Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa antibotik etkiliyomuOTE="gulkokulum, post: 37018707, member: 617765"]A
Antibiyotik iciyoruz ya o gebeligi engelliyo bence ;( benimde sk idrar yolllarim hastalaniyo
selam kızlar. ben de her ay ümitlenenlerdenim. 1 yıldır istiyoruz. ben pko'luyum. stres yapmamam lazım ama her ay kafamda acaba olmadan olmuyo. çalışıyorum,spor da yapıyorum. şimdiye kadar bu konu için hiç üzülüp ağlamadım da çok şükür. yani olumsuz düşünmüyorum ama her ay beklemekten de geri kalmıyorum :)
allah istiyen herkese nasip etsin kist mi var sende ne var anlamadim ama ben artik kfayi yiycem agliyorum allaha hergun yalvariyorum ama vakti gelmedi demekki daha![]()
Allah h
Mevlam benle ayni zamanlarda evlenenleri anne yapti eltimde yeni evlendi ilk geceden kaldi smdi hamile cok moralim bozuluyo cmrtsi memlekete gitcez o hamile ya konu komsu bna kesin laf sokcak senden once eltin hamile kaldi diye bende safimdir cocuk istedigimi kimseden saklamadim simdi olmuyo ya herkes kisir gozuyle bakiyo sanki ama allah vermiyo ben napiyim;(ağlama canım yaapsikoloji çok önemliymiş ama tabi insan bazen bırakıveriyo kendini
ben polikistik over hastasıyım. tam olarak kist değil de hormonel bozukluklar diyelim. hormonlarımı dengelemeye çalışıyoruz. isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla versin Rabbim. dua etmek de önemli ama moralimizi bozmadan...
Allah sizede sifa versin ins anne olursun o minik melekleri bizde kucagimiza aliriz insağlama canım yaapsikoloji çok önemliymiş ama tabi insan bazen bırakıveriyo kendini
ben polikistik over hastasıyım. tam olarak kist değil de hormonel bozukluklar diyelim. hormonlarımı dengelemeye çalışıyoruz. isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla versin Rabbim. dua etmek de önemli ama moralimizi bozmadan...
Mevlam benle ayni zamanlarda evlenenleri anne yapti eltimde yeni evlendi ilk geceden kaldi smdi hamile cok moralim bozuluyo cmrtsi memlekete gitcez o hamile ya konu komsu bna kesin laf sokcak senden once eltin hamile kaldi diye bende safimdir cocuk istedigimi kimseden saklamadim simdi olmuyo ya herkes kisir gozuyle bakiyo sanki ama allah vermiyo ben napiyim;(
Gulkokulu bakmayın başkalarına benimle evlenenlerin 2 çi çoçukları oluyor napalım Allah'tan çalışıyorum bıktım milletin sorularından benimde görümcem benden 2 yıl sonra evlendı şimdi bebek istiyor allahım kimseye aratmasın onada Banada versin ama insanın zoruna gitmiyor da değil Allah'tan tek gelinim elti falan yok![]()
Rabbim hayirli evlat versinde insaallah ya bugun yeni dogmus bi bebek gordum okadar guzeldiki anlatamam off dedimbicimden allahom banada ver nolurr cok guzel kiz bebisti ahh ahh ins bizimde olurevet canım bilmez miyim? hepimizin üstünde var o çevre baskısı maalesef. başına gelmeyen bilmez... bizler imtihanlı kullarız. bunları çekmemiz gerekiyomuş demek ki. sabırdan başka elden gelen bişey yok canım. senin de dediğin gibi,Allah vermezse biz napalım? birinciyi de yapsak ikinciyi soracaklar zaten. milletin ağzına bakarsak hiç bi şekilde memnun edemeyiz onları.
Keske bende tek gelin olsaydim elti olmasi cok kotu kiskanclik oluyo arada sinir ediyo seniGulkokulu bakmayın başkalarına benimle evlenenlerin 2 çi çoçukları oluyor napalım Allah'tan çalışıyorum bıktım milletin sorularından benimde görümcem benden 2 yıl sonra evlendı şimdi bebek istiyor allahım kimseye aratmasın onada Banada versin ama insanın zoruna gitmiyor da değil Allah'tan tek gelinim elti falan yok![]()
hanımlar merhaba hamıle kalmk ıcın cok stres yapıyorum sıtedede yenıyım nasıl yenebılrım stresımı
bende bu konuda yardım istiyorum arkadaşlar çünkü çok bunalımdayımhanımlar merhaba hamıle kalmk ıcın cok stres yapıyorum sıtedede yenıyım nasıl yenebılrım stresımı
Canim hayirli olsun bende bikac kez meryem suresini okudum allah banada nasip eder ins suan yatiyorum migdem bulaniyo ve cok usuyorum sapsarida akintim geliyo ama fitil kullandigim icin hamilelige yormak istemiyorum adetime 2gun kaldi sence test yapiyimmi bnde