canım 27 yaş çok buyuk bır yas degilki ben 32 yasındayım ..İnşllh hepimizin olur en uzun evli olan benim bide yaş olarakta büyüğüm 27 ye gircem
Senin varmi bébegin pervincanım 27 yaş çok buyuk bır yas degilki ben 32 yasındayım ..
Hosbulduk arzu 3 yillik evliyim yukarda kaldi paylasimlarim Biz 7 ay korunduk sadece sonrasında heray hayal kırıklığına ugrayınca kontrollerıim başladı hep enfeksiyon için antibiyotik kullandım bende eşimde sonra 2 defa klomen ve iğne en sonunda HSG çektirdim ve dedim keşke ilk başta çektirseydim doğuştan gelen rahim anormalliği gebe kalmaya engel ve sol tüp tıkalı inşallah Ekim'in 16 sında ameliyat olcam rahmimdeki perdeyı kaldıracak ve Allah'ın izniyle tüpler im temizlencek şimdi iple çekiyorum ameliyat gününüZahide hoşgeldin kaç yillk evlsin
Maalesef canimSenin varmi bébegin pervin
HayırlısıMaalesef canim
yumurtalama tarihini hesapliyosunuz dimibende 1 bucuk yıllık evliyim düşünsemde olmuyo düşünmesemdeesksine nazaran daha az üzülyrm ama .. cnkü artk cok dsnmyrm ama ay sonu gelnce illaki stres yapyo insan pko da var anlayacagnz derdm büyükama rabbm daha büyük .. sabır ve tevekkül tek ilacımız bu
Adetleri düzenli olan bayanlarda yumurtlama adet kanaması başlamadan yaklaşık 14 gün önce gerçekleşir, yumurtlama gününü tespit etmenin en pratik yolu budur. Bu hesapla adet dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama adetin 14. günü olur, adet kanamasının başladığı ilk günden sayarak 14. güne denk gelir yaklaşık. Bu günden 2-3 gün önce başlayarak 1 hafta boyunda 2-3 günde bir cinsel ilişkide bulunmak hamile kalma şansını arttıracaktır. (Yani adet başlamadan 17-18 gün önce başlayarak 1 hafta boyunca 2-3 günde bir ilişkiye girmek gerekir) buyrunnnn kizlarrrr :) bakin ben hesaplmamistim korunmayi biraktigimda yumurtlama zamanima denk gelms hemen kalmistm insallah darisi basinizaBen doğru hesapladigimi düşünmüyorum hhoşgeldiniz bu arada yani tutmadigina gore demekki olmamis
yeşilperi düzensiz olanlar ne yapacak ben meşale hiç günü gününe olammaAdetleri düzenli olan bayanlarda yumurtlama adet kanaması başlamadan yaklaşık 14 gün önce gerçekleşir, yumurtlama gününü tespit etmenin en pratik yolu budur. Bu hesapla adet dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama adetin 14. günü olur, adet kanamasının başladığı ilk günden sayarak 14. güne denk gelir yaklaşık. Bu günden 2-3 gün önce başlayarak 1 hafta boyunda 2-3 günde bir cinsel ilişkide bulunmak hamile kalma şansını arttıracaktır. (Yani adet başlamadan 17-18 gün önce başlayarak 1 hafta boyunca 2-3 günde bir ilişkiye girmek gerekir) buyrunnnn kizlarrrr :) bakin ben hesaplmamistim korunmayi biraktigimda yumurtlama zamanima denk gelms hemen kalmistm insallah darisi basiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?