Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar öncelıkle ramazanı şerifiniz hayırlı olsun kısmette bugun yazmak varmıs bu gecede kadir gecesı inşalah rabbim nw dilegınız varsa versin.ben bayadır yoktum kısmet buguneymıs hanımlar benım bi bebegım oldu allahın izniyle bu formu actıgımda ruh halim berbattı ama Rabbime şükür banada nasıp ettı bebegım suan 8 aylık bike oldu sız nasılsınız hanımlar
Bu mumkun deyıl bence ben en stress yasadıgım ay kaldım hamıle artık neqatıvlerı gormekden gozum donmusdu.bunu kımse yapamıyor emınım bır kafaya takılmaya gorsunhanımlar merhaba hamıle kalmk ıcın cok stres yapıyorum sıtedede yenıyım nasıl yenebılrım stresımı
Git.canim gitTeşekkür ederim cevap için yarın randevum var bugün de adetimin 3 günü gitsem mi gitmesem mi bilmedim korkudan zorla yapacak hali yok herhalde dimi :)
Ne kadar yenice aklıma getirmiycem desende olmuyor olmuyor ckmiyorhanımlar merhaba hamıle kalmk ıcın cok stres yapıyorum sıtedede yenıyım nasıl yenebılrım stresımı
İmkansız hayatta evde kurtulamazsin sakin deneme dahada kötü şeyler olurBenim sorunum eşim bebek istemiyo üç sene oldu spral taktirmistim başta bende istemiyordum şimdi istiyorum ama eşim hala istemiyo sprallden kurtulma yolu varmı doktora tek gitmem imkansız yurdisindayım dil bilmiyorum sprallden evde kurtulma yollu varmi