• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamıle kalma dusuncesını aklınızdan nasıl cıkartıyosunuz

Canim merhaba hoşgeldin sen ne kadarlik evlisin kaçyasindadin ne kkadardır bebis isyiyosun kendini yanitirmisin biraz emin ol bende senin gibi bunalimdayim

hanımlar merhaba hamıle kalmk ıcın cok stres yapıyorum sıtedede yenıyım nasıl yenebılrım stresımı

hamile kalma düşüncesini aklımdan hiç çıkarmadan 10ay boyunca beynimi kemirerek İNADINA KAFAYA TAKA TAKA GEBE KALDIM
aklımdan çıkarmazsam olmaz diye düşünme
olur olur bal gibi olur..

:) gulbesseker çok guldurdunuz beni ha ha ayy inşallahya bal damliyor agzinizda:KK43::KK73:

Canim merhaba hoşgeldin sen ne kadarlik evlisin kaçyasindadin ne kkadardır bebis isyiyosun kendini yanitirmisin biraz emin ol bende senin gibi bunalimdayim
5 aylık evliyim canım daha çok erken belkide ama işte kendinden sonra evlenip hamile kalanları görünce kendimi hırpalıyorum

Canim bende 1 yilik evliyim 4 aydir korunnuyoruz bende kendini yiyom çok korkuyom facede bazi sayfalara uyeyim senekrce ilmayanlari duyunca diyorum ki ya bende boyle olursam kafamdan herşey geciyo Rabbim oonlara da bizede verir insalah

Canim bende 1 yilik evliyim 4 aydir korunnuyoruz bende kendini yiyom çok korkuyom facede bazi sayfalara uyeyim senekrce ilmayanlari duyunca diyorum ki ya bende boyle olursam kafamdan herşey geciyo Rabbim oonlara da bizede verir insalah
inşallah canım hep dua ediyorum zaten ama hayatımda bir salak insan yüzünden iyice stres yapıyorum olmasını istemiyor ve bunun için dua ettgını bile dusunuyorum

Allah allah niye istemiyomus olmasini allah silah etsin sebep ne yani

Eda ayyniyiz benimde kaynanam istemiyo benbakamam bana vgüvenme diyo benimde ailem uzakta annem bakar ama uzaktalar ben istanbuldayum kim bakacak nasik olacak bilmiyorum ise de gidiyorum

Eda ayyniyiz benimde kaynanam istemiyo benbakamam bana vgüvenme diyo benimde ailem uzakta annem bakar ama uzaktalar ben istanbuldayum kim bakacak nasik olacak bilmiyorum ise de gidiyorum
vala arzucum ben artık allaha havale ediyrum eşimii ne yapıp edip kendilerine çekiyolr benim baştan beri daha nişanlıyken böyleydi şimdi ise olmadıkça mutlu oluyolar kendilerinden başa kimsey görmemi istemiyolar

Canim çok memnun oldum inan bende hickimseye derdimi anlatamiyorum kimsem de yok zaten yasin kaç ben 23

Slm bayanlar hamile bayanlar anne adayları lohusa terlik ve taç takim uygun fiyata sizlerle instagramdan ALARA_TASARİM sen bana uladabilirsiniz

Back