nerden alıyoruz onu canımkizlarrrr ovulasyon testi alsaniza o zamani anlar degerlendirirsiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden alıyoruz onu canımkizlarrrr ovulasyon testi alsaniza o zamani anlar degerlendirirsiniz ?
ben kullanmadim canim ama eczanede vardir diye tahmin ediyorum.. adetin duzenlimi yada gun atiyorsa ona gore 14 gun oncesine git o gunlerde istersen testi al dene yada yazdim sizlere hesaplayin o haftayi degerlendirin derimmmnerden alıyoruz onu canım
hanımlar merhaba hamıle kalmk ıcın cok stres yapıyorum sıtedede yenıyım nasıl yenebılrım stresımı
o kar zor bir durumki anlatamam hergün bununla uyanıyorum sabah kalktığım zaman eşime bakıp bakıp ağlıyorum oda cok istiyor ama her ay hüsraan sonuç sıfırmerhaba canım
ben de senin gibi stres sıkıntı ağla sinir krizleri geçir derken bu şekilde tam 8 ay geçirdim birinden hamileyim haberi aldıkça ağlamaktan gözlerim şişiyordu yolda hamile ya da bebek arabalı birini görünce gözümü kapatıyordum resmen öyle psikolojim bozulmuştu.. en son hiç beklenmedik bi zamanda eltim hamile kaldı öğrendiğim gün evde nasıl bir sinir krizi geçirip ağladım hatırladıkça o halim o ağlayışım içimi sızlatıyor.. o son ağlayışım oldu kendime acıdım ben bu kadar üzülmeyi hakedecek bir şey yapmadım rabbimin beni sevdiğine bebeğimi bana nasip edeceğine de inanıyorum niye bu kadar üzülüyorum olacak olmazsa da yapacak bir şey yok deyip üzülüp ağlamaktan yorulduğumu farkettim ve herşeyi oluruna bırakıp üzülmekten vazgeçtikten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ve hatta adetim on gün geçmiş olmasına rağmen merak edip de test yapmamıştım..
kim nasıl bu stresi içinden beyninden atar bilemiyorum ama benim hikayem aynen böyle oldu kendime acıdım ve üzüldüğüme üzüldüğüm anda kafamda bitirdim illaki hamile kalmalıyım düşüncesini ve sonrasında Rabbim nasip etti inşallah tamamına erer sağlıkla sıhhatle..
Rabbim isteyen dileyen ellerini evlat diye semaya çeviren bütün kardeşlerimin duasını karşılıksız bırakmasın sağlık sıhhatle hayırlısını versin inşallah.. dularım bebek isteyen kardeşlerimle..
o kar zor bir durumki anlatamam hergün bununla uyanıyorum sabah kalktığım zaman eşime bakıp bakıp ağlıyorum oda cok istiyor ama her ay hüsraan sonuç sıfır
benmki düzensiz cnm ne zaman yumurtlyrm hic bilmyrmyumurtalama tarihini hesapliyosunuz dimi
niye her ay kacinda oluyosun mesela benim de duzensiz ama hesaplama 5 er gun atiyo ona gore hesapla... yada o donemde ovulasyon testi al.benmki düzensiz cnm ne zaman yumurtlyrm hic bilmyrm![]()
![]()
yok cnm yaniye her ay kacinda oluyosun mesela benim de duzensiz ama hesaplama 5 er gun atiyo ona gore hesapla... yada o donemde ovulasyon testi al.
çok doğru söyledin canım tabiki istemezcanım benim benim sana bunu söylemem seni ne derece rahatlatır bilemiyorum ama cidden kendine ve eşine bunu yapmak sana hiçbir artı sağlamaz sadece yıpranırsın söylemesi kolay biliyorum ama evlilik yalnızca çocuktan ibaret değil sevdin aşık oldun evlendin bunun tadını çıkar Rabbim nasip ettiyse de olur tıp ne kadar ileri sorunlara çare buluyor elbet olacak sıkma canını ve kendini üzmekten vazgeç acı kendine unutma ki bebeğin rahat bir ortam varken stresli bir ortama gelmek istemez.
Evet cnm ben vaktim oldukça okuyorumaranızda Meryem suresini duyan varmı ?
evet biraz uzun.ben 41 gün okuyım diye başlamıştım devam edemedim yani 41 gün ard arda okumak gerekiyo sanırım.ben onu yapamadığım için yarıda bıraktımçok uzun bir sure hepsimi okunuyor bırde 41 gün okunuyomuş
hanımlar merhaba hamıle kalmk ıcın cok stres yapıyorum sıtedede yenıyım nasıl yenebılrım stresımı
Burda tedaviler yani bebek için tedavi iğneler, hap ,ultrason,bebek olması için görülen tüm tedaviler devlet tarafından karşılanıyor tüp bebekte 5 kereye kadar karşılo diye biliyorum hiç yaptırmadımdaZahide hanim. Geçmiş olsun bu arada yabancıuülkelerde bu kadim doğum tedavileri ayni Türkiye deki gibimi
Bende çalışıyorum ama işim rahat ve tek başina çalışınca kafam hep orda yine tabi çalışmasam daha kötüde ameliyat günümü bekliyorum koca 3 sene geçitide şu 20 gün geçmiyorBende o düşünceyi kafamdan atamıyorum.çalıştığım halde kafam bi türlü dağılmıyo.bi de hep üst üste hamile insanlar görüyorum,hamile haberleri alıyorum