• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

İnşaallah eşlerimiz haklı çıkar. :) Tamam söylerim. Ama önce eşime yani cumartesi haber ederim İnşaallah. hayırlısıyla. Sizdende güzel haberler gelir İnşaallah. sizde habersiz bırakmayın.
İnşallahhh canım :KK66: sonuçları yazıcam, inşallah hayal kırıklığı yaşamayız canım

Son düzenleme:
gunaydin kizlar..hadi neyaptiniz bakim haberler nasil..bende pazartesi aksam nasipse ucacam turkiye...ama halla adet ypk ortada 4 gundur agrim var ama yok sinir oldum ya..hic sansim yok yaa :KK51::KK61::mad:

Canım var evet :KK66: gögüslerim çok agrıyo, sık idrara çıkıyorum, ara ara karın agrısı gibi bi agrı oluyo , bulantı hissi var midene dokunduğunda hani bi tuhaf olursunya öyle, halsizlik :KK70: ay bu kadar şeyden sonra kanda da negatif çıkarsa mosmor olurum heralde :KK70:
hayırlısı olsunn hakkında canımm bnm allahım gonlune gore versınn

Kızlarrr hala bekliyorum sinir oldum daha çıkmamış cihazda problem varmış neyse az kaldı birazdan inşallah çıkar beklediğime değer umarım öpüyorum hepinizi :KK200::KK68::KK60:

Evde bende yapmıştım negatifti bakalım kanda ne çıkıcak ayy cihazın bozulmasıda beni buldu ya güya özelde yaptırdım :KK43:
ahh canımsınn dıkma canını bekle bakalımm ya nasıpp hayırlısı bnmm testımm bebetime canım ya esımm bılmeden bunu almıs buda pek kalıtesızz hıc hasta olacak gıbı dururumummda yokk ama hayırlısı;(

Back