Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbime asla isyen etmiyorum ama içimdeki sızı cok farklı bıçak gibi saplanıyor gidiyormusun doktora arzucum nediyolar sanaTsrm hanim şuan anne adayi bike diliz tesekkur ederiz![]()
iltihap bended var ben fitil kullanrak biraz faydasını gördüm gerçekten aynı bende her ay o kadar geçiyoki üstünden ama en buyuk sebeb stresEdacim birkaç ay önce kist vardi ilaç verdi kontrole gitim kistin geçmiş dedi aman iltihabim çok benim kasiklarim agrir genelde yani öyle hhormon testi falan yapmadi gerek yok daha çok erken dedi alttan vakti ki ben bu acisina dayanamiyorum ucgun yerime oturamadim ultrasondan vakti biseyin yok deei
bananda öyle dedi aslında ama elden gelen akıldan cıkmıyorDoktorun bana çok afedersinzi ama esinle hamile kalıcam diye yatma dedi sadece onu istediğiniiçin birlikte ol dedi 1;5 senede kaldim
bende aynı şekldeyim ya insanın aklına hep geliyorTsrbs birbucuk yil içinde tedavi gördünüz mu peki.ya bide her ilişkiden sonra ayaklqrimi havaya dikmekten biktim ya :) bunu yaparken bile insanin aklina gelio ozaman direk kalkalim yataktan
gülkokulum gittim yumurtalarımda sıkıntı varmış ilaç vitamin falan verdi ama değişen bişi olmadı önemsenecek pek bir şey yok dedi yemen içmene dikkat et falan dedieda erbil kardeşim sen doktora gittinmi bi sorununuz varmı tedavi ol çocuğun olur üzülme canım
stres yapmamamız lzzımmış sende strese girmemeye çalışş demesi kolay biliyorum ama okadar çok yazı okudumki hepsi hiç düşünmediği anda hamile kalmışlar bizde öyle yapalımm düşünmemeye çalışalımgülkokulum gittim yumurtalarımda sıkıntı varmış ilaç vitamin falan verdi ama değişen bişi olmadı önemsenecek pek bir şey yok dedi yemen içmene dikkat et falan dedi
aynen sitres sadece bebek olsa keşkePeki bu stres gebelik stresini yoksa bütün streler içindeki :) şayet benim hayatimin her alanında stres var herseyim stres
bilmiyorum yumartalım yavaşmış canım oyle dedi folik asit falan verdiCanim ne sorun varmis yumurtalarinda tembel mi calialisiyomus kolon boyun kaç