• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamıle kalma dusuncesını aklınızdan nasıl cıkartıyosunuz

Estafuklah Tamay hanim olurmu öyle şey bizde besinci ayq giriyoz iste adet oldum bitti bile

Tiyatroyami gidoyoshnuz bende çok isterim ya nerde yasiyosunuz

:KK46:bende bu ay adet oldum ama adetim bitince soğan kürüne başlıycam allah nasip ederse inşallah bir faydasını görürürm birde Meryem süresini elmanın üstüne okuyup denenen bir yöntem varmış onuda deniycemm eğer bu yolla hamilekalırsam buraya yazarım :KK46:

Merhaba hanımlar öncelıkle ramazanı şerifiniz hayırlı olsun kısmette bugun yazmak varmıs bu gecede kadir gecesı inşalah rabbim nw dilegınız varsa versin.ben bayadır yoktum kısmet buguneymıs hanımlar benım bi bebegım oldu allahın izniyle bu formu actıgımda ruh halim berbattı ama Rabbime şükür banada nasıp ettı bebegım suan 8 aylık bike oldu sız nasılsınız hanımlar

Merhaba hanımlar öncelıkle ramazanı şerifiniz hayırlı olsun kısmette bugun yazmak varmıs bu gecede kadir gecesı inşalah rabbim nw dilegınız varsa versin.ben bayadır yoktum kısmet buguneymıs hanımlar benım bi bebegım oldu allahın izniyle bu formu actıgımda ruh halim berbattı ama Rabbime şükür banada nasıp ettı bebegım suan 8 aylık bike oldu sız nasılsınız hanımlar

Gerçekten miiiii.
Çok sevindim aşırı aşırı sevindim.
Umut olsun sanki bana. Çünkü bende hiç kafamdan atamıyorum. Nasıl oldu anlatsana .
Nasıl attın kafandan lütfen anlat : (

hanımlar merhaba hamıle kalmk ıcın cok stres yapıyorum sıtedede yenıyım nasıl yenebılrım stresımı
Bu mumkun deyıl bence ben en stress yasadıgım ay kaldım hamıle artık neqatıvlerı gormekden gozum donmusdu.bunu kımse yapamıyor emınım bır kafaya takılmaya gorsun

Merhaba hanımlar çooook uzun bi ara verdik ama burda planlarınız varmı acaba biraz önce tesadüfen.eski yazismalarimizi okudum ve çoook duygulandım. burdamisiniz kizlar

1.5yillik evliyim bu yıl oldu korunmayı bıraktım dedimki hemen çocuk olur ilk ay nasıl heyecanliyim ama aaa o da nee pat kırmızı kart :duduk: adet oldum... neyse dedim yumurtlama günlerini tutturamadım herhalde 2.ay takvimlere bakıyorum yumurtlama günü hesaplıyorum bir kırmızı daha yedim:duduk:isyanlardayım neden olmuyo vs vs vs derken üçüncü ayda yedim ben kirmiziyi:duduk: sonra dedim ki ben 4.ay adet olucam ve doktora gidicem muayene olucam hiçç hamilelik beklemedim. midem bulandı bi gün gidip test bile almadim.o ay öğrendim ki hamile kalmisim:anneadayı: gerçekten kafaya takmamak lazımmış onu anladim.

Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına. Bu arada yeni konu nasıl açılıyo beceremedim

Kızlar merhaba 1 buçuk sene önce kadın Doğuma gittim ama çocuk düşünmüyorduk smir testi yaptı alttan muayene ultrasonla baktı çocuğun olmaması için bi sorun da yok dedi biz ondan 4 ay sonra çocuk düşünmeye başladık ama şimdi 8 aydır olmuyor ben başka doktora gitmek istiyorum ama tekrar muayene olmaya korkuyorum illa ki o muayene ti olmak zorunda mıyım bi buçuk sene çok mu geç

Evet canım hormon testi isterler adetliyken yapıyorlar testi

Teşekkür ederim cevap için yarın randevum var bugün de adetimin 3 günü gitsem mi gitmesem mi bilmedim korkudan zorla yapacak hali yok herhalde dimi :)

Benim sorunum eşim bebek istemiyo üç sene oldu spral taktirmistim başta bende istemiyordum şimdi istiyorum ama eşim hala istemiyo sprallden kurtulma yolu varmı doktora tek gitmem imkansız yurdisindayım dil bilmiyorum sprallden evde kurtulma yollu varmi

Benim sorunum eşim bebek istemiyo üç sene oldu spral taktirmistim başta bende istemiyordum şimdi istiyorum ama eşim hala istemiyo sprallden kurtulma yolu varmı doktora tek gitmem imkansız yurdisindayım dil bilmiyorum sprallden evde kurtulma yollu varmi
İmkansız hayatta evde kurtulamazsin sakin deneme dahada kötü şeyler olur

Back