hamıle kalma dusuncesını aklınızdan nasıl cıkartıyosunuz

Edacim birkaç ay önce kist vardi ilaç verdi kontrole gitim kistin geçmiş dedi aman iltihabim çok benim kasiklarim agrir genelde yani öyle hhormon testi falan yapmadi gerek yok daha çok erken dedi alttan vakti ki ben bu acisina dayanamiyorum ucgun yerime oturamadim ultrasondan vakti biseyin yok deei

Doktorun bana çok afedersinzi ama esinle hamile kalıcam diye yatma dedi sadece onu istediğiniiçin birlikte ol dedi 1;5 senede kaldim

iltihap bended var ben fitil kullanrak biraz faydasını gördüm gerçekten aynı bende her ay o kadar geçiyoki üstünden ama en buyuk sebeb stres

Tsrbs birbucuk yil içinde tedavi gördünüz mu peki.ya bide her ilişkiden sonra ayaklqrimi havaya dikmekten biktim ya :) bunu yaparken bile insanin aklina gelio ozaman direk kalkalim yataktan

eda erbil kardeşim sen doktora gittinmi bi sorununuz varmı tedavi ol çocuğun olur üzülme canım
gülkokulum gittim yumurtalarımda sıkıntı varmış ilaç vitamin falan verdi ama değişen bişi olmadı önemsenecek pek bir şey yok dedi yemen içmene dikkat et falan dedi

Canim ne sorun varmis yumurtalarinda tembel mi calialisiyomus kolon boyun kaç

gülkokulum gittim yumurtalarımda sıkıntı varmış ilaç vitamin falan verdi ama değişen bişi olmadı önemsenecek pek bir şey yok dedi yemen içmene dikkat et falan dedi
stres yapmamamız lzzımmış sende strese girmemeye çalışş demesi kolay biliyorum ama okadar çok yazı okudumki hepsi hiç düşünmediği anda hamile kalmışlar bizde öyle yapalımm düşünmemeye çalışalım

Peki bu stres gebelik stresini yoksa bütün streler içindeki :) şayet benim hayatimin her alanında stres var herseyim stres

herşeyim sters çok bunalımdayım hayata bu kadar kötü bakamamk gerektiğin bilidigim halde hiç güzel birşeyin etrafımda dönmemesi beni hayattan sogutuyor

Eda beimde herşeyim stres yalniz ben yeni olduğum için buradan ozelden nasil konusuliyo bilmiyorum :) bana ogretirmisin ozelden konusalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…