovu testini dusundum ama oda kafamizi karustiracak diye hic isine girmek isdemiyorum acikcasi canikoo birde gun asiri olunca gerek gormuyorumm allhim hakkimizda hayirlisini versin nasilsinnn bebisim batin ne zaman aynimiyiz gun olarak haziran27Canım senden bu ay çok çok fazla umutluyum hadi inşallah olucak bence benimde yumurtlama zamanım bugün yarın ama bendede hiç belirti yok acaba ovülasyon testimi kullansak ya
Hoşbuldum canım. Perşembe günü kan tahlili yapıcam ben de. 2 günüm kaldı. Hakkımızda hayırlısı olsun.hoşgeldin aramıza canımm
sonuc nedir geldimi kan sonucuBende dayanamadım az önce özelde kan verdim :) bi saat sonra alıcam sonucu inş.. Hayırlısı olur
hayirlisi canim..olucaksa olur olmasa de yapilcak bir sey yok..rabim saglik versin..saglik oldumu ilaki olur bir gun.. sende umutu kaybetme hic beli olmaz unmadin an de olcak goreceksin..biz uzaktayiz gunler denk gelmiyor..sizin isiniz daha kolay herseyi nasipBen kendimi bu ay için eliyorum kızlar bakalım aranızdan kim olcak
hos geldin aramiza..hayirlisi ins guzel haberler alirsinHoşbuldum canım. Perşembe günü kan tahlili yapıcam ben de. 2 günüm kaldı. Hakkımızda hayırlısı olsun.