- 16 Ocak 2013
- 747
- 894
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bnm allhim razi olaun sizden bn eltime inan ki birsey demedim sadece o bebegi emzirirken bnde hazir uyanmisken seveyim de ole eve gideyim dedim o yani oda bna sen gidince sanki ac birakacagim ya dedi bnmde zoruma gitti yoksa bnm bebis isdiyorum da hassasim diye degil agrima zoruma gitti neyse hayirlisi bn esimi dinleyip uzak duracagim ... insallhhh bebis sahibide oluriz bn buharli maydonozu deneyim diyorum ne dersin sen biliyormusun
Evet canim tek artimiz eslerimiz bnmde esim cok soyledi zamanindada bn hata yaptim ama bundan sonra ne yaparlarsa yapsinlar takmamyi bnde ogrenecwgim insallhhöyle bir eltide bende var ben gidiş gelişi kestim onunla slm slm bukadar dedikoducunun tekıdır ağzı bozuk ve ahlaksız benim tek artım kocam onun eşinin abisi aferdersin bi tarafıma katmıyorum benim oğlumla onun oğlunun arası 4 ay şimdi ogene hamıle ve bende inan demıyorum ona hasetınden catlar cunkü duyarsa Z zulamm
Ayni duru. Bendede var canimbya ben tasinacagim yakinda ayni yerlerde oturuyoruz yakiniz birbirimize ama cumartesi ev bakmaya cikicaz herkesden uzak birazda esimin isine yakin oturalim diyoruz bakalim hayirlisisenin eksin herseyıne koşmussun hem eşinde istemıyomuş bak gitme zorlanmı n kadar kçarsan okadar kovalanırsın canm ben oğluma bişe alım onda görsün hemn aynından alır bu kadar kıskançtır kocasını habire bana karsı doldurur aamcası yığenını sevmiyo onun yuzunden ya bazen güler oğlumun yuzune bazen oğlum amca amca diye bağırır tarafına bakmaz bnde zamnında çok koştum tasındı küçüçük evladımla evini temizlemeye gittim süreklı gidip gelıodum baktım arkamdan atıp tutuyo şimdi görmüyorum bile onu sende öyle yap o senı arasın sana ihtıyacım var diye sen gtme
Aynen canim aynenkuma kumayla geçinir elti eltiyle geçinemeeeeeez![]()
Ya bn onu anlamaya calisiyorum da ne alalka bn sadece bebegi biraz seveyim de evw geceyim sen emzirirkwn hazir uyanikken demwk isdedim oda bunun bal gibi farkinda canim. Bnm tek yapmam gereken sey uzak durmamm bn daha 9aylik evliyim 6.deneme miz oyuzden bunu kendi durumumada baglamadim aklima bile gelmedi canikom sadecw lafi agir geldi bn onu demwk isdemisdim
mm sitem sana degil ona yaptim bn o yuzden ne alaka diye ama kusme hemn canimcigimYahu ben kötü bişiymi dedim ki,sitemli yazıyorsun bana.Tamam ya bi daha yorum yok sana![]()
Gel öpüşek o zamanAhh cani
mm sitem sana degil ona yaptim bn o yuzden ne alaka diye ama kusme hemn canimcigim
Olurr tatlimmm bnm canimsin sen kirilma bn ona kizdimGel öpüşek o zaman![]()
selam canım bende soğan kürü ile ilgili güzel duyumlar sık alıyorum bu sıralar bilemedim ki .benim 3. ay denememdi senin ?Canlarim nasilsiniz ben sůt buharini denemek isdiyorum ama nasil bilmiyorum birde hastaligin kacinci gunu baslaniliyor bu olaya tek bildigim sute maydonoz dograyip buhara durmak ama hastaligin 5gunumu baslaniyor 3gun boyunca yumurtaliklaeim yemiz allha sukur ama tuplerim nasil bilmiyorum bn dogal yontem kullanmak isdiyorum esime soylemeden![]()
Marka çok farkediyor mu bu testlerde canımyumurtlama testleri var canım nette satılıyor 50 lisi 30 tl falan ondan alabilirsin madem adetin düzensiz hergün yaparsın testi çift çizgi çıktığı gün yumurtlama oluyordu sanırım
Selam canim allgim gonlune gore versin daha 3.denemense yapma tek yapman gerek gun asiri ve kalkma yat dineln dusunu sabaha birak birde esine findik fistik felanyedir bnm 6.denmm canim rabbim daha cok yipratmadan kavusursun yavruna insallh rabbim herkesin gonlune gore versinselam canım bende soğan kürü ile ilgili güzel duyumlar sık alıyorum bu sıralar bilemedim ki .benim 3. ay denememdi senin ?
tamam cnım birazdaha sabredelim o halde :) Rabbim en doğru zamanda kucağımız bebişlerimizi versin inşallah ek bir dua inşallah aynı anda hamile kalırızz :)Selam canim allgim gonlune gore versin daha 3.denemense yapma tek yapman gerek gun asiri ve kalkma yat dineln dusunu sabaha birak birde esine findik fistik felanyedir bnm 6.denmm canim rabbim daha cok yipratmadan kavusursun yavruna insallh rabbim herkesin gonlune gore versin![]()
sadem ben senin hamileliğini kaçırdım yaaa,, şimdi en başa dönüp hepsini okucam :)senin eksin herseyıne koşmussun hem eşinde istemıyomuş bak gitme zorlanmı n kadar kçarsan okadar kovalanırsın canm ben oğluma bişe alım onda görsün hemn aynından alır bu kadar kıskançtır kocasını habire bana karsı doldurur aamcası yığenını sevmiyo onun yuzunden ya bazen güler oğlumun yuzune bazen oğlum amca amca diye bağırır tarafına bakmaz bnde zamnında çok koştum tasındı küçüçük evladımla evini temizlemeye gittim süreklı gidip gelıodum baktım arkamdan atıp tutuyo şimdi görmüyorum bile onu sende öyle yap o senı arasın sana ihtıyacım var diye sen gtme