• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamıle kalma dusuncesını aklınızdan nasıl cıkartıyosunuz

Gitsem çıkartırsam bile kendi korunur çünkü erken ona göre kendim gitsem derdimi anlatamam spral kayma yapsa sevinecek durumdayim

Türkiye ye gider gitmez doktora gidip halledecem orda her yeri biliyorum en azından

Gitsem çıkartırsam bile kendi korunur çünkü erken ona göre kendim gitsem derdimi anlatamam spral kayma yapsa sevinecek durumdayim
Valla benm Spiral kaymisti 2 yıl. Önce hatta doktor bana helal sana nasıl yolda dusurmemissin bunu dedi buarada spiralini turkiyedemi takildin

Özel bi klinikdi olur dedi ancak yazın evlilik te bi sorun yok hatta çok iyi tek sorun bu işte

Kızlar tekrar merhaba ben doktora gittim sonuçlar iyi dedi doktor sadece prlyüksek çıkmış oda tok olduğum için olmuş olabilir dedi neyse ben bide size yaZmak istedim fsh 4.45 Prl 29.13 e2 86.05 tsh 2.03

Bide bu var bunşarı hiç anlamadım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 18
Ben direk kendi kendime bak kizim Allahim herseyin hayirlisini verir olursa olur olmazsa öbür ay olursun diyorum
Kafaya takmamak gerek takinca olacagi varsada olmuyor
Birde en onemlisi birlikte olurken de bu ay hamile kalcam mi diye dusunmeyin rahat relax olun hemen şıp diye olcak degil
Insallah hepimizin bebekleri olur

Back